Време е Велизар да си ходи !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Време е Велизар да си ходи !

Мнениеот Popeye » 10 авг 2010 16:13

garfild8 написа:Наздраве и на теб. :lol: Отговарям ти,защото и аз съм от другия лагер.Знаеш че съм критик на Велизар,знаеш че не съм стъпвал на Тича,след Каварна,не ходих и с Пирин.Ни най-малко ме засяга какво мислиш за хората които НЕ СА на твоето мнение,ама никога не съм приемал хора(каквито и да са),толкова грубо и пренебрежително да изтъкват себе си и налагат своето мнение.
Жив и здрав да си. :)

Нищо не изтъквам хеле пък себе си , но мрънкалници като вас са вредни за отбора , а към нещо , което е вредно Тича не мога да бъда вежлив и усмихнат наистина е по добре такива като вас да си стоят в къщи и да бойкотират

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 авг 2010 17:09

Аз затова си стоя в къщи,след Каварна.И преди съм казвал,че не се виждам,да ида на Тича и да ругая тима и Велизар,като онези шушляци,под козирката.И ако съм пропуснал,нека да ти кажа,че Попа е първия треньор на Тича,кого не долюбвам.И ако докаже себе си и тима,в края на сезона,съм готов да ида лично при Велизар,да му се поклоня и да му се извиня в очите.
Предпочитам да дойдеш с мен,за да си свидетел.Или поне,да ми съдействаш. ;)
Само Черно море.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 10 авг 2010 20:48

Popeye написа:
garfild8 написа:Наздраве и на теб. :lol: Отговарям ти,защото и аз съм от другия лагер.Знаеш че съм критик на Велизар,знаеш че не съм стъпвал на Тича,след Каварна,не ходих и с Пирин.Ни най-малко ме засяга какво мислиш за хората които НЕ СА на твоето мнение,ама никога не съм приемал хора(каквито и да са),толкова грубо и пренебрежително да изтъкват себе си и налагат своето мнение.

Нищо не изтъквам хеле пък себе си , но мрънкалници като вас са вредни за отбора , а към нещо , което е вредно Тича не мога да бъда вежлив и усмихнат наистина е по добре такива като вас да си стоят в къщи и да бойкотират

Подкрепям garfild8.Тук някои хора си мислят че могат да налагат мнението си като някаква догма.Никой няма право да казва на останалите какво да мисли, пише и прави,кой бил фен и кой не бил.Аз също съм критик на Велизар,не съм длъжен да приемам абсурдните му грешки и да го харесвам,но никога не съм обиждал него или играчите на стадиона.Когато настъпи някаква сериозна криза,първата човешка реакция е отричането,така че не се учудвам,че много от пишещите тук отричат изобщо да има проблеми.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 10 авг 2010 21:14

wicked1913 написа:ЧЕРНО МОРЕ НЯМА НУЖДА ОТ ФЕНОВЕ, НА КОИТО СЪРЦЕТО ИМ СЕ КЪСА И ОТКАЗВАТ ДА ХОДЯТ НА МАЧОВЕ!
ДОРИ И МОУРИНЬО ИЛИ ВЕНГЕР ДА НИ ДОКАРАТ ВИЕ ПАК ЩЕ ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ!
ДОРИ И В ЗАЩИТА ДА ИМАМЕ ЕВРА-ВИДИЧ-РАМОС,ХАЛФОВЕ ДЖЕРАРД-ЛАМПАРД, И НАПАДЕНИЕ - ФОРЛАН-МЮЛЕР - ПАК ЩЕ ИМА НЕДОВОЛНИ, ПАК ЩЕ ИМА ХОРА ГОТОВИ САМО ДА КРИТИКУВАТ И ДА ТЪРСЯТ НЕГАТИВНОТО!
ДА ВИ СЕРА НА МАНТАЛИТЕТА, ЕНИЧАРИ.

+ Eдин милион!
Даже не погледнах играчите,които колегата предлага.Те не са толкова важни,пишем за треньора.
Дори по-скоро си мисля,че смисъла на темата се изопачава.От "мен ме заболя",на "треньора е виновен".
Позитивната критика е хубаво нещо,но какво се предлага след нея?Толкова критика треньор не е събирал и в Б група!Да изброим много треньори дето не "ставаха":
Кольо Спасов.
Ясен Петров.
Илиян Илиев.
Вили Вуцов.
Божил Колев.
.....и още много други!Всеки си имаше поне по един ГОЛЯМ НЕДОСТАТЪК.
Козирката винаги си знае нейното.Нас ни боли.Ама не може само да се побеждава,нали?Когато загубим позорно,"на нула",от слаб отбор....какво правим?
Тогава трябва да се помага!
Ама ви е страх да покажете позитивни чувства.Да не би да ви заболи после! :evil:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2010 23:00

Popeye написа:

Не си прав, всеки си има мнение.. Трябва да има хора, които да критикуват, мно да е в граници! Не живеем в комунизма- и, ако обичащш не обиждай, че ще се принудя другия път да те банна!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 авг 2010 10:23

На Велизар му се очертава голям трап да прескача следващите 3 мача : с ЦСКА,Черноморец и Левски.След тези мачове ще се разбере накъде отива сезона.... и Велизар :?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 авг 2010 15:20

Между тия три мач има и един мач с Видима, срещу тях нямаме победа на ниво А група и ако не се лъжа две загуби в Севлиево, това е от както сме в А група от 2000 годинa насам, за преди това не знам, ето още един традиоционно неудобен за нас съперник при гостуване , освен това започнаха силно първенството
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 15:32

Mourinio написа:Между тия три мач има и един мач с Видима, срещу тях нямаме победа на ниво А група и ако не се лъжа две загуби в Севлиево, това е от както сме в А група от 2000 годинa насам, за преди това не знам, ето още един традиоционно неудобен за нас съперник при гостуване , освен това започнаха силно първенството

Голяма заблуда.Видима на ниво А група имат само 2 победи срещу нас,3:0 при Велислав и 2:1 при Илиан Илиев.Последния път когато бяха в А група Кольо мастиката ги пречука тука с рекордното 7:0,а там леко с 0:3.Помня,че Илиан Илиев тука ги би 1:0,гол на Вачев с глава,а Велислав ги би 4:1,помня,че мача беше в Шумен,бяхме наказани.Като цяло-тотално превъзходство на Черно Море и някои доста тежки разгроми за Видима.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 авг 2010 15:37

The Sailor Man написа:
Mourinio написа:Между тия три мач има и един мач с Видима, срещу тях нямаме победа на ниво А група и ако не се лъжа две загуби в Севлиево, това е от както сме в А група от 2000 годинa насам, за преди това не знам, ето още един традиоционно неудобен за нас съперник при гостуване , освен това започнаха силно първенството

Голяма заблуда.Видима на ниво А група имат само 2 победи срещу нас,3:0 при Велислав и 2:1 при Илиан Илиев.Последния път когато бяха в А група Кольо мастиката ги пречука тука с рекордното 7:0,а там леко с 0:3.Помня,че Илиан Илиев тука ги би 1:0,гол на Вачев с глава,а Велислав ги би 4:1,помня,че мача беше в Шумен,бяхме наказани.Като цяло-тотално превъзходство на Черно Море и някои доста тежки разгроми за Видима.

Нещо си в грешка, говоря ти за гостуванията, нямаме победа с 3:0 там

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 авг 2010 15:42

Сега проверих, моя е грешката, малко наизуст говорих, иначе ето мачове от последнит мачове с тях:

17th May 08 Bulgaria - A Grupa Vidima-Rakovski : Cherno More Varna 0:3
08th Dec 07 Bulgaria - A Grupa Cherno More Varna : Vidima-Rakovski 7:0
26th Feb 05 Bulgaria - A Grupa Cherno More Varna : Vidima-Rakovski 1:0
07th Aug 04 Bulgaria - A Grupa Vidima-Rakovski : Cherno More Varna 2:1
13th Mar 04 Bulgaria - A Grupa Cherno More Varna : Vidima-Rakovski 4:1
13th Sep 03 Bulgaria - A Grupa Vidima-Rakovski : Cherno More Varna 3:0

явно съм се сетил само за първите две гостувания срещу тях, като при загубата с 2:1 в Севлиево си спомням, че поведохме с гол на Тимнев за 0:1 и след това ни биха, напрактика имаме 2 загуби и 1 победа като гости там

Върни се в “Черно море”