Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Новини свързани с Черно Море
Да вярвам или да не вярвам?! Явно е добре обмислено, за да се появи това: http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=392217. Ако е така, значи е излязло със съгласието на ТИМ, защото Добри не пише нищо против тях. Ако пък това е така, значи имат намерение да дадат някой и друг лев и да подгоним тройката?!" А дано, ама..."- няма да довършвам сентенцията, станала така известна покрай една песен напоследък, защото искам да се сбъдне "а дано-то", а не да подлагам на съмнение очакваното.. Добре, ама ако Добри е проявил самоинициатива, може да го смъмрят даже
"началниците", а ние да се окажем като.. "гладна кокошка - просо сънува". Все пак ми се иска "пожеланията" и "съветите" на Добри да се сбъднат, както за нови попълнения, така и за терена и стадиона като цяло и всички да сме доволни!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ами, според мен пък добри също чете форума ....и е видял дето някои от феновете го критикуват, че не пише нищо против ТИМ и затова си позволява сега да прояви самоинициатива ...т.е. аз си мисля, че е точно такова и няма нищо общо с шефовете на отбора... и не си давам големи надежди, че кесията ще бъде развързана
надявам се ако ще с 1 играч да е ...да е качествен и да надградим това е, друго не очаквам

надявам се ако ще с 1 играч да е ...да е качествен и да надградим това е, друго не очаквам

ogrizko написа:ами, според мен пък добри също чете форума ....и е видял дето някои от феновете го критикуват, че не пише нищо против ТИМ и затова си позволява сега да прояви самоинициатива ...т.е. аз си мисля, че е точно такова и няма нищо общо с шефовете на отбора... и не си давам големи надежди, че кесията ще бъде развързана![]()
Чете как да не чете, аз защо го провокирам постоянно, и се бъзикам с него. Да, понякога брутално, ама той се вързва завалията

greenpeak написа:ogrizko написа:ами, според мен пък добри също чете форума ....и е видял дето някои от феновете го критикуват, че не пише нищо против ТИМ и затова си позволява сега да прояви самоинициатива ...т.е. аз си мисля, че е точно такова и няма нищо общо с шефовете на отбора... и не си давам големи надежди, че кесията ще бъде развързана![]()
Чете как да не чете, аз защо го провокирам постоянно, и се бъзикам с него. Да, понякога брутално, ама той се вързва завалията.
Добри си пише статиите на база нишите писания, дет' се вика редовен читател ни е

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
ogrizko написа:ами, според мен пък добри също чете форума ....и е видял дето някои от феновете го критикуват, че не пише нищо против ТИМ и затова си позволява сега да прояви самоинициатива ...т.е. аз си мисля, че е точно такова и няма нищо общо с шефовете на отбора... и не си давам големи надежди, че кесията ще бъде развързана![]()
Ей, Оги, ама си и ти!? Не посичай тъй жестоко надеждите на хората..!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Отборите на Ботев (Пловдив) и Черно море са спечелили най-много точки в мачовете срещу тимовете от Топ 7 в А група, сочи сухата статистика. Пловдивчани и варненци, които заемат съответно 7-ото и 6-то място в елита, щяха да са първи и втори, ако класирането се правеше на базата на резултатите на отборите от първата седмица в срещите помежду им. „Канарчетата” имат 19 точки от 11 изиграни мача, в които са загубили само два (най-малко от отборите в Топ 7), а „моряците” са спечелили с точка по-малко - 18, от същия брой срещи.
Третият отбор с най-много точки в дербитата е Лудогорец. Разградчани са събрали актив от 17 точки, но от 10 двубоя и през пролетта ще имат възможност да задминат Ботев и Черно море.
Съставът на Литекс, който е есенен лидер, е събрал 15 точки от 10 изиграни мача срещу силните състави, което му отрежда четвърто място в това своеобразно класиране.
Интересно за отбелязване е незавидното представяне срещу силните отбори на двата родни гранда Левски и ЦСКА. До този момент сините са малко по-добри във възловите двубои, от които са спечелили 14 точки. Със своите 10 точки от 11 двубоя червените пък са най-слабия тим в Топ 7. И Левски, и ЦСКА са с отрицателна голова разлика в сблъсъците срещу отборите от Топ 7.
Между двата гранда се намира Локомотив (Пловдив), който единствен е изиграл всичките си срещи срещу отборите от първата седмица.
Черно море срещу отборите от Топ 7:
ЦСКА - Черно море 0:0
Черно море - Локо (Пд) 1:0
Левски - Черно море 1:1
Черно море - Лудогорец 3:1
Ботев (Пд) - Черно море 2:0
Литекс - Черно море 2:1
Черно море - ЦСКА 2:1
Локо (Пд) - Черно море 1:0
Черно море - Левски 2:1
Лудогорец - Черно море 1:1
Черно море - Ботев (Пд) 1:0
Общо: 11 мача, 5 победи, 3 равни, 3 загуби, г.р. 12:10
Точки: 18
Точки срещу отборите от втората седмица: 22
Класиране между отборите от Топ 7
1. Ботев Пд - 19 точки от 11 мача
2. Черно море - 18 точки от 11 мача
3. Лудогорец - 17 точки от 10 мача
4. Литекс - 15 точки от 10 мача
5. Левски - 14 точки от 11 мача
6. Локо Пд - 11 точки от 12 мача
7. ЦСКА - 10 точки от 11 мача
Третият отбор с най-много точки в дербитата е Лудогорец. Разградчани са събрали актив от 17 точки, но от 10 двубоя и през пролетта ще имат възможност да задминат Ботев и Черно море.
Съставът на Литекс, който е есенен лидер, е събрал 15 точки от 10 изиграни мача срещу силните състави, което му отрежда четвърто място в това своеобразно класиране.
Интересно за отбелязване е незавидното представяне срещу силните отбори на двата родни гранда Левски и ЦСКА. До този момент сините са малко по-добри във възловите двубои, от които са спечелили 14 точки. Със своите 10 точки от 11 двубоя червените пък са най-слабия тим в Топ 7. И Левски, и ЦСКА са с отрицателна голова разлика в сблъсъците срещу отборите от Топ 7.
Между двата гранда се намира Локомотив (Пловдив), който единствен е изиграл всичките си срещи срещу отборите от първата седмица.
Черно море срещу отборите от Топ 7:
ЦСКА - Черно море 0:0
Черно море - Локо (Пд) 1:0
Левски - Черно море 1:1
Черно море - Лудогорец 3:1
Ботев (Пд) - Черно море 2:0
Литекс - Черно море 2:1
Черно море - ЦСКА 2:1
Локо (Пд) - Черно море 1:0
Черно море - Левски 2:1
Лудогорец - Черно море 1:1
Черно море - Ботев (Пд) 1:0
Общо: 11 мача, 5 победи, 3 равни, 3 загуби, г.р. 12:10
Точки: 18
Точки срещу отборите от втората седмица: 22
Класиране между отборите от Топ 7
1. Ботев Пд - 19 точки от 11 мача
2. Черно море - 18 точки от 11 мача
3. Лудогорец - 17 точки от 10 мача
4. Литекс - 15 точки от 10 мача
5. Левски - 14 точки от 11 мача
6. Локо Пд - 11 точки от 12 мача
7. ЦСКА - 10 точки от 11 мача
Варна. Капитанът на Черно море Георги Илиев ще доиграе сезона без капитана си Георги Илиев. „Меридиан Мач" научи, че клубът е спазарил полузащитникът в Китай. Националът ще премине във втородивизионния Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров. Именно бившият наставник на пловдивските Локомотив и Ботев, и Левски е настоявал за трансфера на може би най-добрия халф в „А" група. Шъдзяджуан ще плати 100 000 евро за трансфера и от началото на януари ще може да използва Георги Илиев.
До няколко дни сделката ще бъде финализирана и обявена официално, като двете страни вече са изчистили всички детайли по нея.
Самият Георги Илиев вече се е разбрал за личните си условия с Шъдзяджуан. 32-годишният футболист ще взима в Китай близо пет пъти по-висока заплата от тази, която прибираше на „Тича". Според запознати той е получавал около 8000 лева в Черно море, а от януари ще взима 25 000 долара.
Продажбата на Георги Илиев в Китай ще сложи край на проточила се около година сага. Полузащитникът настояваше за трансфер, защото вече е към края на кариерата си и иска да спечели повече пари. В предходните два трансферни периода той беше първо пред продажба в Китай, а след това в Лудогорец. И в двата случая обаче сделките пропадаха в последния момент. [offtopic]http://www.focus-sport.net/news17262/cherno-more-prodade-georgi-iliev-v-kitay.html[/offtopic]
До няколко дни сделката ще бъде финализирана и обявена официално, като двете страни вече са изчистили всички детайли по нея.
Самият Георги Илиев вече се е разбрал за личните си условия с Шъдзяджуан. 32-годишният футболист ще взима в Китай близо пет пъти по-висока заплата от тази, която прибираше на „Тича". Според запознати той е получавал около 8000 лева в Черно море, а от януари ще взима 25 000 долара.
Продажбата на Георги Илиев в Китай ще сложи край на проточила се около година сага. Полузащитникът настояваше за трансфер, защото вече е към края на кариерата си и иска да спечели повече пари. В предходните два трансферни периода той беше първо пред продажба в Китай, а след това в Лудогорец. И в двата случая обаче сделките пропадаха в последния момент. [offtopic]http://www.focus-sport.net/news17262/cherno-more-prodade-georgi-iliev-v-kitay.html[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA
TransferMarkt China @asaikana 4m
OFFICIAL: Shijiazhuang Yongchang Junhao has signed Bulgarian player Georgi Iliev (32) from Cherno More Varna.
За съжаление това не е най-лошата новина. Мразя да съм вестоносеца с лошите новини, но понякога става така. Преди малко пих кафе с един от играчите и според него освен капитана, на тезгяха са сложени и повечето от титулярите - Китана, Шерифа, Бергонси и Божилов със сигурност! Ако се появят оферти и за други играчи и те ще бъдат продадени. Явно нещата отиват на зле!
ozzy написа:За съжаление това не е най-лошата новина. Мразя да съм вестоносеца с лошите новини, но понякога става така. Преди малко пих кафе с един от играчите и според него освен капитана, на тезгяха са сложени и повечето от титулярите - Китана, Шерифа, Бергонси и Божилов със сигурност! Ако се появят оферти и за други играчи и те ще бъдат продадени. Явно нещата отиват на зле!
Че коя е лошата новина?Заслужили играчи ще имат възможност да спечелят повече пари.Аз адмирирам този ход на шефовете.Дано се случи,защото точно сега е момента това да стане.Жоро Илиев и Шерифа са дали толкова много на Морето,че е крайно време да бъдат изпратени подобаващо.Китанов му е време за заминаване,защото както бях писал преди време,той започна да тъпче на едно място и си спря развитието,поради факта че нямаме треньори които да го бутат нагоре.Тоест самите треньори на вратарите са лимитирани.Божилов е недолюбван и когато и да си замине ще е в полза на всички/или почти всички.За Бергонси ми се струва че трябва да го задържим,защото наведнъж като излязат два основни халфа и става лошо,но поне няма да изпаднем защото няма накъде,а ии имаме време да сглобим боеспособен отбор за следващият сезон.В кюпа трябва да е и Дани Младенов,защото вече е демотивиран,а и много му спадна формата.Ако докарат около 500к евра/без Китанов/ и ги вложат в терена и трибуните ще е супер.А свободни играчи дал Бог.Иначе никой няма да ни пусне за Европа,там квотите са разпределени вече.Има може би някакъв минимален шанс за влизане като четвърти отбор,но си мисля че и това място е спазарено.Купата за Левски,титлата в Разград или Ловеч-но по вероятно в Разград,а за чевъртият пропуск ще се избира между Ботев,Локо и ЦСКА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"