СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
И двата отбора са готови да бъдат стъпкани в София, ако не си пропилеем пак всичките положения ще ги бием с разлика.
"Бял цирк" във Севлиево,но срещу нас ще играят на кръв ,заради съгражданите си от Локото.
- зеленобелия
- Контакти:
Като станахме трети ги бихме в София 2:0.Надявам се пак да ги бием.
между другото, да задържим Танка е едно от най-хубавите неща дето могат да ни се случат според мен.... трябва да има хора с характер в отбора, които да са лидери и да водят, а той е точно такъв... освен това бих казал, че единствения начин да го задържим е да играем в ЛЕ, но не само това - и да направим качествена селекция лятото. на него сигурно му е писнало от такива смешни селекции дето ги правим... и съм сигурен, че ще иска от ръководството най-после да вземем качествен център нападател и там друго каквото е нужно, за да се борим наистина за първите места догодина и да не се излагаме в ЛЕ.... дано да съм прав и всичко да свърши успешно 

честно казано се надявам да не подаряваме Адемар на ЦСКА, а да си го запазим в Черно море, защото ми се струва, че е доста полезен за отбора... играе на всякакви позиции и се представя на сравнително добро ниво.... вместо да стягаме сериозна селекция, само се чува кой ще си заминава 

Дано Берое неска скочи здраво Коко Динев и да ги бие, въпреки че отново ще са се подсигурили със съдията
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
60' Самир Бенжалюн фаулира Петър Димитров в наказателното поле на Локомотив, но Антон Генов не свири дузпа.
Браво на Берое 
Имало е защо да поздравявам феновете им за връщането в А група навремето!!! 
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Малко извън темата - какви са тея масови разширения на околовръстното(а и не само)? Ясно, че кметски избори идват ама много са се засилили и реално вършат работа. Питам от чисто любопитство.