Истината е една - Б група!!! Ще бъде срамота ако останем тази година в А. Нито ритнитопковците ни стават, нито треньора. Дано изпадаме по-бързо, че да се приключи с тази трагедия. Вън от Варна на боклуците от ТИМ! Вън от отбора на шабановци и митевци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВЪН МАМ*ЦАТА ВИ МРЪСНА на всички мутри и техните гъзолизци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
moras70 написа:Не мога да разбера,не проумявате ли,или не ви се иска.....ЧЕ ГОНЗО НЕ МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА,А ЗА МРЪСНИТЕ ПАРИ НА МИЛИТЕ НИ СПОНСОРИ,,,какво чудно има,че отбора не върви,,,,
Парите, които Гонзо взема са смешни - просто толкова са възможностите му. Не става и за чеп за зеле!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Зле,зле,злеее... Не ми се пише...И да се спасим,к'вооо???
П.П. И нищо общо с мача в Бургас.Там поне се бориха...
П.П. И нищо общо с мача в Бургас.Там поне се бориха...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
Добре...викат някои да подкрепяме,но точно това НЕ МОГА да подкрепя.Точно това ме ВБЕСЯВА.Игра като пу*ки 90 мин.Пълни умреляци.Нещастници.Най-много мразя такова поведение.Направо искам да изпаднем,такова нещо не мога да гледам,нито да подкрепям.Съжалявам,за 3-4 мача се бяхме повдигнали духом,но е било измамно.90 минути трпкане като пенсионерки.Този отбор трябва да изпадне,вече съм абсолютно убеден в това.Не изпадне ли тази година ще ни чакат същите мъки и следващата.Да,имаме футболисти като еденици,но те или са взели-дали за отбора вече(ФАКТ) или са твърде млади,или пък са абсолютни дупки като Еденилсон,Идалго,Паломино,Инканго...общо взето чужденците.Просто този отбор не е за А група.Може би играчите са поеденично и съм убеден,че примерно ако се разотидат по други отбори ще са водещи играчи,но това тука НЯМА да стане.Няма.Вече се убедих на 100% в това.И да останем ще е НЕЗАСЛУЖЕНО,по късмет,или просто защото другите са прекалено слаби.Но пак казвам,този отбор в тази формация НЯМА място в елита.Не може така.При нас липсва елементарното желание да се играе футбол,от 23 кръга сме играли с хъс в 4-5 общо,което е направо скандално.За този мач днес трябва да изсипя критика и към ОСНОВНИ играчи,но от уважение към имената им ще ги спестя.Ще ги спестя днес,но утре няма да е тъй,защото днес нито Симеонов беше на терена,нито Миро Манолов,че да оберат парсата традиционно,видяхме купища грешни подавания днес,НИТО един точен пас...а знаем кой трябва да ги прави.Още следващия мач титуляр БЕКИР РАСИМ!!!Не пусне ли Гонзо Бекир да играе и да дава някой и друг стойностен пас отиваме директно в Б група.Днес играхме като един ужасно селски отбор,безидеен,слаб,смешен,за цял мач имахме 1 прилично разиграване на топката,т.е. повече от 4 подавания и един приличен шут от 35 метра.Смешно е,това не е игра за А група,шокиращото е,че играчите си припкат спокойно,вяло...дори в 90 минута,85,те просто си припкат и само Китанов бърза да изпълнява аутове...Единствения,който влизаше с хъс в половината на съперника беше Сталев-защитника,навлиза,печели терен,прави нещо смислено,другите бяха ужасно зле.С тази игра обаче ние НЕ ТРЯБВА да оставаме в елита,днес дори Миньор показа нещо срещу Лудогорец,НЯМАМЕ право на поведение като днешносто и прасата трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да я оберат лидерите на отбора,опитните играчи...младите като Китанов и Сталев бяха на ниво днес!Защо другите не бяха?Това е риторичен въпрос.Пак ще кажа - не пуснат ли Бекир Расим да прави играта още следващия мач Гоцето тука ще си вземат 1-та точка.
.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
зеления написа:Истината е една - Б група!!! Ще бъде срамота ако останем тази година в А. Нито ритнитопковците ни стават, нито треньора. Дано изпадаме по-бързо, че да се приключи с тази трагедия. Вън от Варна на боклуците от ТИМ! Вън от отбора на шабановци и митевци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВЪН МАМ*ЦАТА ВИ МРЪСНА на всички мутри и техните гъзолизци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
колега,май само с тебе сме на едно мнение....всички други очакват чудото да дойде....с гонзо и трибуквието,няма чудо
Варна мрази софия
По-добре да играем в Б окръжна, отколкото да се срамуваме с тия боклуци! Аз и там ще ходя да гледам и подкрепям отбора, но поне ще бъда щастлив, че няма да има МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!
зеления написа:moras70 написа:Не мога да разбера,не проумявате ли,или не ви се иска.....ЧЕ ГОНЗО НЕ МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА,А ЗА МРЪСНИТЕ ПАРИ НА МИЛИТЕ НИ СПОНСОРИ,,,какво чудно има,че отбора не върви,,,,
Парите, които Гонзо взема са смешни - просто толкова са възможностите му. Не става и за чеп за зеле!
ами точно де....той ако беше добър,нямаше да се хване за тези пари....всеки вижда,че не става
Варна мрази софия
ShooterMan написа:Добре...викат някои да подкрепяме,но точно това НЕ МОГА да подкрепя.Точно това ме ВБЕСЯВА.Игра като пу*ки 90 мин.Пълни умреляци.Нещастници.Най-много мразя такова поведение.Направо искам да изпаднем,такова нещо не мога да гледам,нито да подкрепям.Съжалявам,за 3-4 мача се бяхме повдигнали духом,но е било измамно.90 минути трпкане като пенсионерки.Този отбор трябва да изпадне,вече съм абсолютно убеден в това.Не изпадне ли тази година ще ни чакат същите мъки и следващата.Да,имаме футболисти като еденици,но те или са взели-дали за отбора вече(ФАКТ) или са твърде млади,или пък са абсолютни дупки като Еденилсон,Идалго,Паломино,Инканго...общо взето чужденците.Просто този отбор не е за А група.Може би играчите са поеденично и съм убеден,че примерно ако се разотидат по други отбори ще са водещи играчи,но това тука НЯМА да стане.Няма.Вече се убедих на 100% в това.И да останем ще е НЕЗАСЛУЖЕНО,по късмет,или просто защото другите са прекалено слаби.Но пак казвам,този отбор в тази формация НЯМА място в елита.Не може така.При нас липсва елементарното желание да се играе футбол,от 23 кръга сме играли с хъс в 4-5 общо,което е направо скандално.За този мач днес трябва да изсипя критика и към ОСНОВНИ играчи,но от уважение към имената им ще ги спестя.Ще ги спестя днес,но утре няма да е тъй,защото днес нито Симеонов беше на терена,нито Миро Манолов,че да оберат парсата традиционно,видяхме купища грешни подавания днес,НИТО един точен пас...а знаем кой трябва да ги прави.Още следващия мач титуляр БЕКИР РАСИМ!!!Не пусне ли Гонзо Бекир да играе и да дава някой и друг стойностен пас отиваме директно в Б група.Днес играхме като един ужасно селски отбор,безидеен,слаб,смешен,за цял мач имахме 1 прилично разиграване на топката,т.е. повече от 4 подавания и един приличен шут от 35 метра.Смешно е,това не е игра за А група,шокиращото е,че играчите си припкат спокойно,вяло...дори в 90 минута,85,те просто си припкат и само Китанов бърза да изпълнява аутове...Единствения,който влизаше с хъс в половината на съперника беше Сталев-защитника,навлиза,печели терен,прави нещо смислено,другите бяха ужасно зле.С тази игра обаче ние НЕ ТРЯБВА да оставаме в елита,днес дори Миньор показа нещо срещу Лудогорец,НЯМАМЕ право на поведение като днешносто и прасата трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да я оберат лидерите на отбора,опитните играчи...младите като Китанов и Сталев бяха на ниво днес!Защо другите не бяха?Това е риторичен въпрос.Пак ще кажа - не пуснат ли Бекир Расим да прави играта още следващия мач Гоцето тука ще си вземат 1-та точка..
е тук не си прав.....залагай 1 на нашите....досега не са ме подвеждали....мутрите с 2 отбора в групата не могат да позволят единия да отпадне

Варна мрази софия
-
- Контакти:
Аз отдавна изказах желанието си да изпаднем.Иде ми само да псувам тези малоумници,3-4 кръга играха като хората и пак я почнаха по старо му.Е,до тука беше с подкрепа,търпение и т.н.От титулярния състав трябва да излязат МНОГО хора още за мача с Гоцето,те просто се ПОДИГРАВАТ,днешното беше ПОДИГРАВКА,сефте виждам отбора отсреща ти да се разхожда...и вместо да пробваш да играеш,да вземеш нещо...да се разхождаш и ти.УМИШЛЕНО,твърдя го,това е УМИШЛЕНО поведение.Бесен съм
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Забравих! Честита победа на Берое и успех за купата! И да я спечелите,ей!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!