"Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: "Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Мнениеот зеления » 02 май 2010 21:49

MORSKI написа:
dodo7271 написа:
Sagittarius написа:Хахахахахахахаха .Дреме ми на х*я сега какво ще се пише за Черно Море,даже ви пожалихме жалкото подобие на отбор.Първото полувреме трябваше да водим с 3:0 ако не бяха невероятните ни пропуски тогава,а в 90-тата когато 3 наши на метър от празната врата изтърваха не коментираме.Жалкото супер-случайно ударче на Гадже и рикошет направи само по-болезнен факта,че няма да играете в Европа.Няма заради нас.Да знаете добре,че това което ви дойде на главата е от нас,от Черно Море,от моряците с любов :mrgreen: .Ах,защо само безволеви отборчета има в А група и само ние имаме дух и хъс да трепем такива смешковци като Гонзето и жалката му трупа?Защо никой не скача като нас?Знам само,че сега ми е голям кеф на душицата.Едва събран отбор с 3 юноши на терена и без креативен халф-ааахахахахахахахахаха,на сега,нааааа вземи моряшката тупалка и едно телевизорче вземи да си гледаш Европа по него.Щом ние няма да играем там и вие няма да играете,просто защото така ни е кеф,да ви правим мизерии и сечено.Хак да ви е сега,който се заяжда с Черно Море добро не е видял

ПС:Зимата ви казах,че Божилов колкото пъти не е играл срещу измисления гранд толкова пъти не ги е продупчил :mrgreen: .Днес отново ги продупчи.Жалко,че го контузиха,но грубата селска игра и селския изпълнения бяха патент на Подуене,ние даже играхме учудващо коректно,явно сме искали да им докажем,че футола не го умеят,както и борбата,както и ските и т.н.Нека България да поздрави Моряците,че отърваха Родината от нейния най-голям срам-Бай Ганьовата трупа лепяща черните петна за България едно след друго.Черно Море е велик отбор!Няма друг с такъв борбен дух и мъжество.Нека страдат,нека плюнчат сега пак сайтовете и микрофоните,нека се гърчат,нека вряскат и подскачат размахвайки средни пръсти като смешниците Гаджев и Кривия.Като казахме Кривия - показа среден пръст и логично бе залят с ураган от псувни и хули,хубавото обаче,беше,че на терена Кривия беше просто прегазен от Даниел Димов,който преди това пък прегази и Бардон.Всички играха мъжки и хубаво,просто случаен гол от рикошет и жестока липса на градивни халфове днес ни попречиха...но важното е,че се бориха и то мъжки,с моряшки дух и пречупиха милиционерското РПУ

Този ще хване рак от злоба :) :) :) Ти нали обещаваше ада да се отвори над Левски във Варна? И какво стана? Нещо не можахте да си напълните стадиона. Единственото, което измислихте да хвърляте топки в терена :) :) :) Пичове, вие може да живеете в най-хубавия български град, но селяндурския ви манталитет не прощава. Цял живот ще ви преследва. Уточнявам - селяндурския манталитет е притежание единствено на феновете на Черно море. Всички останали фенове на футбола от Варна са нормални и готини, включително и тези на ЦСКА.

Първо стадиона беше пълен- явно си гледал друг мач!!!
Второ- селяндурщината бешпе в синьо- не в зелено!!!
Лежане, бой и т.н...
Груби отигравания и прочее....
Аз пък казвам, че с този си поуст доказваш селяндурския си манталитет...Дрънкаш глупоси на поразия - една след друга!!!

+ 1, Морски! Само не знам защо му обръщаш внимание на момчето? Не виждаш ли, че нещо не е добре - я с очите, я с мозъка. Ами подуенските опълченци чистеха зверски топката върху козирката на трибуните и съвсем нормално тя се връщаше обратно. Все пак подуенци са доста нежни футболисти и силицата им явно не достига дори да прехвърлят козирката.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 май 2010 22:36

Селяните от регион Дорич,Търговище,Шумен,Провадия,днес бяха на мача+плебеите от С*петак.Че на кого викате селяни?На вашите футбалери,правещи опити да чистят топката,по възможност извън стадиона?Ритащи като говеда нахапани от мухата цеце?Симулиращи нарушения за дузпи при всяко влизане в пеналта?Да!Те са селяните.Селтаците които ще гледат Европа по ТВ и ще се кефят на ЦСКА,Литекс и Локо сф.Ще смятат заедно с бай ви Ганя пропуснатите ползи от Европата,и ще си мечтаят за трансфери като този на Миро Антонов от Своге.Ще мечтаят,защото няма да има и такива.Но в обратна посока може да осъществят някой друг трансфер.След пропускането на Лига Европа което ви се очертава,смятам че жалкото подуенско тимче ще бъде поставено на колене от към финанси.И ще започне началото на края.Начало,поставено от Черно море.Искам добре да го запомните този факт.И никога да не го забравяте.Факт е че моряците направиха последната копка на дупката в която ще паднете.Благодаря ви за удоволствието което ми доставихте левскари.Едните с неадекватното си поведение по време на мача и виждащи как и последните им надежди да заработят някой лев се изпаряват.Даже и обещания от мустакатия глиган няма да има вече.Другите висящи по оградите на клетката,досущ като маймуните в зоопарка злобеещи от факта че са изтървали влака за Европа и унижени още повече от факта че кръвния им враг ще играе там за тяхна сметка.И проклинащи момента в който са изхарчили парите скътани за парче хляб е трябвало да ги дадат за да гледат как моряците унижават тяхното отборче.Остана им поне далаверата че са видели морето тази година,което може и да им е за последно.Криза,какво да се прави.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 02 май 2010 22:39

Може би най-мощната групировка на Левски е от Варна - жалка история...Подкрепяйте местния си отбор !!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 май 2010 23:20

PFCB написа:Може би най-мощната групировка на Левски е от Варна - жалка история...Подкрепяйте местния си отбор !!!

Имаше подкрепа какво си недоволен?Жалки са тези които са в тази "групировка",а не ние.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 02 май 2010 23:32

more написа:
PFCB написа:Може би най-мощната групировка на Левски е от Варна - жалка история...Подкрепяйте местния си отбор !!!

Имаше подкрепа какво си недоволен?Жалки са тези които са в тази "групировка",а не ние.

Аз се обърнах към тези в "групировката" ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 май 2010 00:14

PFCB написа:
more написа:

Аз се обърнах към тези в "групировката" ;)

Прав си, ама "левскарите" от Варна са шепата останали плебеи ( С'петак ) не повече от стотина човека, а всичко останало са селяни от с.Въглен, с.Игнатево, с.Каменар и т.н. Истинските варненци наистина подкрепят местния отбор. На времето, когато имаше още едно макар и малко отборче от Варна - С'петак - винаги съм го подкрепял в мачовете му срещу шопите. Проблемът е, че те са някакви жалки комплексарчета и продават града си и засвирват на подуенския дудук само и само да са против нас, ЗЕЛЕНИТЕ!
П.П. Ето ви и пример с онова недоразумение, което се изцвъка преди малко. Биг задник ли или както му е там името.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 май 2010 09:29

Факт ли е, че не напълнихте стадиона? Факт е. От там нататък всичко е оправдания. Дори в Бургас Черноморец имаше повече фенове срещу Славия и много по-мощна подкрепа, да не говорим за Локо Пд.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 май 2010 09:54

Сините получиха оргазъм от равния резултат! Подскачаха като зайчета в размножителен период. :lol: :lol: :lol:
Евала на Море! Доказахте за пореден път, че сте достоен за уважение отбор, който не прощава никога на никой... жалко, че другия кръг ще трябва да играем с/у вас.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 май 2010 12:53

Няма проблеми,мен.Ще се опитаме и вас да докараме до орагазъм. :mrgreen: А иначе Черно море ДОКАЗА за сетен път,че не цепи басма никому.Това което играем ние,казионните медии го наричат как ли не.Но всъщност единственото му име е -ЧЕСТНА ИГРА на БГ език.ФЕЪРПЛЕЙ иначе казано.Не мисля че има друг отбор в Родината,който не влиза в уговорки поне няколко пъти в годината.Радвам се че сме отново начело,както е било в далечната 1913 година,когато сме поставили основата на тази игра в България.Много се радвам като гледам как истинските фенове,не лумпените,се радват на такива мачове.Това ме кара да вярвам че не всичко е загубено.Има проблясъци и зрящите ги виждат.А останалите мога само да ги съжалявам и да се надявам че рано или късно ще прогледнат.Едва след това,няма да ставаме за смях по европейските терени.Когато играчите спрат да лягат за дузпа при всяко едно влизане в пеналта,а изиграят положението докрай.Защото с отсъдени всеки мач дузпи,идва момента на очакването,че съдията рано или късно ще даде поне една,за да не загуби даден отбор.И когато това не се случи,идва ммента на отрезвяването,но вече за този отбор е късно.Визирам отборите които чакат на дузпите за да играят в Европа.Няма да кажа кои са.Всички ние ги знаем добре.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 03 май 2010 13:22

A бе аз много не разбирам ,щот съм "комплексар" и "селянин" , но да ви попитам при спряна игра за контузен наш футболист след това не е ли нормално противниковия отбор да върне топката за нас , защото вчера имаше поне 2-3 ситуации , когато еврогранда не спази феърплея , някой забеляза ли го това ?
Такова "селско" отборче като бившия шампион тоя сезон не е стъпвало на Тича , всички идваха да играят футбол , а тия рогачи начело с мениджъра си се държаха като пълни селяци и като игра и като поведение на терена и извън терена , жалко , че не бихме не заради резултата или играта на нашите /100% съм доволен/ , а заради това със сигурност да пропуснат ползите от ЛЕ /най вече финансови, щото ще ги окъпи ,който и да ги хване/.

Върни се в “Черно море”