ЦСКА-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Черно море
И двата отбора бяха трагични ! Такива са от първият кръг и такива ще си останат още доста време . Другият неоспорим факт е , че Черно Море имаше инициативата докато не получи гол и продължи с традицията си да вдига отбори от дъното .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Жалко, че отново съживихме некакви абсолютни гащници....Искам само да кажа, че въпреки всичко отбора ИГРАЕШЕ.Имахме шансовете си ама....И съм много доволен от Димитър Петков.Вижда се, че не бяхме толкова зле колкото в Пловдив ама Велизар трябва да разбере едно: На края на фурболен мач се гледа резултата на таблото.Никой няма да помни, че са играли добре.При следващото гостуване играчите ще се сещат, че са загубили и отново ще са в началото.И тези смени и титулярния състав, ама айде......Като цяло аз лично съм доволен като се сетя какво беше в Пловдив.
Като гости не можем да играем както играем като домакини, тва е положението, но не можах да разбера за къде пазише 3-те смени Велизар
при положение, че те имаха преди 2 дена мач за Лига Европа и бяха по-изморени, странно решение, да не се е стреснал, че ако пусне някой може да обърка мача....не гледа ли поне малко мачове от Европа, да види как постъпват в такива моменти големите треньори....просто е недопустимо да не използваш трите си възможни смени срещу съперник, който след 60-тата минута играе с последни сили....

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Не виждам отбора на по-горно място от 5-6-то. Неприятното е че имаме потенциал, но очевидно не можем да го реализираме. След мача с Левски според мен ще е ясно за какво се борим /и борим ли се за нещо въобще
/.

Ами като не биеш като излизаш без нападател,като те е страх да не загубиш..кое място заслужаваме?
Срещу ЦСКА излязахме да не загубим,на приказки всеки вика излизаме за победа играеме за победа..хаха явно Велизар не мисли така..
Докъто опитва малолумни схеми при гостуване трудно ще победим някой..просто излизаш мачкаш и това е както в Англия битка на терена нямазначение на Уембли или на луната играеш..а и този мач си беше на неутрален терен реално погледнато
Тука Черноморец трябва да ги бием на всякацена с цената на всичко!Видима после ще издишат..такива отбори почват надъхано и силно после се сгромолясват..и накрая ще мислим за Левски при 2 победи до тогава при пълен стадион мисля че ще ги ударим..
Срещу ЦСКА излязахме да не загубим,на приказки всеки вика излизаме за победа играеме за победа..хаха явно Велизар не мисли така..
Докъто опитва малолумни схеми при гостуване трудно ще победим някой..просто излизаш мачкаш и това е както в Англия битка на терена нямазначение на Уембли или на луната играеш..а и този мач си беше на неутрален терен реално погледнато
Тука Черноморец трябва да ги бием на всякацена с цената на всичко!Видима после ще издишат..такива отбори почват надъхано и силно после се сгромолясват..и накрая ще мислим за Левски при 2 победи до тогава при пълен стадион мисля че ще ги ударим..
На мен ми хареса и мача и играта.Нямахме изявен нападател за да реализира многото положения.Средната линия си беше о.к. само ми се искаше на мястото на Дани Г. да играе титуляр Тошко.ИНаче не можем да виним Тиаго и Жоро Божилов за пропуските, напрежението беше голямо.Прави ми впечатление лошата форма на Сашо малкия.2ри гол през неговата зона след центриране и Спас Делев си го надбяга няколко пъти!Май нямаме решение на така създалия се проблем!?!
-
- Контакти:
Отностно мача нямам думи все се получават такива голове във края на мача.Моряците играха хубаво заслужавахме 1точка , дори и 3три точки , но какво да правиш това е футбола един смешен гол и сичко отиде по дяволите.Дано във къщи да бием черноморец , защото работата отива на зле .. Айде моряци!
- The Sailor Man
Бостанчо,Сашо малкия тотално надигра Спас Делев и Делев не го надбяга нито веднъж,напротив,Сашо му взе всички единоборства и го неутрализира напълно.Отличен мач на Сашо малкия,неговата игра предизвика Делев да отиде на другия фланг,да избяга от него и после да го сменят без да е направил абсолютно нищо.Голът беше колективна грешка,ако видиш тя започва още след центъра,когато Нелсън набира скорост,още там трябваше да бъде повален с фал.Това е човек със свежи сили,докато Сашо малкия се беше позицедил вече в края на мача и Велизар просто трябваше да уплътни нещата като пусне Тошко Колев със задача да помага на Сашото....Забележи,че през целия мач в тази зонан алитаха и Трифонов,и Делев и Сашото ги спря,но през цялото време беше тормозен от 2-ма,а помощ получи само от Гравесена в 2-3 ситуации.Отличен мач на Малкия и лошо за Велизар,че не се усети с Нелсън...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
- Контакти:
The Sailor Man написа:Бостанчо,Сашо малкия тотално надигра Спас Делев и Делев не го надбяга нито веднъж,напротив,Сашо му взе всички единоборства и го неутрализира напълно.Отличен мач на Сашо малкия,неговата игра предизвика Делев да отиде на другия фланг,да избяга от него и после да го сменят без да е направил абсолютно нищо.Голът беше колективна грешка,ако видиш тя започва още след центъра,когато Нелсън набира скорост,още там трябваше да бъде повален с фал.Това е човек със свежи сили,докато Сашо малкия се беше позицедил вече в края на мача и Велизар просто трябваше да уплътни нещата като пусне Тошко Колев със задача да помага на Сашото....Забележи,че през целия мач в тази зонан алитаха и Трифонов,и Делев и Сашото ги спря,но през цялото време беше тормозен от 2-ма,а помощ получи само от Гравесена в 2-3 ситуации.Отличен мач на Малкия и лошо за Велизар,че не се усети с Нелсън...
+1000 напълно си прав тоз който беши критикувал сашо абсолютно не е прав,сашо си игра перфектно и Велизар си води мача перфектно просто Малшанс!.Нищо не е загубено Напред моряци!
Не съм критикувал никой поради простата причина , че изобщо не съм човека, който трябва и може да криува.Изброих няколко факта 1во-Делев най-малко 2 пъти изпревари Сашато чиста скорост/втория беше до корнера, когато нещо се изкриви Делев/.2ро 2ри мач след центриране от неговата зона идва умопомрачително тъп гол , в който 3ма защитници наблюдават играта от близо.3то и на мен ми хареса много Морето и мача, просто нямаше късмет отбора и в частност някои от дутболистите.Не си мислете , че давам акъли или , че искам това или онова да направи Велизар.Аз съм просто фен, който няма претенции към Трнеьора и не дава акъли на никой!
Иска ми се да виждам повече в игра Тошко защото показва повече желание от Дани Г. за игра/Дани го харесвам много като футболист/ може би просто тази година или този месец не е месеца на Дани.Супер включване на Петков и се видя, че когато има стабиляга до себе си Дани Димов е перфектен!
Поздрави на всички Моряци и само Черно Море!

Поздрави на всички Моряци и само Черно Море!