Готвача написа:Малко разсъждения по темата.За първи път откакто гледам футбол с марката Чрно море,на Тича идва играч койтоо има оферта от друг клуб,но предпочита нашата.На какво се дължи това според вас?Нямаме пари каквито дават другите отбори,нямаме качествен терен,нямаме добра база,нямаме добър стадион,не се борим за нищо година след година,нямаме футболни хора в ръководството,дори нямаме качествен треньор,който да умее да развива играчи и да налага такива които сам е развил/сещам се за едно изключение-Д.Димов/,също така угрозата да играем далече от Варна виси със страшна сила.На всичкото отгоре ни напуснаха трима много качествени играча и един добър за Морето.Другите не ги коментирам от добро възпитание.Другото много съществено което се случва е опита за привличане на Шоко и Ернандес.Поради горните ми умозаклщчения,какъв ще го дирят точно при нас?Особено Ернандес,който просто си е класа за нашето първенство.Кой точно им следи кариерите и е разбрал че и двамата искат промяна,че да им предложат тази промяна в лицетоо на Черно море?Тука идва на преден план и нещото което ме накара да напиша горното.НЕЩО СЕ СЛУЧВА при нас и по всяка вероятност е ПОЛОЖИТЕЛНО.Ако някой има идея какво точно става,нека сподели.Но аз/а вярвам че и много от вас/усещаме вятъра на промяната.Засега е като лек морски бриз,но очаквам да задуха щормовият вятър и да издуха облаците на посредственоста от Тича.
Аз не мисля,че това е от днес!!!Колкото и трески да има за дялане на ТИЧА,не може да се отрече,че има желязна стабилност в отношението към играчи и треньори!!!Каквото е договорено е дадено!!!Винаги!!!На всички,без изключение!!!Никога не сме излъгали никого и не сме били едногодишен финансов балон!!!Обещава се малко,но разумно и сигурно!!!Какви звезди играят в нашето първенство,че да получават по 20 000 еврака?Хайде холан!!!Като някои,дето надомъкнаха какви ли не чужденци....и после фалираха!!!Другите и те не бяха по умни,но се спасиха!!!Защото пак са с властта!!!При нас така дойдоха навремето Сашо бека и Дончо Атанасов!!!Защото имаше сигурност и почтеност!!!Има ги и сега!!!Операцията с великият МАРИО ЖАРДЕЛ беше уникална за БЪЛГАРИЯ!!!Беше нещо добре замислено,но нямахме треньор да се възползва от този шанс!!!Не са толкова трагични нещата при нас!!!Всичко става малко бавно и сякаш насила.....но става!!!Надявам се да си прав,че НЕЩО СЕ СЛУЧВА!!!Знам за какво намекваш и на какво се надяваш!!!Дано да си прав!!!А желанието ти да се сложи край на посредствеността,сигурен съм е желание на всички нас!!!