Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Мнениеот s.th.1926 » 22 дек 2012 15:51

Момчета, Гонзо се върна в родния Локомотив, преди няколко месеца и за СЪЖАЛЕНИЕ си тръгна след един ден. Въпреки, че проведе само една тренировка, Бонев е бил очарован. Става въпрос за тактическа тренировка. А ако някой си мисли, че Бонев прави често комплименти на някой друг, жестоко се лъжите! Тръгна си заради вашите градски. Крадливият Кокал си взел хронометъра с него. Гонзо искал хронометър. Почеканов му казал, че ако иска хронометър, трябвало да му представи три оферти. Той щял да ги разгледа и чак тогава щял да купи най-евтиния хронометър?! При което е последвало: абе я си...

За мен неуспехите в Левски се дължат на 2 неща. 1. Липса на опит. 2. Гадната обстановка в и около Левски. Интриги в клуба, интриги от *** и т.н. В Локо феновете са свикнали да привикват футболисти и треньори на срещи. Никой не се е осмелил да откаже. Поканете го на такава среща, идете, колкото може повече. Задайте му въпросите, които ви вълнуват, но го направете с уважение. Аз имам предчувствие, че след време ще бъдете долни от него! Има амбиция голяма в това момче!

Следя с голям кеф нещата около Китанов! Браво на школата на Черно море. Желая успех!!!!

гарфилд, MORSKI, HEATSEEKER и на останалите: Весели празници и хубава 2013! Приятна 100 годишнина!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 22 дек 2012 17:27

Кокала разпределя отбора на Левски и казва:
- Тъпите отляво, грозните отдясно.
Гонзо започва да крещи:
- Е сега какво, да се разчекна ли бе?

Сега си спомних за този виц :) нищо лично , дано ни радва. Всички се надяваме на това

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 дек 2012 17:40

Има няколко безспорни неща...
1.На Черно Море му трябва "луд" треньор,не "мишка" каквито бяха всичките до тука след Вуцов
2.Черно Море има добри играчи,боклуците бяха изгонени на 90%,с една добра селекция нещата ще се наместят откъм класа
3.На този отбор,а и на всеки е нужен някой,който да е огън човек,да гори в играта,да подскача,да вика,да има твърд характер...не мижетурка,да ми се завие със шушляка на пейката и да кибичи като непукист.Играчите трябва да усещат както остена,така и подкрепата.

Гонзо има тези неща,дори някои ги има в излишък.Прибавяме и дозата реваншизъм,желание да докаже на всички,че може,а той тези неща ги умее добре.Има профила да успее,уменията не ги знам какви са точно.В Левски се провали страшно,но казах,че Левски умее да проваля кадърни играчи и треньори,така,че ще видим.Важното е Черно Море да върви нагоре и ако Гонзо го води в тази посока,ако отбора играе добре и побеждава,ако играе с жар и амбиция,то не мисля,че Гонзо ще има каквито и да е проблеми с феновете.Е,няма как да се обичаме и да ни е идол(ако не донесе титла или купа де :)),но в никакъв случай не би срещнал лошо отношение.Бих казал,че всеки треньор е бил приеман добре,вкл. и Зафиров,но като го видяхме,че освен посредствен е и примиренец,мишка,кво?Да изпадаме с него ли?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 дек 2012 14:45

http://arenavarna.com/%d0%b2%d0%be%d0%b ... b4%d0%b5/-Ето ви една добра новина.Дани Младенов е готов за Морето.В дясната зона си решаваме проблема с неговото привличане.И освен това,там добре играе и Миро и Капитанов.Остава да привлечем още 4 полеви играча/минимум/и поне един добър вратар.А както вървят нещата,може да са необходими и двама вратари/Дай Боже/!Честно не разбрах за какво освободиха Дончо.Може би искат да покажат на Райков че ще е твърд титуляр и затова.Чакам с нетърпение обещаната звезда в нападение и два класни бека.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 дек 2012 16:14

Готвача написа:http://arenavarna.com/%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b5%d1%89%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%8f%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d0%bb-%d0%bc%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b5/-Ето ви една добра новина.Дани Младенов е готов за Морето.В дясната зона си решаваме проблема с неговото привличане.И освен това,там добре играе и Миро и Капитанов.Остава да привлечем още 4 полеви играча/минимум/и поне един добър вратар.А както вървят нещата,може да са необходими и двама вратари/Дай Боже/!Честно не разбрах за какво освободиха Дончо.Може би искат да покажат на Райков че ще е твърд титуляр и затова.Чакам с нетърпение обещаната звезда в нападение и два класни бека.

Десен бек не мисля, че ще вземаме ( все пак Сашо остава ). Лев бек, ляво крило и таран - задължително! Също и вратар.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 дек 2012 17:48

Първите три мача сме без десен бек.Като си знаем хубостнука,на пролет ще има минимум още един червен картон.Пиши го още поне минус 3 мача.И за какво ни е да вземаме десен бек тогава?А ако има късмета и да се контузи?Само не ми казвай Живко Атанасов,че още не мога да разбера за какъв чеп го оставиха него в отбора.Аз си мисля че ще вземем десен бек.И вратар също.Румен Трифонов може да играе в ляво и на бека и на крилото ако се наложи.Остана още един таран според моите сметки.Обаче Гонзо иска Котев защитника,което ме навежда на мисълта че ще вземем повече от 5 играча,а и е редно,защото нямаме смени.Щом не споменават нищо за Божилов,може да стане някакъв бартер с Черноморец.Да им дадем сина,а да вземем някой от техните.Кой?Ами не знам,но е вариант.Още един халф ще ни трябва заради чупливият напоследък Камазола.И те станаха май повече тези които ще вземем.:)А дано!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 23 дек 2012 19:03

Готвача написа:Първите три мача сме без десен бек.Като си знаем хубостнука,на пролет ще има минимум още един червен картон.Пиши го още поне минус 3 мача.И за какво ни е да вземаме десен бек тогава?А ако има късмета и да се контузи?Само не ми казвай Живко Атанасов,че още не мога да разбера за какъв чеп го оставиха него в отбора.Аз си мисля че ще вземем десен бек.И вратар също.Румен Трифонов може да играе в ляво и на бека и на крилото ако се наложи.Остана още един таран според моите сметки.Обаче Гонзо иска Котев защитника,което ме навежда на мисълта че ще вземем повече от 5 играча,а и е редно,защото нямаме смени.Щом не споменават нищо за Божилов,може да стане някакъв бартер с Черноморец.Да им дадем сина,а да вземем някой от техните.Кой?Ами не знам,но е вариант.Още един халф ще ни трябва заради чупливият напоследък Камазола.И те станаха май повече тези които ще вземем.:)А дано!

Наказанието е намалено от 6 на 3 мача.Двата изтекоха с Ботев Вр. и Левски- Остава само с Лудогорец.Дупките може да запълва Живко Атанасов,въпреки,че според мен освобождаването на Дечев беше прибързано.Момчето може да играе и от ляво и ставаше за заместник на контузени и наказани бегове.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 дек 2012 22:32

Моля ви се!!!Ако Гонзо намери по-добър десен бек да го взима веднага!Колкото по-класни играчи води,толкова по-добре.Можете ли да кажете,че Сашо е най-добрия десен бек в А група?Не можете...значи Черно Море ИМА нужда и от десен бек!Спокойто можем да кажем,че освен Жоро Илиев,Сашо Шерифа,Росен и Китанов за останалите места спокойно може да се търсят хора.Аз искам да правим шампионски отбор,или си най-добрия,или не си и тренираш и ставаш най-добрия на инат...или ВЪЗ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 дек 2012 23:08

Айде някои колеги да кацнат на земята, а. Сума ти и години не взехме един читав играч и сега изведнъж - цял отбор. По-сериозно, моля! Повече от 3-4-5 играча максимум не ще вземем. За това предполагам, че ще се вземат такива футболисти каквито нямаме, а не такива, които да увеличат конкуренцията. И това не е никак малко на този етап! Стане ли, отбора ни си вдига класата поне 2-3 пъти.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 дек 2012 01:01

blue avalanche написа:
MORSKI написа:Гледал съм му стотици тренировки докато беше на Герена.

СТОТИЦИ тренировки???На треньора Г.Иванов???Който има 15 мача като ст.треньор на Левски???
Уау!!!

Ти си уникален буквалист и още нещо уникален,,,, ама айде няма да казвам какво. Те хората вече им писна от теб и те оцениха що за стока си.
Но понеже си буквалист да ти кажа- не, не бяха 100, 43 бяха :lol: Така доволен ли си?

ПС: Гонзо може и да има 15 мача начело на отбора, но същият този отбор ТРЕНИРА ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ПРЕЗ СЕДМИЦАТА, АКО НЕ СИ НАЯСНО. Или споре дтеб направо отиват на мач, една седмица мухат вкъщи храна и пак на мач :lol: Ама то едно е да си форумен философ и да си седиш от вкъщи, да се чудиш с кого да се заядеш и да не разбираш грам от футбол. В твоя случай да си гледал има няма два мача на живо на своя отбор, и да ти знае много устата.... Друго е да си професионален футболист...

ПС2: А сега си спомни в тандем с кого беше Ясен Петров и КОЙ ВОДЕШЕ ТРЕНИРОВКИТЕ РЕАЛНО ТОГАВА.... И дали на Гонзо му се събират "само" 15 мача и няколко месеца начело на вашия отбор. Защото аз за разлика от теб бях на почти всяка тренировка на този тандем. Колкото и да не ми се искаше се налагаше да ходя. Така че може и повече от 100 да са били...

Върни се в “Черно море”