Понеже бях на мача, просто ще копирам това, което написах за мача и в темата в подфорум "Черноморец", така мисля, надявам се да ми разрешите и да ме извините, ако някой не е съгласен с моето мнение(предварително се извинявам, че споменавам хора от форума с които сме приятели и нищо не ви говорят, но не това е важното):
Ще си кажа мнението за мача, въпреки, че не толкова красиво като Нейчо и Ники (седяхме заедно)! За мен лично това беше безобразно слаб мач в който варненци повече заслужаваха и искаха победата! Ако някой просто прочете резултата, ще си каже "Басси мача, 6 гола!" (апропо , бях с трима руснака, които точно това и казаха, голям екшън, те се кефят, аз се ядосвам, ма както и да е). "Черноморец" поведоха от абсолютно заслужена дузпа, просто беше нарисувана, за мен лично изравнителния гол беше на кантар, хем можеше да е нарушение, от друга страна не беше в малкото наказателно поле, но ви питам, вратар с толкова опит защо не боксира тази топка?! Питах ви още на стадиона. Не мога да повярвам, че Херо им е казал да се връщат назад(идея нямам защо преставаха да пресират, все пак на гости не са ви "Барселона", а "Черно море", когато понякога случааааайно пресираха, морето грешаха, нормално), Кайо се опита да ме убеди, че ще ги хващаме на контраатака, но някак си не му повярвах, защото е домакински мач! Втория гол за морето дойде след груба грешка на Траян (приятел ми е, но е факт), не знам, но както адаша ми каза, как да го стигне тоя, като Траян пуши повече от мене (а адашчето си пушеше нормално без да е футбалер), та му вярвам! А бившия играч от "Левски" Райков игра повече от добре! За втория и третия гол нямам грам претенция към Колев, само се шегувахме, че поне от кумова срама можеше да се метне, а той просто замръзна, но наистина нямаше какво да направи! Както каза Нейчо, от нищо поведохме, даже сами не си вярвахме, голяма радост (пълна простотия, че сме били САМО 600 човека), завикахме всички, и вече се виждаше победа, и изведнъж?! Нашия Божилов направи невъзможното, направи "слалом" между 6 човека!!!! Повтарям 6 човека от "Ченоморец" и вкара гол! Ми това му е работата! Не се кльопаме много с Бартоломея ла, обаче съм съгласен с него, абсолютно неадекватно съдийство, и то не, че нещо помагаше на някой отбор, просто пречеше и на двата! Понеже не мога да пиша като тези пичове ще го кажа с две думи: никаква средна линия (не може да се разчита само на един Утара), детински грешки в защита (това и в училище не се прави), искам да поправя Нейчо, че Яни три пъти сбърка, а не два! (как не го наби Стоян, не знам, аз скачах на бой ), никакво нападение, никаква идея, от къде се вкараха тези 3 гола за мен е пълна загадка! А, тези,които си мислят, че някой на някого е подарил точка, просто са в голяма грешка! И двата отбора за нищо не стават в момента, но в този мач "Черноморец" повече не ставаше, за мен лично "Черно Море" загуби! Заслужаваше повече победата и повече я търсеше! Това е моето мнение! (не искам да добавям "цветя" от мача, как се спира топка и без да искаш можеш да си счупиш носа.............сам, как извеждаш пИрфектно противников нападател на голова позиция, елементарно, как се печели и бави време, коментирахме ги тези неща по време на мача) лошото е, че това последното в скобите го направиха уж професионални и опитни футбалери, срам! Понякога дреболиите в такъв равностоен мач (между еднакво слаби противници) правят разликата! Говорихме с Нейчо по време на мача, че нямаш ли самочувствие да излезеш един на един с противник с топка в краката и да не можеш да го надхитриш?! Ами........Тънките пасове, повел си, остават никакви минути, не бавиш време, абе........пълна трагедия! Големите отбори за това са големи защото знаят как да си задържат своето! Ние просто нямаме големи отбори! Нямаше разиграване, нямаше"цъкане" да изнервиш противника, както Нейчо много правилно отбеляза, стария английски футбол, пращаме я там някъде високо топката пък квото стане! След мача, ааааа, ма тренер, аз я центрирах, пробвах са ..........., абсолютно бягане от отговорност! Тоя Арно ли е и на мен ми хареса, чува я играта! Попадение на Херо, обаче за сега ...........The Loner ......
Забравих да добавя забавен щрих в този мач! Понеже си е пълен мит враждата между Бургас и Варна, имахме си приятел, който си беше в агитката на морето, и на полувремето решихме да се видим с него, та се грабнахме тайфата под претекст "да пикаем" , аз, петкан, Нейчо, бургазлията и отиваме да го видим! Ооообаче ченгетата ни викат не може (охраната де), тез наистина отидоха да пикаят, а аз си викам от 50 метра с пича, на ченгето явно му писна, че викам толкова, и ми вика "Абе я отиди и се разберете" ......след минута всички бяхме на решетката, и си говорихме съвсем приятелски, тъпото беше, че не да се заканваме кой кого ще бие, а всички се оплакваха от отборите си! На връщане иначе ни казаха, ние мислехме, че отивате да се дразните и да се биете......смех )))))))