Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот aide_morqci » 02 юли 2009 10:13

зеления написа:
aide_morqci написа:Никола Спасов спомена че едно от новите 4 имена ще е българин,някой сеща ли се за кого става дума :?

Нали споменаха за Мечечиев.

От къде е тази инормация
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 02 юли 2009 11:47

За мое огромно съжаление, а честно казано и не разбирам какъв е смисъла, току що разбрах от сигурен източник, че Теодор Атанасов е разтрогнал по взаимно съгласие. С този ход ми се струва, че и без това не лекото положение в нападението ни се утежнява още /не че Кольо разчиташе на Теди, но все пак губим вариант в атаката/. Кольо и ръководството да се вземат в ръце и да вземат поне един, а защо не и двама класни нападателя /поне един типичен таран ни трябва, че и Миро и Каката и Лазаров са все от типа втори, лек нападател/.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2009 12:55

Миро не е точно лек нападател,просто е много бърз и създава такова впечатление.Изобщо не трябва да съжаляваме за Тео Атанасов,след като имаше на разположение цели 2 години да се докаже и не успя,даже не отбеляза гол в официален мач.Не е на 17 години,а на 22,докога ще го чакаме,до 30 ли?Правилно решение,ако ще трябва да разчитаме на него в атака,то по-добре е да прибегнем до варианта Жоро Илиев-Данчо Юруков отпред.Сега имаме 3 нападателя,а схемата ни по-принцип е с 1.Спокойно можем да си работим с всякакви варианти,ето Кольо е взел и 1 юноша там-Румен Николов,който според специалистите е голям талант,имаме и Тошко Колев,който може да бъде ползван и като лек нападател.Имаме хора
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 юли 2009 20:12

aide_morqci написа:
зеления написа:
aide_morqci написа:Никола Спасов спомена че едно от новите 4 имена ще е българин,някой сеща ли се за кого става дума :?

Нали споменаха за Мечечиев.

От къде е тази инормация

Съжалявам, че се забавих.

Д.Б.: Черно море прилапва Мечечиев
28 юни 2009 12:22
Моряците в напреднали преговори с Локо Пд за защитника.
Черно море е на крачка от трансфер с десния бек на Локо Пд - Георги Мечечиев. Треньорът на моряците Никола Спасов е убеден, че той може да е от полза в ЕКТ,м като двата клуба вече са в напреднала фаза на преговорите. Освен това от лагера на варненци заявиха, че ще подпишат с вътрешен халф, чийто договор изтича в края на месеца. Както е известно, те вече пробват един такъв - датчанина Каспер Ларсен, за когото все още не е ясно дали ще остане на "Тича".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 03 юли 2009 11:16

Сакалиев не е ли свободен агент.Бих се радвал ако го привлечем при нас
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 03 юли 2009 14:21

MORSKI написа:Тоя ли бе :lol: Мерси-не струва!!!!!!!!!

Не съм на същото мнение но както и да е :?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 юли 2009 14:50

Кметът на Варна натиска "Титан" да пусне Сашо Тонев в Черно море

София. Шефовете на "Титан" явно ще трябва да плащат футболен данък за екстремната си боклукчииска атака в страната. В най-скоро време на "Армията" ще разберат, че на този свят няма нищо безплатно, а всяка услуга рано или късно се връща. Както става в момента във Варна. Там "Титан" е №1 при сметопочистването, благодарение на жест на кмета Кирил Йорданов. Сега обаче градоначалникът е решил да си вземе вересиите, като направи услуга пък на групировката, държаща Варна - ТИМ. Пред два дни от нейно име Йорданов е помолил ръководителите на ЦСКА да пуснат Сашо Тонев в Черно море. Както е известно младокът е ненужен на "Армията", но пък за него се облизват Локо (Сф), Славия, Черноморец и дори Септември (Симитли).
----------------------------------------------------------------

Ама правилно :!: .Така и трябва :!: .Щом ТИТАН АС ще чисти Варна,то задължително трябва да има и таквиа скрити клаузи поставени от Кирил Йорданов.Не само Тонев,трябва да им огънем ръчичките и за други играчи.Много се радвам когато виждам Варна и варненци да са заедно,като юмрук!Кмета,града,най-богатата и влиятелна фирма......всички зад интересите на отбора на Варна 8-) .На ТИТАН АС този договор и рамото на ТИМ за него ще им излезе през носа,по какви ли не начини има да го изплащат а :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2009 10:53

И аз мисля, че Сакалиев не струва... никога не ми е харесвало как играе... нито в Нафтекс, нито в ЦСКА, нито никъде.... за мен това не е никакъв нападател. Ако го бяха преквалифицирали на някаква друга позиция, може би щеше да е по-добре и да става нещо от него :roll:

Пък за Сашо Тонев дано да стане работата, поне е млад, ще видим какво ще стане от него вбъдеще :)
ИзображениеИзображениеИзображение

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 04 юли 2009 11:28

Седмина футболисти от дублиращия тим на Черно море са дадени под наем на два отбора в Източна "Б" група и един в Североизточна "В" група, пише "7 дни спорт". Решението взе Никола Спасов след разговор с адвокат Михаил Статев и играчите на "Тича" вчера.

В Шабла отиват защитниците Венцислав Ганчев и Свилен Георгиев, халфът Даниел Венков и нападателят Румен Александров. Бранителят Николай Тодоров - Лимона и полузащитникът Кирил Недев ще ритат за Светкавица, а халфът Янчо Андреев - за Черноморец (Балчик).

- За тези момчета сега е най-важно да играят редовно, а в нашия представителен отбор няма как да стане. Ще продължим да следим развитието им и ако преценя, че някои от тях ще ни вършат работа, ще ги отзовем - каза Никола Спасов.

Недко Петров, "7 дни спорт"

Върни се в “Черно море”