Какво мислите за постъпката на Сашо?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?
Аре някой да каже по Правилник какво е наказанието за удар на длъжностно лице?
- metodito
- Контакти:
Пффф... поне да го беше трупясал с левачката... Той нито го удари, нито го блъсна. Явно пича се засили да му натресе една и в последния момент размисли, ама... А прасето как се изтърси - като кит в басейн - люууууус.
Да не говорим, че беше безмислено да прави нарушение. Рамос заобиколи като трактор, вратарят щеше да му избие топката.
Удар нямаше - бутна го.

Аре някой да каже по Правилник какво е наказанието за удар на длъжностно лице?
Удар нямаше - бутна го.
Последна промяна от metodito на 02 дек 2012 22:59, променено общо 2 пъти.
-
Май ще му лепнат 6 мача ... 

-
metodito написа:Явно пича се засили да му натресе една и в последния момент размисли
Според мен по-скоро се засили да се изправи лице в лице и да го бутне с гърди, подскачайки като японско петле ... Долу-горе традиционен приом на "мъжкарство" на родните футбалери ...

metodito написа:...Аре някой да каже по Правилник какво е наказанието за удар на длъжностно лице?
Удар нямаше - бутна го.
Виж пак видеото- има удар с лакет и рамо едновременно-
и с Х.Я си да го беше ударил си е пак удар-
никъде не се казва че удар е само с десен юмрук- има поне 100 вида удари.
- metodito
- Контакти:
И тоя го спрягаха за "Левски"...
На мен ми се видя като бодичек. Не знам.
Гъз, глава затрива. Сашко, Сашко... А пастата не трябваше да свири този кръг до изясняване на ситуацията с Ботев - Разград. Това е все едно да пуснат убиец от ареста до започване на делото.
Виж пак видеото- има удар с лакет и рамо едновременно-
и с Х.Я си да го беше ударил си е пак удар-
никъде не се казва че удар е само с десен юмрук- има поне 100 вида удари.
На мен ми се видя като бодичек. Не знам.
Гъз, глава затрива. Сашко, Сашко... А пастата не трябваше да свири този кръг до изясняване на ситуацията с Ботев - Разград. Това е все едно да пуснат убиец от ареста до започване на делото.
Жълт картон за симулация.Съдията застава на пътя на играча опитващ се да осъществи вероятна контра атака.Яд ме е,че Сашо не контузи Пастата трайно.
- hristo1306
- Контакти:
Този престъпник - паста ли е, еклер ли е,преди много време, така трябваше да го съборят от съдийството перуката и ко !!! Много кИфтета изяде !!!
Много ме е яд, че колега ме е изпреварил и е предложил преди мен наказание и за двамата. Така де, съдията да не би да не участва в сблъсъка. За играча наказание година, за съдията до живот, а за продаващите телевизионни права милиони, дето всяка седмица могат да предложат нещо уникално и неповторимо...
Ами грешиш, разбира се. Вместо да трупаш плюнки, да беше почел малко тази тема (и други). Или да беше гледал през последните години и други отбори. Това, че не знаеш ти е простено. Ама че даваш мнение без да знаеш, пишеш без да четеш и се правиш на умен...
rsk написа:Поне доколкото си спомням, този беше един от най-големите играчи на Морето и стотици пъти сме слушали как той трябва да бъде национал. Поправете ме ако греша
Ами грешиш, разбира се. Вместо да трупаш плюнки, да беше почел малко тази тема (и други). Или да беше гледал през последните години и други отбори. Това, че не знаеш ти е простено. Ама че даваш мнение без да знаеш, пишеш без да четеш и се правиш на умен...
Направо да му беше направил една "зиданка"
Нищо, така има повече личен подход и творчество.
Дузпата можеше да се даде, но да свириш такава дузпа при турнирно 3:0 е някакси тъпичко. Александров повече от 6 мача няма да го накажат.

Нищо, така има повече личен подход и творчество.

Дузпата можеше да се даде, но да свириш такава дузпа при турнирно 3:0 е някакси тъпичко. Александров повече от 6 мача няма да го накажат.