Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2013 22:53

Анонимниците от Лщбимец много точно си намират местата все в отбори от ВТОРАТА половина на таблицата!Не знам кого са били,но нашите момчета РАЗПРАХА Лудогорец и Левски,биха и ЦСКА,а като гости взеха по една точка и от трите клуба!Селтаците от Любимец нямат място тука,нови трансфери в стила на Стефан Генов не са ни нужни.Трябват класни играчи,наистина класни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 дек 2013 14:53

Че трансферираните при нас нови играчи трябва да бъдат класни,спор няма.Не може да събираш играчи от изпадащи и разпадащи се отбори и да искаш да си фактор в първенството.Разбира се има и изключения.Но трансфер на даден играч е труден и сложен процес и ако някой играч е правил фурор в подобни клубове/като описаните по горе/,няма никаква гаранция че ще се представя добре когато играе в отбор с коренно различни цели и напрежение.Примери дал Бог,особено с трансферите Левски.Греда след греда,а уж като ги вземат са готови национали.Ззатова съм на мнение че трябва да вземаме играчи от доказана школа и минали през сериозни отбори,макар и само като резерви,защото са научени на грамотен футбол.Личности каквито ние имаме в момента в отбора-визирам Жоро Илиев,Жоро Божилов,Котев,Шерифа,Венков,Дани,Райков и Китанов/написани са в произволен ред/,много трудно биха се намерили на вътрешният пазар.Погледнете всички отбори от А група и ми кажете къде има събрани толкова много класни БЪЛГАРСКИ играчи.Левски имат един,ЦСКА двама,Лудогорец един и две половинки,Ботев досега двама и половина/сега вече един и половина/.Литекс имат трима големи,но изградени при тях/тоест не са трансферирани/,а ние сме изградили двама и сме привлекли цели шест класни БГ играча.Заслугата за четиримата от новите класни БГ играчи е на Гонзо.Освен това Гонзо докара Бакари и Окоро-двама също класни футболиста за БГ.За Окоро ще кажа същото,каквото и за Бакари-трябва им време за адаптация и Бакари го показа.Окоро нямаше реално такова най вече заради контузията.Сега си мисля че започна да навлиза в ритъма на отбора.Но аз си мисля че той е преди всичко плеймейкър и мястото му е зад нападателя.В този ред на мисли,очаквам поредните класни попълнения от Гонзо.Даже съм на мнение че се работи по трансферите,освен ако не са приключили вече и чакат да ги обявят.Защото Гонзо в едно интервю каза че ще ставаме по силни,защото ВСИЧКИ ще направят цяла зимна подготовка,а това означава че новите се знаят кои са и вероятно имат и договори.Чака се паузата и за началото на подготовката ще са на линия.Освен това искам да кажа че Гонзо докара Станчев и Коконов,които определено не са слаби играчи,а са от тия,които наричам класни наполовина засега.
п.п.http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %80%D0%BE/ Какво мислите за това?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Инженера

Мнениеот Инженера » 14 дек 2013 16:14

Така ме е яд , че Берое подписа с Мунин , изтървахме един много хубав играч!Обаче в Хаскково играе Ничев , набор 88 , по-силен е от Мунин и им прави добри игри!Може да играе като ляв и десен бек!Такива играчи ми трябват - многофункционални , а не да ми играят на една позиция!Днес чух за Димо Бакалов, че го искал Гонзо и имало шанс!Талантлив е много, обаче не знам в какво състояние е след контузията , не е лош като играч, а ко е във форма е страшен! Окоро слятам че не си заслужават тези 300 000 евро за него ,липсва му дефанзивната фаза, с тези пари можем да намерим много по-хубави играчи! Даниел Младенов е неизползваем , така че ще трябва да бъде освободен, безполезен играч! В Любимец двойката крила Огнянов - Вълчнов е една от най-добрите и са страхотни крила! Един от двамата да вземем ще е добре!Имаме много добра защита и много добра халфова линия! Трябва ни само качествен централен нападател, който като му подадат да вкарва! Бакари и Божилов са добри играчи покриват голям периметър по терена имат и дефанзивна фаза!Дани Георгиев, Палнков , Бергонси и Георги Илиев са силно звено, а като се върне зимата и Божилов ставаме перфектни в халфовата линия!Райков вкара 6 гола , обаче му липсва дефанзивна фаза , не е колективен играч и не прави центриране като хората , аз искам да ми играе 90 минути, а не 10 минути да играе в останалото време да се крие в играта!Живко Атанасов направи добър мач с Локо София!Аз искам да привличаме младешки национали на 19,20,21 години, които като резерви да влизат и да ти играят! Като цяло трябва да се подсилим с един защитник , халф и нападател!Като цяло отборът стъпка по стъпка се подобрява!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 дек 2013 17:33

Аз викам целия отбор на Любимец да вземем. Гледам ги с поредно бляскаво представяне на Армията. Айде да вземеш малко да се усмириш, а. При нас със Кунчо, Мунчо, Зрънчо и Грънчо няма да стане. Таман си е на място при марулите този индивид.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 дек 2013 18:32

Vladislav написа:Аз викам целия отбор на Любимец да вземем. Гледам ги с поредно бляскаво представяне на Армията. Айде да вземеш малко да се усмириш, а. При нас със Кунчо, Мунчо, Зрънчо и Грънчо няма да стане. Таман си е на място при марулите този индивид.

+1. Аз си мисля и нещо друго: в нашия форум имаме 2 модератори, а инжа още не е усмирен. Крайно време е друзя! Действайте за благото на нервите на съфорумниците. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 14 дек 2013 18:39

зеления написа:
Vladislav написа:Аз викам целия отбор на Любимец да вземем. Гледам ги с поредно бляскаво представяне на Армията. Айде да вземеш малко да се усмириш, а. При нас със Кунчо, Мунчо, Зрънчо и Грънчо няма да стане. Таман си е на място при марулите този индивид.

+1. Аз си мисля и нещо друго: в нашия форум имаме 2 модератори, а инжа още не е усмирен. Крайно време е друзя! Действайте за благото на нервите на съфорумниците. :lol:

[offtopic]Кви хора сте бре,празници идват,поне след тях да го бастисат,ще вземе кръвно да вдигне колегата,все пак е на години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 дек 2013 19:19

thebully написа:
зеления написа:

[offtopic]Кви хора сте бре,празници идват,поне след тях да го бастисат,ще вземе кръвно да вдигне колегата,все пак е на години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Що ме караш да се чувствам "гузно"? Голяма си гад :lol: ;) Заради теб няма да мога да си изкарам празниците нормално - все ще се чувствам неловко заради г-н Инж.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 14 дек 2013 21:42

Какво ви прави човека! Просто си казва мнението. Наистина въпросните Антон Огнянов и Иван Вълчанов са доста добри футболисти. Даже Вълчанов по едно време беше в Новара и сега като се върна в България прави фурор със скромните Любимец. За 12 мача има 5 гола, а е само на 22 години.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 дек 2013 13:12

Алмерия иска 300 000 евро за Стенли Окоро
Ако в Черно море решат да откупят правата на Стенли Окоро, трябва да заплати 300 000 евро другото лято. Тази сума е фиксирана от Алмерия, когато са дали под наем нигериеца на варненския клуб за една година. Външният халф е препоръчан на Гонзо от мениджъра Лъчезар Танев, който е съдействал впоследствие за сделката.

Испанците искат 6-цифрената сума за Стенли, тъй като са платили сериозни пари за него преди 4 години. Окоро им излязъл скъпо за възрастта си, тъй като бил настоящ световен шампион с юношите на Нигерия до 17 г. и една от звездите на тима, а в родината си го наричали Нигерийския Меси.

Бъдещето на черната перла ще стане ясно след завършване на първенството в „А“ група през май 2014-а. Тогава Окоро ще се завърне в Алмерия, където досега е играл само за „Б“ отбора на клуба и ще преценява дали да се бори за място в представителния тим, или да приеме друга оферта, ако се появи такава, пише „Народно дело“.

При положение, че Окоро и Черно море са склонни да продължат съвместната си работа, „моряците“ при всички положения ще опитат да свалят цената на футболиста, тъй като досега никога не са плащали такава колосална трансферна сума.

Значи Окоро е до месец Май при нас, а не както бе обявено до краят на годината.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 15 дек 2013 13:46

Това е колосална сума за нашия отбор и за "А" група.
Да си припоминм колко струваше Монката Райков/ако не се лъжа има вече 6 гола в актива си/!!!
За да се заплати, дори и половината от исканите 300 000, ще трябва момчето да покаже невероятни игри в мачовете от първата седмица и
да накаже поне 3-4 отбора с голове и асистенции през пролетта!!!
Нямам нищо против да го направи и да помогне за класиране в ЕКТ, където парите ще се върнат многократно, ако си изиграем картите както трябва!?!
В противен случай можем с въпросната сума/която аз съм почти убеден, че няма да имаме на разположение за селекция/
да закупим 3-ма качествени футболисти от вътрешното първенство на позициите, на които иска Г-н Иванов!

Върни се в “Черно море”