9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09.19 неделя 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09 неделя 20.15

Мнениеот damyanov1963 » 16 сеп 2019 14:55

bobo03 написа:Единственото, от което има нужда отбора и в частност Илиян Илиев в момента е подкрепа. На мен лично ми харесва как играем. Вярно, че ако имахме късмет в някои мачове сега щяхме да сме по-напред, но каквото-такова. За мача снощи какво да кажа? Започнахме добре и дори на моменти диктувахме темпото. За първият отменен гол може да поспори със съдията. Може да се свири, но може и да не се. Интересно как би го свирил в другото наказателно поле? После, тъкмо когато подуенци се лутаха безидейно по терена, дойде безумната постъпка на мароканчето и оттам насетне всичко рухна. Няма да коментирам втория отменен гол - чиста засада. Претенциите за дузпа - същите като при първия отменен. Жалкото, че накарахме левскарчетата да се чувстват велик отбор, а по мое мнение имат още много хляб да изядат (или по-точно трева да изпасат) докато станат такъв.

Кое те накара ди мислиш, че сме се почувствали велик отбор(точно пък с/у вас), някой коментар от нашия подфорум ли, някое изказване на наш играч, или треньора ли, щото аз не видях, не чух и не прочетох никъде такова, освен коментари за играта ни. А от това, дето си мислите, че ние ПАСЕМ ТРЕВА, по силни няма да станете, можеш да бъдеш абсолютно сигурен.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 сеп 2019 15:34

Сините,
оставете глупостите на страна. Този отбор на Черно Море показва ли повече футболни качества от предходните години ? Има ли груби фалове и лежане по земята ? Футбола, който Илиян налага, има ли нещо общо с анти-футбола, който играхме последните години ? Окопахме ли се, след 3:0 или продължихме да нападаме?
Моето мнение е че снощи изиграхме поредния си силен мач. Да, победихте ни, но според мен заради липсата на синхрон в новите 2 футболисти. Илиян снощи каза същото и пое вината си.
Вижте статистиката, по показатели сме играли като равни с вас на Герена. Играхме и като равни с Лудогорец. Победихме ЦСКА на Армията.
Да, този отбор на Черно Море много ми харесва. Нищо че, паднахме. Този отбор играе футбол и резултатите рано или късно ще дойдат (стига това да се нрави на ТИМ) !
Дали на вас или на червените това ви харесва или не, не ме вълнува много. Дали ще пишете глупости, дали ще се възгордявате си е ваша работа.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 15:45

Кролик написа:Сините,
оставете глупостите на страна. Този отбор на Черно Море показва ли повече футболни качества от предходните години ? Има ли груби фалове и лежане по земята ? Футбола, който Илиян налага, има ли нещо общо с анти-футбола, който играхме последните години ? Окопахме ли се, след 3:0 или продължихме да нападаме?
Моето мнение е че снощи изиграхме поредния си силен мач. Да, победихте ни, но според мен заради липсата на синхрон в новите 2 футболисти. Илиян снощи каза същото и пое вината си.
Вижте статистиката, по показатели сме играли като равни с вас на Герена. Играхме и като равни с Лудогорец. Победихме ЦСКА на Армията.
Да, този отбор на Черно Море много ми харесва. Нищо че, паднахме. Този отбор играе футбол и резултатите рано или късно ще дойдат (стига това да се нрави на ТИМ) !
Дали на вас или на червените това ви харесва или не, не ме вълнува много. Дали ще пишете глупости, дали ще се възгордявате си е ваша работа.

Ами, не знам дали е редно да се говори за повече футболни качества при тази статистика за последните 6 мача. Не че много ни вълнува това, прав си, но все пак е хубаво да има и известна доза обективност. :roll:

Черно море - Дунав 1:1
Арда - Черно море 0:0
Черно море - Лудогорец 1:2
Ботев Враца - Черно море 1:1
Черно море - Славия 0:0
Левски - Черно море 3:0
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 сеп 2019 16:17

TristaNNN написа:

Ами, не знам дали е редно да се говори за повече футболни качества при тази статистика за последните 6 мача. Не че много ни вълнува това, прав си, но все пак е хубаво да има и известна доза обективност. :roll:

Резултатите са ясни и не са впечатляващи. Погледни обаче статистиките от отделните мачове. Владеене на топката, фалове, картони, удари към вратата. Изобщо, ама изобщо не казвам че сме се превърнали в Барселона. Факт е обаче промяната в облика на играта.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 16 сеп 2019 17:04

На мен ми харесва играта на нашите, както каза Кролик в сравнение с играта ни при предни треньори направо се доближаваме до Барселона :mrgreen: Задържаме топката, разиграваме, надиграваме се с набедените грандове, няма изритани безцелно топки, имаме технични футболисти, а ако имат и ден няма мач който да не могат да вземат в нашето първенство. Относно резултатите до сега с оглед играта определено трябваше да имаме още поне 14 точки, при това ги смятам песимистично :geek: :geek:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 17:24

Кролик написа:
TristaNNN написа:

Резултатите са ясни и не са впечатляващи. Погледни обаче статистиките от отделните мачове. Владеене на топката, фалове, картони, удари към вратата. Изобщо, ама изобщо не казвам че сме се превърнали в Барселона. Факт е обаче промяната в облика на играта.

Добре, вие си знаете. Не съм ви гледал абсолютно всички мачове и не мога да споря по темата. Прилагам статистиката в отговор на мнението, че сте задобрели и футболът на вашия отбор радва, нищо повече. Което идва да покаже, че май-май нещата не седят точно така, но пак казвам - вие си знаете.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 16 сеп 2019 18:24

blue avalanche написа:Ще доживея ли да видя мач, в който да не сте се били "сами", а защото противникът ви е надиграл?
И какво значи:"Актау сам си го набута..."? Ако Ст.Иванов не беше го притеснил, не беше го гонил до последно, сега щяхме ли да обсъждаме решението на Илиев да го пусне или щяхме да говорим за супермегатехничното отиграване на Актау?
Ако Иса бил на линия... Ще речеш, че това не е същия този Иса с 10 гола за последните 3 сезона, а някакъв Агуеро. :mrgreen:
Значи нашите голове били резултат ЕДИНСТВЕНО на ваши грешки, а вашите "голове" и положения са резултат на супермегавиртуозни комбинации. Правилно ли съм разбрал?
А това, че името на прехваления Родриго го чухме 2 пъти в мача чия заслуга е?
А че прехваленият Минчев се отчете с един блокиран удар и един сватбарски шут за цял мач чия заслуга е?

Резултатът от мача е справедлив. Я сега за нещо много по-важно от някакъв си мач да питам - как оценяваш постъпката на детето от школата ви, което в 92 мин, при резултат 3:0, вместо да подаде топката на наш футболист за изпълнение на тъч, просто умишлено я пусна на земята, за да се забави играта? Това ли е школата ви? Бъдещите ви футболисти?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2019 18:35

Clarion написа:
blue avalanche написа:Ще доживея ли да видя мач, в който да не сте се били "сами", а защото противникът ви е надиграл?
И какво значи:"Актау сам си го набута..."? Ако Ст.Иванов не беше го притеснил, не беше го гонил до последно, сега щяхме ли да обсъждаме решението на Илиев да го пусне или щяхме да говорим за супермегатехничното отиграване на Актау?
Ако Иса бил на линия... Ще речеш, че това не е същия този Иса с 10 гола за последните 3 сезона, а някакъв Агуеро. :mrgreen:
Значи нашите голове били резултат ЕДИНСТВЕНО на ваши грешки, а вашите "голове" и положения са резултат на супермегавиртуозни комбинации. Правилно ли съм разбрал?
А това, че името на прехваления Родриго го чухме 2 пъти в мача чия заслуга е?
А че прехваленият Минчев се отчете с един блокиран удар и един сватбарски шут за цял мач чия заслуга е?

Резултатът от мача е справедлив. Я сега за нещо много по-важно от някакъв си мач да питам - как оценяваш постъпката на детето от школата ви, което в 92 мин, при резултат 3:0, вместо да подаде топката на наш футболист за изпълнение на тъч, просто умишлено я пусна на земята, за да се забави играта? Това ли е школата ви? Бъдещите ви футболисти?

Не. Не е това.
Не знам какво значи при 3-0 в 92-та минута да бавиш играта. Но знам, че и нашите, и вашите, и останалите едно от първите неща, на които ги учат в школите е как да паднат за дузпа, как да се превиват на терена, как да разкарат топката след съдийски сигнал и други такива маймунджилъци.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 сеп 2019 08:47

guglata написа:На мен ми харесва играта на нашите, както каза Кролик в сравнение с играта ни при предни треньори направо се доближаваме до Барселона :mrgreen: Задържаме топката, разиграваме, надиграваме се с набедените грандове, няма изритани безцелно топки, имаме технични футболисти, а ако имат и ден няма мач който да не могат да вземат в нашето първенство. Относно резултатите до сега с оглед играта определено трябваше да имаме още поне 14 точки, при това ги смятам песимистично :geek: :geek:

При седем поредни мача без победа, май причината не трябва да се търси само в липса на ден, но то си е ваша работа, щом така се успокоявате...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Черно море”