Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)
Какво стана с интереса на Левски към Илиан Илиев-младши?Защото според спортал.бг 03.06.21-Левски е на път да договори първото си лятно попълнение. Очакванията на "Герена" са клубът да привлече национала Илиан Илиев-младши от Черно море."
Черно море-първият шампион по футбол в България
- Ron Jeremy
- Контакти:
Берое е най-малкия ви проблем за вашите НЕкласирвания за Европа.Щом те кефи се радвай за евентуалния ни фалит,ама не мисля,че това с нещо ще ви помогне да прокопсате
Аабсолютно си прав бих добавил , че заради порочния начин на финансиране в България ,независимо кой е бащицата абсолютно всеки отбор е на крачка от фалита ...
ex Popeye
TNT написа:ShooterMan написа:Пътя към ЕКТ се отваря широко след като държавата спира кранчето на Берое. 5-6 милиона лева всяка година финансиране от ТЕЦ-а беше 2 пъти повече от целия ни бюджет. Арда също ще им засъхне финансирането, Числата също заради магнитски. Реално 3 отбора изхвърчат от 6-цата, а аз не смятам, че Локо Пд има по-добри играчи или финансиране. Напротив. Просто имаха изграден отбор, който не се пръсна - основно - много силна защита, друго си е да играеш мач, който знаеш, че и да не спечелиш ще е най-малко 0:0, но класните защитници си заминаха и нещата се променят. Според мен изключвайки Лудогорец и припознатите - можем да се конкурираме с всички останали и да сме пред тях.
Отварял ви се широко пътя за евротурнирите заради.....Берое.![]()
Алоууу шефе,Берое от 5г не е вждал футболна Европа,каква пречка сме били за вас? Или викаш лаф да става и да търсим някъде си,някаква си причина извън вашия отбор.Имате си собственици които могат всяка година да ви класират в тройката или финал за купата...ако поискат.Берое е най-малкия ви проблем за вашите НЕкласирвания за Европа.Щом те кефи се радвай за евентуалния ни фалит,ама не мисля,че това с нещо ще ви помогне да прокопсате.
За вашите "неудачи" другаде е заровено кучето.
пп Само неми казвай,че вашия бюджет е 2млн.лв.....
Значи проблема не е в това че Берое фалира,или че Левски ще си сложат тире.Проблема е точно в начините на финансиране,които не са съвсем ще ги нарека честни.Не може държавна компания да налива пари в само един отбор.Не е коректно.Ако е общинска си е ОК.А другия вариант с НЕплащането на задължения към абсолютно всички е направо изимителен/в смисъл че такова нещо съществува въобще/.Да речем не са платили на футболисти,треньори...няма проблем,да се съдят.Но да не плащат на НАП/държавата/ и да не се вземат мерки е УЖАСНО.А съм убеден,че се осигуряват на минимална или близко до това сума.Правилата са за всички и ТРЯБВА да се спазват от всикчи.А не както преди,едни да са по равни от другите/както си е и сега по инерция от светлото ни бъдеще-пардон минало/.Левски до сега не трябваше да получи лиценз,поне за последните години.Пак между капките,разсрочане на вече разсрочените задължения...И едни други =минаваха метър поо същата схема.Нека да излезе примерно поборника за правда,мераклия за президент на БФС и настоящ на Локо пд и обяви на колко са осигурявани неговите работници във Локо пд.Футболисти де,но чорбаджията ги нарича така.Това е проблема на Черно море.Защото поставени при равни условия и долу горе нормално съдийство,няма да имаме проблеми да се борим за медали всяка година и това без да се вдига бюджета ни.Но на никой това не му изнася,нали?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Берое не е виждал футболна Европа, но аз имах друго в предвид. Както относно Берое, така и относно Числата 48 и Локо Пд важи. Поради факта, че в Берое влизат едни 5-6 милиона от държавата, които тук НЕ влизат в Берое се дават по-големи заплати. Това е напълно достатъчно много от футболистите, които сме искали да НЕ са се озовавали тук, а в Берое. Илиан Илиев най-настоятелно искаше Крум Стоянов - ляв бек - колко време имаме проблеми в тази зона? Илиан искаше Карлос Охене - какъв играч е Охене, какъв е Велев! Айде малко по-сериозно! Ако в Черно Море кацаха едни 5 млн. държавна пара и с 10 000 000 бюджет къде щяхме да сме? Разбира се, че наличието на по-добро финансиране у други и то такова, сигурно, ДЪРЖАВНО поставя Черно Море в лоша конкурентна позиция спрямо Берое. Берое може да не играе в ЕКТ, но като обере 2-3 играчи от които Илиан се нуждае и бам - от потенциално 3-4 място слизаме на 7-мо. И преди някой да ревне сега какво били 2-3 играчи ще го попитам как би изглеждал нашия отбор без 2-3, да кажем без Джуниър, без Родриго Енрике и без Димов примерно? Директно ставаме потенциален/сигурен изпадащ! Ако бяхме с Охене, ако нямахме дупка на левия бек и бяхме взели Крум Стоянов със сигурност щяхме да сме в топ 4. Така, че айде моля! Не може да има отбори качени на ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА и то с по 6 милиона лева, което е директно 50% над цялото ни финансиране и да говорим кое било и кое не било пречка. Разбира се, че е пречка подобно нещо в конкурента среда. Никой не иска фалит на Берое, най-малкото ние тука, дето ни е писнало от мачове с Витоша, Числа, Царски села и подобни с проектчета, но както всички други се борим за място под слънцето. И преди някой наши да кажат айййй ТИМ как не дава - ще им напомня, че 50 млн. дълг, защото се финансираме с кредити (веднага казвам, подаръците НЕ СА разрешени от закона, а кредитите са, затова е с кредити), как бихме изглеждали със 100 млн. дълг примерно.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да ви разваля оправданията за това защо не можете да имате успехи. Защото сте намесили името на Локомотив Пловдив
В Локомотив Пловдив , каквото се обевява като заплата това се дава. Заплатите са едни от най-ниските в Ефбет лига. Това са реалностите за ваше съжаление. Успехите идват от това ,че футболистите играят за себе си и се освобождават без претенции. Всичко си зависи от тях, ако искат да се развиват и да взимат по добри кинти в друг отбор ще бъдат, освободени без претенции. Това което става в момента. Заплатите в Локомотив са почти двойно по-малки от Черно Море. Това са реалностите!
Пример -Гомес взима символична сума за футболист с опция да се развие и да отиде някъде ,където ще му дават повече
Крушарски с най- малкия бюджет в Ефбет лига прави чуде са/ не всичко е пари
В Локомотив Пловдив , каквото се обевява като заплата това се дава. Заплатите са едни от най-ниските в Ефбет лига. Това са реалностите за ваше съжаление. Успехите идват от това ,че футболистите играят за себе си и се освобождават без претенции. Всичко си зависи от тях, ако искат да се развиват и да взимат по добри кинти в друг отбор ще бъдат, освободени без претенции. Това което става в момента. Заплатите в Локомотив са почти двойно по-малки от Черно Море. Това са реалностите!
Пример -Гомес взима символична сума за футболист с опция да се развие и да отиде някъде ,където ще му дават повече

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Абе сега така и така няма мачове от нашата си ефбем лига,гледам тука се е заформила интересна тема относно финансирането на отборите,тъй,че мойм си почешем малко пръстите по клавиатурата.
Някой би ли ми разтълкувал какво има в предвид относно финансирането на другите отбори енергийния експерт Илиан Василев:
„Тези, които се възмущават как държавна компания спонсорира футболен клуб, да им припомня алтернативата - да бъдат финансирани от олигарси, които получават далавери от бюджета и държавните компании. За това прякото финансиране на Берое е по прозрачно и по коректно. Или Лудогорец и собственика му не получава десетки милиони от държавата /пряко или косвено/, или Борисов не раздаваше пари и привилегии на повечето отбори Единици са отборите в А група, които могат да кажат че се финансират от честно изкараните пари на собствениците си и не получават субсидии от държавата“
Гледам един колега от Локо и той влязъл в тона на Крушарски,че били най-бедните в групата.Ойййй заванлийките.
Не беше ли излязъл някакъв аудио запис в който Крушарски "бучеше",че .......изброи няколко човека които получавали достатъчно ДЪРЖАВНИ поръчки с които си издържали отборите,а него го залъгвали с трохи...
И изведнъж спря да рИве.Явно се коригирали нещата.
Да видим примерно Арда.Фирма на Гайтански получила кредит за 150 млн.от ББР.....
Спираме да говорим и за тяхното НЕдържавно финансиране.
За Левски...или добро или нищо.
За отбора с тирето- от къде да се почне.
Емблемата...12млн. от държавата във вид на поръчка за нищо не ставащите китайски боклуци.Сега ОЛАФ си ги търси заради наглсения "търг".НАП обяваяват 60млн. несъбираеми данъци от ГГ.Преди това неплащане акцизи за захар,ддс-та....Това не е ли държавна пара? И то в огромни количества.
Заболя ме главата,някой друг да продължи с отборите с НЕдържавно финансиране.

„Тези, които се възмущават как държавна компания спонсорира футболен клуб, да им припомня алтернативата - да бъдат финансирани от олигарси, които получават далавери от бюджета и държавните компании. За това прякото финансиране на Берое е по прозрачно и по коректно. Или Лудогорец и собственика му не получава десетки милиони от държавата /пряко или косвено/, или Борисов не раздаваше пари и привилегии на повечето отбори Единици са отборите в А група, които могат да кажат че се финансират от честно изкараните пари на собствениците си и не получават субсидии от държавата“

Гледам един колега от Локо и той влязъл в тона на Крушарски,че били най-бедните в групата.Ойййй заванлийките.

Да видим примерно Арда.Фирма на Гайтански получила кредит за 150 млн.от ББР.....

За Левски...или добро или нищо.

За отбора с тирето- от къде да се почне.

Заболя ме главата,някой друг да продължи с отборите с НЕдържавно финансиране.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
kubik написа:Да ви разваля оправданията за това защо не можете да имате успехи. Защото сте намесили името на Локомотив Пловдив
Пример -Гомес взима символична сума за футболист с опция да се развие и да отиде някъде ,където ще му дават повече![]()
Понеже аз написах за Локо пд,ще те помоля да прочетеш в каква светлина съм го споменал.Питането ми е на какви пари се осигуряват играчите на Локо пд.Защото едно е да ги осигуряват на 1000 лева,а да получават примерно по 10к,а друго е да ги осигуряват на 5-6к.Надявам се да ме разбереш,че заплатите на играчите в Локо пд са давани под масата.Не зная откъде точно идват,но е ясно че е захлебил Крушата от поръчки.Не ме интересува,просто да се осигуряват на пълните заплати и после да обясняват как точно са с най нисък бюджет.И като са играли без пари мамините убавци,защо сега точно не искат да продължават да го правят?Ами защото никога не са играли за по 1000 лева,затова.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:kubik написа:Да ви разваля оправданията за това защо не можете да имате успехи. Защото сте намесили името на Локомотив Пловдив
Пример -Гомес взима символична сума за футболист с опция да се развие и да отиде някъде ,където ще му дават повече![]()
Понеже аз написах за Локо пд,ще те помоля да прочетеш в каква светлина съм го споменал.Питането ми е на какви пари се осигуряват играчите на Локо пд.Защото едно е да ги осигуряват на 1000 лева,а да получават примерно по 10к,а друго е да ги осигуряват на 5-6к.Надявам се да ме разбереш,че заплатите на играчите в Локо пд са давани под масата.Не зная откъде точно идват,но е ясно че е захлебил Крушата от поръчки.Не ме интересува,просто да се осигуряват на пълните заплати и после да обясняват как точно са с най нисък бюджет.И като са играли без пари мамините убавци,защо сега точно не искат да продължават да го правят?Ами защото никога не са играли за по 1000 лева,затова.
Понеже си запознат, кажи на колко се осигуряват играчите на Локо и колко вземат "под масата"? Интересно ми е просто. Мерси предварително.
Готвача написа:kubik написа:Да ви разваля оправданията за това защо не можете да имате успехи. Защото сте намесили името на Локомотив Пловдив
На каквото се осигуряват, това получават!!!
От къде го измисли, това 1000 лв.

Вземат повече от 1000 лв. и по-малко от футболистите на Черно море. Това е реалността!
Напиах ти причината да играят и да дават всичко от себе си, във всеки мач за тези пари. Май не четеш

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
според мен Локо Пд са най-нископлатения отбор в А група и едва ли играчите и треньорите там вземат повече от 700лв колкото е минималната работна заплата
играят чисто и просто с идеята да бъдат забелязани от Реал М или Барса, че и те да видят малко кинти ...така че нека просто им се възхищаваме и така