Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли
Мда, сигурно чакат за чужбина ....а ние докога ще чакаме?! Нали подготовки трябва да водим, контроли, да има яснота и т.н. 

Не знам, всичко зависи от това колко силно ги иска Илиан и какви са другите опции. Миналото лято обявихме първите 8 попълнения между 14-19 юни, но както се убедихме впоследствие, това не е никаква гаранция за успех. Мнозина се радвахме, че ще направим пълноценна подготовка с всички нови футболисти и ни очаква добър сезон. Оказа се, че повечето изплезваха езици след 60-70 минути и записахме един от най-слабите ни сезони.
При Гонзо след 60-тата минута бяхме трагични.
Георги Цветков е много по - добър футболист и от Стефан Велев и от Иван Минчев , но при вас явно не му провървя . Днес в ТОП СПОРТ го спрягат за Микре Юнайтед . Така че освен всичко друго е нужен и късмет . А това , че футболисти наближаващи , навършили и дори прехвърлили 30 годишна възраст са обект на интерес за отбори като Берое , Ботев Пд и Черно море е нещо , което дори не си заслужава да се коментира . Преди години ако даден футболист е над 21 - 22 години , считахме че вече е късно да бъде привличан .
Аз пък приемам за нормално освобождението на Цветков.Да,направи хубави мачове,остави страхотни впечатления,но ако се огледаме за съотборниците му по времето когато играеше редовно,ще стигнем до извода че в царството на слепите,едноокия е цар.Качествата който има,и който няма,не пасват на това което Илиян Илиев иска да играе отбора.Така че от мен успех на Сашо занапред.
Хм, този коментар ми прилича на синдрома на киселото грозде. Илиан заяви в едно интервю, че при сериозно отношение от негова страна Сашо би могъл да бъде един от най-добрите не само в нашия отбор, но и в цялото първенство. Качествата му никога не ги е поставял под въпрос, нещо друго е. Беше твърд титуляр отначало, до онзи злополучен мач от последния кръг на редовния сезон срещу Локо Пд. Тогава Сашо игра буквално като футболист на противника. Няма как, в колкото и слаба форма да е, да направи толкова много и такива фрапантни грешки. Получи и пети жълт картон, след което въобще не попадаше в групата.
Очевидно напусна по собствена инициатива. Какви са точно причините, само можем да гадаем. Но да се оправдаваме, че не пасвал на стила, който треньора иска да налага, не е коректно.
Очевидно напусна по собствена инициатива. Какви са точно причините, само можем да гадаем. Но да се оправдаваме, че не пасвал на стила, който треньора иска да налага, не е коректно.
yavorescu написа:ti4a написа:според мен ще преотстъпим Минков
На Минков би трябвало да му изтича договора. Мисля си, че няма да му предложат нов.
Предложили са му нов договор, но е отказал. Дали защото парите са малко или понеже не играе редовно, не знам. Желая му успех в утвърждаването като професионален футболист.
Николай Минков напусна Черно море
след това затишие на трансферния фронт за нас очаквам трансферна бомба до ден два
Какво имаш предвид под трансферна бомба ...още някой ключов играч да напусне отбора ли?
Щото аз за привличане не очаквам никой преди 14.04

Щото аз за привличане не очаквам никой преди 14.04

ти не очакваш но аз очаквам да привлечем съвсем скоро ....