Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот honda » 11 яну 2016 18:20

КироВарна написа:
blue avalanche написа:Когато футболист,играл в Левски или юноша на отбора,дойде в Ч.море(Райков,Станчев,Ж.Атанасов) при нас няма драми...
А тук...ако ваш футболист,дори и бивш(като Александров) премине при нас - леле-мале!Вой до небесата!
То не са клетви,анатеми,прокоби...Той изведнъж се превръща в най-слабия футболист от отбора,в гнусен предател и какво ли не.
Тц,тц,тц...

Искам да те въведа в известност,че АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ е един от най-обичаните футболисти,може би в цялата история на отбора!!!Макар,че не е наш юноша(дойде съвсем млад от Шумен),се нарежда до най великите легенди на ЧЕРНО МОРЕ !!!Причина за тази любов е неговата всеотдайност и скромност!!!Когато с екипа на Лудогорец прекосяваше терена до резервната скамейка,всички на стадиона ставахме на крака и го аплодирахме!!!Така,че можеш да си сигурен в едно-никой във ВАРНА няма да му пожелае злото!!!Но да ви се радваме на вас?Защо?Защото сте най долният съдийски отбор в световната история,за всички времена?След проблеми със съдиите,в мачове със вас са си патили много отбори!!!В това число и ЧЕРНО МОРЕ,при това нееднократно!!!Берое е ваден от групата,след грешчици във ваша полза!!!Същите проблеми са имали и Черноморец!!!Мачове в Дупница и Перник са ставали емблематични за съдийски невинни грешки и синьо безочие!!!Пловдивските отбори също имат безбройни причини,да ви мислят за "честен" и "благороден" спортен клуб!!!Сега Литекс виси заради вас и е пред разпад!!!А вие настоятелно търсите любовта всенародна!!!Явно безочието ви е вродено и не се проявява само при хващането на съдии......по другите начини!!!

И това доживяхме фен на Черно море да говори за честна игра. Приемам ,че не си запознат с истотията на любимия ти клуб. Малко джокери: "защо ви викат"еклери"". И кой първия български отбор в официален мач излезнал с юношите си младша възраст само и само за да загуби :o . Или да говори за съдийство след като има един единствен случай в историята на българския футбол в който шефа на съдийската комисия е наблюдавал мач от резервната скамейка на любимия му отбор. Или мисля ,че единствения случай ,когато гол във вратата на Черно море е отменян поради фаул в нападение след като двама играчи на Черно море са се сблъскали (нямаше играч на атакуващия отбор на по-малко от 3 метра от ситуацията) или вдигната засада при ъглов удар и играч на Черно море на гредата.
Защо виси Литекс?- Ами кой ги караше да излизат от терена и да отказват да дават допинг проби? Двата червени картона и дузпата си бяха 100% просто не виждат в тези ситуации какво друго можеше да се свири? За мен Литекс са последния отбор ,който може да пледира за честна игра-единствения отбор в професионалния футбол участвал в доказано уговорен мач, единствния клуб за който бивш треньор каза че вземането на допинг е практика, единствения клуб в който е практика на стдиона да се бият съдии или играчи на другия отбор(има няколко такива случая).
Преди близо година те бях попитал колко процента от мачовете на Левски преди 2000 г си гледал за да правиш заключения дали един отбор е съдийски или не? -10%, 20%, 50%. ;) . Тогава така и не получих отговор,дано сега го получа ;) .
Колко от тези мачове ,които споменаваш си ги гледал?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 яну 2016 19:30

Бурабия има страхотна техника, но футболната мисъл му куца, както и тактическата дисциплина. Предпочита да играе индивидуално, сякаш сме Бразилия през 50-те. Почти никога не гони загубени топки; дори и той да е виновника, не се чувства гузен и длъжен да поправи грешката си. Добрите му мачове се броят на пръстите на чифтокопитно. Не виждам как ще се пребори с Бедоя за титулярно място -- испанеца отстъпва като техника и физика, но е много по-полезен за отбора. Както и да е, това вече не е наш проблем. Аз лично не съжалявам, нека се развива в Подуяне.

Ако играем преимуществено 4-5-1, както беше досега, може и да избутаме сезона без заместник на Бурабия. Клок/Стенио--Паланков/Дани--Жоро/Бекир -- ето ги халфовете с необходимата конкуренция по постове. Жоро надали ще може да играе на ниво всеки мач, но пък Бекир ще получи повече минути и последен шанс да "захапе". Използвали сме Стенио и Паланков като атакуващи халфове с променлив успех.

По крилата сме добре, дори и Райков да си тръгне. Даже е по-добре да си тръгне, защото по-често ми къса нервите, отколкото ме радва. Супер алчен, избира си мачовете, в които да играе, заради цигарките и нощните похождения няма въздух за цял мач. В нападение Бакари, Живко и Йосков са ни достатъчни (Курьор също доказа, че може да се справи). Дори Челси имат трима нападатели. Ако се привлича нов, би трябвало да е за сметка на Живко, иначе Йосков няма голям смисъл да е в първия отбор като четвърти нападател.

В защита Траянов и Николов се очертават като титулярна двойка, доста прилична. Да си призная, никога не съм го харесвал тоя бастун Пламен Николов, но при всички положения е по-добре от малийската ни перла. Кулибали конкуренция; би следвало да привлечем още един ЦЗ, но не е задължително, поне не до лятото. Станчев, Паланков и Стенио биха могли да запълнят евентуална дупка. Венков няма алтернатива и е така от много време насам (преди си беше същото с Комел и Янев). На десния бек Станчев и Костадинов, но май Кольо него не го брои, а Еуженио си играе преимуществено като крило. Крайно време е да се реши какво да се прави с това момче (Мартин), защото само го унищожаваме по този начин. Скептично настроен съм към привличането на ЦЗ, който да може да играе и като бек -- такива се броят на пръсти и винаги едната позиция им е по-присъща. Много редки изключения са Иванович от Челси или Василев от Берое. Жиньо го гледах като ляв бек в първите кръгове за Купата, много беше зле горкия.

С вратарите сме добре, третия ни вратар задължително трябва да е младо момче от школата, а не турист на 30 г. с 30 мача в кариерата си.

Това е, ако мениджърите горе искат да минат тънко, ни трябва само един защитник още. При добро желание за развързване на кесията -- атакуващ халф, нападател и двама защитници (ЦЗ и ляв бек).

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 яну 2016 19:35

А, щях да забравя. Бурабия има 6 жълти и 2 червени картона за 22 мача във всички турнири. Повечето от тях изкарани по абсолютно безмозъчен начин. Това е твърде много за футболист на тази позиция. Със сигурност ще "изчисти" играта си в Левски, както го направи малкия Сашко.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 20:25

yavorescu написа:Бурабия има страхотна техника, но футболната мисъл му куца, както и тактическата дисциплина. Предпочита да играе индивидуално, сякаш сме Бразилия през 50-те. Почти никога не гони загубени топки; дори и той да е виновника, не се чувства гузен и длъжен да поправи грешката си. Добрите му мачове се броят на пръстите на чифтокопитно. Не виждам как ще се пребори с Бедоя за титулярно място -- испанеца отстъпва като техника и физика, но е много по-полезен за отбора. Както и да е, това вече не е наш проблем. Аз лично не съжалявам, нека се развива в Подуяне.

Ако играем преимуществено 4-5-1, както беше досега, може и да избутаме сезона без заместник на Бурабия. Клок/Стенио--Паланков/Дани--Жоро/Бекир -- ето ги халфовете с необходимата конкуренция по постове. Жоро надали ще може да играе на ниво всеки мач, но пък Бекир ще получи повече минути и последен шанс да "захапе". Използвали сме Стенио и Паланков като атакуващи халфове с променлив успех.

По крилата сме добре, дори и Райков да си тръгне. Даже е по-добре да си тръгне, защото по-често ми къса нервите, отколкото ме радва. Супер алчен, избира си мачовете, в които да играе, заради цигарките и нощните похождения няма въздух за цял мач. В нападение Бакари, Живко и Йосков са ни достатъчни (Курьор също доказа, че може да се справи). Дори Челси имат трима нападатели. Ако се привлича нов, би трябвало да е за сметка на Живко, иначе Йосков няма голям смисъл да е в първия отбор като четвърти нападател.

В защита Траянов и Николов се очертават като титулярна двойка, доста прилична. Да си призная, никога не съм го харесвал тоя бастун Пламен Николов, но при всички положения е по-добре от малийската ни перла. Кулибали конкуренция; би следвало да привлечем още един ЦЗ, но не е задължително, поне не до лятото. Станчев, Паланков и Стенио биха могли да запълнят евентуална дупка. Венков няма алтернатива и е така от много време насам (преди си беше същото с Комел и Янев). На десния бек Станчев и Костадинов, но май Кольо него не го брои, а Еуженио си играе преимуществено като крило. Крайно време е да се реши какво да се прави с това момче (Мартин), защото само го унищожаваме по този начин. Скептично настроен съм към привличането на ЦЗ, който да може да играе и като бек -- такива се броят на пръсти и винаги едната позиция им е по-присъща. Много редки изключения са Иванович от Челси или Василев от Берое. Жиньо го гледах като ляв бек в първите кръгове за Купата, много беше зле горкия.

С вратарите сме добре, третия ни вратар задължително трябва да е младо момче от школата, а не турист на 30 г. с 30 мача в кариерата си.

Това е, ако мениджърите горе искат да минат тънко, ни трябва само един защитник още. При добро желание за развързване на кесията -- атакуващ халф, нападател и двама защитници (ЦЗ и ляв бек).

След 6-ти март ще ви трябва един футболист под 21г. ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 яну 2016 20:44

Тц. Правилото за сезон 2015/16 е един играч, роден след 01.01.1994, да започва мачовете. Китанов го удовлетворява, и изглежда ще го прави и през следващия сезон, ако правилото остане същото (аналогично след 01.01.1995).

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 21:18

yavorescu написа:Тц. Правилото за сезон 2015/16 е един играч, роден след 01.01.1994, да започва мачовете. Китанов го удовлетворява, и изглежда ще го прави и през следващия сезон, ако правилото остане същото (аналогично след 01.01.1995).

Направената от мен справка показа,че си прав. :)

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 яну 2016 21:42

blue avalanche написа:
yavorescu написа:Тц. Правилото за сезон 2015/16 е един играч, роден след 01.01.1994, да започва мачовете. Китанов го удовлетворява, и изглежда ще го прави и през следващия сезон, ако правилото остане същото (аналогично след 01.01.1995).

Насълзявам се... толкова си загрижен за нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 21:47

Vladislav написа:
blue avalanche написа:

Не.Не съм... Понякога коментарите са просто...коментари. ;)

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 11 яну 2016 22:12

blue avalanche написа:
Vladislav написа:
blue avalanche написа:

Не.Не съм... Понякога коментарите са просто...коментари. ;)

Коментирай си на село!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 22:23

https://www.youtube.com/watch?v=ccusFLQX9kQ
За тези,които са позабравили кой беше Бурабия и какво може с топката в крака.

Върни се в “Черно море”