MORSKI написа:dodo7271 написа:Sagittarius написа:Хахахахахахахаха .Дреме ми на х*я сега какво ще се пише за Черно Море,даже ви пожалихме жалкото подобие на отбор.Първото полувреме трябваше да водим с 3:0 ако не бяха невероятните ни пропуски тогава,а в 90-тата когато 3 наши на метър от празната врата изтърваха не коментираме.Жалкото супер-случайно ударче на Гадже и рикошет направи само по-болезнен факта,че няма да играете в Европа.Няма заради нас.Да знаете добре,че това което ви дойде на главата е от нас,от Черно Море,от моряците с любов.Ах,защо само безволеви отборчета има в А група и само ние имаме дух и хъс да трепем такива смешковци като Гонзето и жалката му трупа?Защо никой не скача като нас?Знам само,че сега ми е голям кеф на душицата.Едва събран отбор с 3 юноши на терена и без креативен халф-ааахахахахахахахахаха,на сега,нааааа вземи моряшката тупалка и едно телевизорче вземи да си гледаш Европа по него.Щом ние няма да играем там и вие няма да играете,просто защото така ни е кеф,да ви правим мизерии и сечено.Хак да ви е сега,който се заяжда с Черно Море добро не е видял
ПС:Зимата ви казах,че Божилов колкото пъти не е играл срещу измисления гранд толкова пъти не ги е продупчил.Днес отново ги продупчи.Жалко,че го контузиха,но грубата селска игра и селския изпълнения бяха патент на Подуене,ние даже играхме учудващо коректно,явно сме искали да им докажем,че футола не го умеят,както и борбата,както и ските и т.н.Нека България да поздрави Моряците,че отърваха Родината от нейния най-голям срам-Бай Ганьовата трупа лепяща черните петна за България едно след друго.Черно Море е велик отбор!Няма друг с такъв борбен дух и мъжество.Нека страдат,нека плюнчат сега пак сайтовете и микрофоните,нека се гърчат,нека вряскат и подскачат размахвайки средни пръсти като смешниците Гаджев и Кривия.Като казахме Кривия - показа среден пръст и логично бе залят с ураган от псувни и хули,хубавото обаче,беше,че на терена Кривия беше просто прегазен от Даниел Димов,който преди това пък прегази и Бардон.Всички играха мъжки и хубаво,просто случаен гол от рикошет и жестока липса на градивни халфове днес ни попречиха...но важното е,че се бориха и то мъжки,с моряшки дух и пречупиха милиционерското РПУ
Този ще хване рак от злоба![]()
![]()
Ти нали обещаваше ада да се отвори над Левски във Варна? И какво стана? Нещо не можахте да си напълните стадиона. Единственото, което измислихте да хвърляте топки в терена
![]()
![]()
Пичове, вие може да живеете в най-хубавия български град, но селяндурския ви манталитет не прощава. Цял живот ще ви преследва. Уточнявам - селяндурския манталитет е притежание единствено на феновете на Черно море. Всички останали фенове на футбола от Варна са нормални и готини, включително и тези на ЦСКА.
Първо стадиона беше пълен- явно си гледал друг мач!!!
Второ- селяндурщината бешпе в синьо- не в зелено!!!
Лежане, бой и т.н...
Груби отигравания и прочее....
Аз пък казвам, че с този си поуст доказваш селяндурския си манталитет...Дрънкаш глупоси на поразия - една след друга!!!
+ 1, Морски! Само не знам защо му обръщаш внимание на момчето? Не виждаш ли, че нещо не е добре - я с очите, я с мозъка. Ами подуенските опълченци чистеха зверски топката върху козирката на трибуните и съвсем нормално тя се връщаше обратно. Все пак подуенци са доста нежни футболисти и силицата им явно не достига дори да прехвърлят козирката.