Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Зима 22-23 - трансферни илюзии, снежни контроли и подготовка :)

Мнениеот ShooterMan » 05 яну 2023 13:15

Ами според мен през есента имахме хорични проблеми вляво и изобщо на бековете. Да, когато Виктор е на линия заедно с Панов беше ок, но те нямат адекватна смяна. Освен и, че Панов е на годинки и плюс това не е ляв бек. Не мисля, че изобщо има някаква връзка с евентуална продажба на Виктор. Нека само се сетим колко пъти трябваше Велев да играе десен бек, колко пъти и Дичев влизаше на пожар.....Колкото до новите на мен впечатление ми направи следното - чакаме 4 човека. Двама бразилци и един французин. Е, кой е 4-тия? Вероятно българин и вероятно Наско Илиев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 яну 2023 16:04

Зимните контроли на Черно море:
14 януари – Фарул
17 януари – ЦСКА 1948
19 януари – Черноморец (Балчик)
25 януари – Етър
1 февруари – Дунав (Русе) и Созопол
4 февруари – Добруджа

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 яну 2023 16:16

"За момента чакаме четирима нови футболисти, които ще пристигат поетапно. Засега сме се договорили с трима и в зависимост от други фактори можем да вземем и още играчи. Двамата са бразилци, а единият французин. Става въпрос за двама нападатели и крило“, допълни Илиев."Има нещо леко неясно с новите трима.Илиан каза че бразилците са нападатели и двамата/единият вероятно е крило/ и французина който е препоръчан от Матиас е халф/вероятно опорен,какъвто търсим/.Тези и тримата идват да подписват договори,което е добра новина.Другите след първите трима ще са в зависимост от други фактори.А факторите могат да са трнасфер,трансфер и пак трансфер.Контузени нямаме ,остана да продадем някой/Виктор най вероятно/и тогава да се ослушваме за още някой.Но реално какво ни липсва?Мади няма да липсва,защото не покриваше в защита и нямаше голов нюх.На неговото и на мястото на Мат са двамата бразилци.Французина е в средата,приемаме на мястото на Мимито.Там имаме и Димов,който като е здрав е НЕЗАМЕНИМ.Значи вземаме резерва.Освен ако не са с тотално различни характеристики и да има тактически опции .Васко е константа и ако приемем че търсим място на халфа,остава да е зад нападателя другата му опция на французина.Освен това имаме Ники,Велислав,Фернандес и двете момчета от школата.Според мен евентуален проблем може да се появи в защита,ако Виктор замине и мисля че е на пътя,защото защо ни е трети ляв бек в случая?Макар че от тримата Сашо е най много ляв бек.Остава Цецо десен бек,Сашо ляв и отново само една резерва .Но ние имаме ВЕЛЕВ бе хора!!!Дялан камък.Сега сериозно,няма ли в школата още един Виктор?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 яну 2023 19:25

Veso1913 написа:"За момента чакаме четирима нови футболисти, които ще пристигат поетапно. Засега сме се договорили с трима и в зависимост от други фактори можем да вземем и още играчи. Двамата са бразилци, а единият французин. Става въпрос за двама нападатели и крило“, допълни Илиев."Има нещо леко неясно с новите трима.Илиан каза че бразилците са нападатели и двамата/единият вероятно е крило/ и французина който е препоръчан от Матиас е халф/вероятно опорен,какъвто търсим/.Тези и тримата идват да подписват договори,което е добра новина.Другите след първите трима ще са в зависимост от други фактори.А факторите могат да са трнасфер,трансфер и пак трансфер.Контузени нямаме ,остана да продадем някой/Виктор най вероятно/и тогава да се ослушваме за още някой.Но реално какво ни липсва?Мади няма да липсва,защото не покриваше в защита и нямаше голов нюх.На неговото и на мястото на Мат са двамата бразилци.Французина е в средата,приемаме на мястото на Мимито.Там имаме и Димов,който като е здрав е НЕЗАМЕНИМ.Значи вземаме резерва.Освен ако не са с тотално различни характеристики и да има тактически опции .Васко е константа и ако приемем че търсим място на халфа,остава да е зад нападателя другата му опция на французина.Освен това имаме Ники,Велислав,Фернандес и двете момчета от школата.Според мен евентуален проблем може да се появи в защита,ако Виктор замине и мисля че е на пътя,защото защо ни е трети ляв бек в случая?Макар че от тримата Сашо е най много ляв бек.Остава Цецо десен бек,Сашо ляв и отново само една резерва .Но ние имаме ВЕЛЕВ бе хора!!!Дялан камък.Сега сериозно,няма ли в школата още един Виктор?

То хубаво имаме Велев ама човека хванал шарка на дърти години. Да се оправя и да се включва. Това че Кета заминава не е проблем, имаме и Златев, и Велислав, а и други опции. Мимито е по- ценен, но каквото такова. Ако Виктор замине ще е проблем. Задължително ни трябва нападател, но такъв който вкарва. От другите имаме.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 яну 2023 20:05

Кета няма да липса. Реално спря развитието на Ангел Ангелов, че и на Велислав и Ники Златев. Видяхме какво може Ангелов, а Велислав и Ники са ясни - ние по крилата проблеми няма да имаме. Малко ме е яд за Мимито - защото като играе - ИГРАЕ, но....все едно, понякога просто даден играч не се вписва, Мимито не успя да се впише в отборната игра.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 05 яну 2023 20:15

Аз лично не виждам причина и за нотка оптимизъм.
Бразилци, французи, глупости. Поредните слаботалантни наемници, които пак Илиян трябва да учи на футбол, а ТИМ да препере още някой лев през тях.
И пак да припомня как си продадохме най-добрия играч на основен конкурент и как клубът не видя и стотинка от тези 500К, а остана във Варна за зимна подготовка сакън да не се изхарчи някой лев в повече. Срам!
Отново безцелно лутане между 6-9 място и лежерна игра в баража ако случайно завършим 7-ми.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 яну 2023 16:31

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... dni-714562

А аз виждам много нотки на оптимизъм. Последния мач изгря Ангел Ангелов и показа, че може много. Връща се Наско Илиев - пред него Жека си е шофьорче на такси. Французина, който Курьор праща съм убеден, че е футболист отвсякъде (защото знаем колко интелигентен е Курьор). Сашо Василев ще реши проблема по левия бек и аз виждам едно драстично подобрение ако така върви откъм класа.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 яну 2023 16:57

Черно море представя Атанас Илиев до дни
gong.bg
В Черно море са уверени, че ще подпишат договор със своя юноша Атанас Илиев и затова са замразили преговорите с други централни нападатели от чужбина.

Очаква се Илиев да разтрогне своя договор с Асколи всеки момент и най-късно другата седмица да бъде представен като ново попълнение на „Тича“.

След като това стане, Илиан Илиев за първи път ще има толкова много опции в атакуващ план, тъй като „моряците“ са спазарили също двама бразилски нападатели и френско крило.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 06 яну 2023 17:53

Информацията за Наско Илиев е отпреди седмица, сега я претоплят. Дано го вземем.

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-b ... ie-1773116

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 яну 2023 19:48

Асколи няма никакъв интерес да го държи, ако не влиза в сметките на треньора (да му плаща една заплата излишна). Пробват дали може да го продадат, ако не - разтрогват.

Върни се в “Черно море”