Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот ShooterMan » 23 мар 2011 12:01

Отново точни мисли от Сър-а.Точно така се интегрират млади играчи-с големи победи.Като дойде време да ги бият в спор за медали ще си занят-нищо особено не трябва да правят или нещо ненаправимо до тогава.Убеждавам се за сетен път,че Генов е човекът за Черно Море,човекът,който ще изгради нов голям Черно Море.Дано има подкрепата на шефовете.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 мар 2011 14:19

bober написа:"Аз съм реалист човек и не слагам каруцата пред коня. Ние в момента имаме различни приоритети от това да излезем на всяка цена в Европа. Искаме да си оправим базата, да изградим добър отбор, да наложим собствени юноши в състава и чак тогава да преследваме участие в Лига Европа. Виждате сега у нас има доста отбори, които са тръгнали за там, но нямат добре изградени състави. Ще отидат, ще играят два мача, ще ги бият и с това ще се приключи. Какъв е смисълът от подобни участия. На този етап "Черно море" все още няма нужния отбор, за да играе успешно в чужбина. Да, искам да играем в Европа, но тогава, когато сме готови за това. В клуба работим усърдно за подобряването на всичко, но е нужно време", каза треньорът Стефан Генов.

http://www.varna-sport.com

Какво общо има това:
"...да наложим собствени юноши в състава..."
с това:
"... и чак тогава да преследваме участие в Лига Европа..."
Отборите,които играят в ЕКТ от собствени юноши ли са съставени?
"Ще отидат, ще играят два мача, ще ги бият и с това ще се приключи. Какъв е смисълът от подобни участия."
Генов се готви да спечели ШЛ,може би...
Като гледам темповете,с които се налагат "собствени юноши в състава"(горе-долу по един на сезон),колко години смята да стои начело на Ч.море Генов?Или след като се сдобихме с Милен "Моуриньо" Радуканов,вече си имаме и Стефан "Фергюсън" Генов?

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 23 мар 2011 15:00

Каква точно е целта на поуста ти?
Ако искаш да ме питаш нещо по съдържанието, не съм човека; аз цитирам, сложим съм кавички и съм посочил източник...Ако не можеш да си "преведеш", Генов казва, че все още не сме готови за участие в евротурнири, той би искал това да стане след като си оправим базата и школата. Твърдение, с което аз съм напълно съгласен. Връзката между налагането на юноши на клуба и успехите, били те на национално или международно ниво, е очевидна. Това се опитва да втълпи и УЕФА с цялостната си стратегия. Прост пример: не може да учасва отбор в ЕКТ, ако няма определен брой играчи от школата. Мисля даже, че критериите са два: израстнали в клубната школа и в школата на друг отбор в същата държава.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 мар 2011 15:35

bober написа:Каква точно е целта на поуста ти?
Ако искаш да ме питаш нещо по съдържанието, не съм човека; аз цитирам, сложим съм кавички и съм посочил източник...Ако не можеш да си "преведеш", Генов казва, че все още не сме готови за участие в евротурнири, той би искал това да стане след като си оправим базата и школата. Твърдение, с което аз съм напълно съгласен. Връзката между налагането на юноши на клуба и успехите, били те на национално или международно ниво, е очевидна. Това се опитва да втълпи и УЕФА с цялостната си стратегия. Прост пример: не може да учасва отбор в ЕКТ, ако няма определен брой играчи от школата. Мисля даже, че критериите са два: израстнали в клубната школа и в школата на друг отбор в същата държава.

Моите въпроси не са отправени към теб(извинявам се,ако съм създал такова впечатление).Просто изказах някои разсъждения.Иначе-това е съставът на Реал М срещу Лион:
Касияс,Рамос,Пепе,Карвальо,Марсело,Алонсо,Кедира,Ди Мария,Йозил,Роналдо,Бензема.
Познай колко от тях са юноши на Реал.Ще ти подскажа-само Касияс.
Това така,между другото.
За домашно-съставът на Челси срещу Копенхаген:
Чех,Босингва,Иванович,Тери,Коул,Рамирес,Микел,Лампард,Жирков,Анелка,Дрогба.

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 23 мар 2011 18:36

Извиненията са приети.
Аз пък мога да ти дам примерни за обратното явления, с уговорката да не изпадаме в крайности и да говорим за 100 процента състав от собствени кадри, което в реалността на съвременния футбол е почти абсурдно. Нека завършим дискусията с твойто мнение, да ги формулираме образно, Реал или Барса и да приключваме с офтопика ;)

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 23 мар 2011 19:05

На 24 март (четвъртък) ще се проведи контролна среща между ПФК Черно Море и Светкавица : ) Най-вероятно мача ще се играе на стадион ТИЧA от 16:00 часа : )
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 мар 2011 18:08

Добро мачле стана.Бихме 6:0 с голове на Тошко Колев,Каптиев и Ратников първото полувреме и Камазола,Жоро Илиев и Будинов през второто.Почнахме с Денчев,Лазаров,Тиаго,Сашко,Танка,Гравесена,Станислав,Ратников,Тошко,Румен Николов и Каптиев.После влязаха Михалев,Жоро Илиев,Камазола,Мурадов,Сашо бека,Будинов,Янчо Андреев,Дани Г.Като цяло всички ги мързеше доста,имахме тотален превес през целяи мач,Светкавица нямаха нито едно голово положение.На празна врата Румен уцели греда в стил Йовов,друго интересно не си спомням
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 мар 2011 23:41

ФЕН на "ЧЕРНО МОРЕ" е Троянски кон в сърцето на Шопландия!

Сашо е фен на "Черно море", от Варна е, но учи журналистика в Софийския университет и там прави интернет радио, в което всяка събота и неделя пропагандира марката "Черно море". "И в Боцвана ни слушат", хвали се
Сашо. Продуктът е за всичко от живота. Екипът е от 20-25 души. За "Черно море" се говори всяка събота и неделя от 17 до 20 часа на адрес: http://www.reakcia.net
------------------------------------------------
Познаваме го и се гордеем с него.Само Черно Море 8-)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 мар 2011 01:27

05.04.2011 г. (Вторник) 18:00 ч.:

ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ

ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ Гб, ГЕОРГИ СЛАВОВ Пл, ИВАЙЛО АТАНАСОВ ВТ,
4-ти НИКОЛА ПОПОВ Сф

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 мар 2011 21:13

Таланти на "Черно море" удариха "Литекс" и са на Финал!!!

В полуфинален двубой от турнира за купата на Българския футболен съюз детската формация на "Черно море“, родени през 1997 г., победи като гост връстниците си от "Литекс“ с 1:0 и ще спори за титлата. Срещата се игра на изкуствения терен в Ловеч , където младите "моряци се адаптираха по-бързо и бяха по-активни през целия мач. Победното попадение за черноморци отбеляза Мартин Ванков в 54–ата мин. Щастливият наставник на победителите Валентин Русинов заяви, че е изключително доволен от успеха и показаното на терена и е оптимист за финала на 26 април. Двубоят бе наблюдаван от другия финалист в тази възрастова група - "Чавдар“ (Етрополе), който елиминира "Черноморец“ (Бс) с 1:0 на терена в Правец.

--------------------------------------------------------
Миналата година морячетата биха ЦСКА на Финала в Сливен и донесаха Купата на Тича(1994г),този набор очевидно също се е насочил към трофея!Нека мъжете вземат пример,няма картоенени грандове,има само Черно Море...отиват и ги бият в Ловеч,толкоз!От мъжете се иска да отидат и да праснат онея в София на 1-ви както го удариха във Варна наскоро,но там,да ги ударят там,в самата им бърлога :twisted:

Върни се в “Черно море”