СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 24 апр 2011 17:35

Не ставай НАГЪЛ посред Великден!Не късмет,Берое сами си вкараха и 3-те гола.Да не почвам с разните дивотии,но беше смешно да гледаме как разни топачи по 1.70 високи бележат голове с глава от границата на малкия пеналт пред погледите на високия 1.90 Бачев и усложливото бездействие на вратаря на Берое....както и всички останали техни играчи и при трите гола.Не случайност,а целенасочено си пуснаха и 3-те гола хората в защитата на Берое.Може да ти се иска да е друго,но не-беше точно това,всички в защитния вал на Берое бяха със сини екипи под беройския.Това разбира се не ме интересува особено в настоящата ситуация,за Черно Море беше адски важно да биете с оглед на далечните ни сметки....но не ставай нагъл и безочлив моля ти се,цяла България видя как бихте.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 17:42

ShooterMan написа:Не ставай НАГЪЛ посред Великден!Не късмет,Берое сами си вкараха и 3-те гола.Да не почвам с разните дивотии,но беше смешно да гледаме как разни топачи по 1.70 високи бележат голове с глава от границата на малкия пеналт пред погледите на високия 1.90 Бачев и усложливото бездействие на вратаря на Берое....както и всички останали техни играчи и при трите гола.Не случайност,а целенасочено си пуснаха и 3-те гола хората в защитата на Берое.Може да ти се иска да е друго,но не-беше точно това,всички в защитния вал на Берое бяха със сини екипи под беройския.Това разбира се не ме интересува особено в настоящата ситуация,за Черно Море беше адски важно да биете с оглед на далечните ни сметки....но не ставай нагъл и безочлив моля ти се,цяла България видя как бихте.

1.Колко е висок Чичерито?
2.Откъде вкара на Евертън?
3.С какви фанелки играха защитниците на Евертън?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 апр 2011 17:46

Да,но защитниците на Евертън сбъркаха веднъж,а днес цял ден гледам как разни джуджета ПЕРМАНЕНТНО надскачат 1.90 висока върлина,а вратаря ПЕРМАМЕНТНО отказва да излиза и да боксира,напротив,чака си човека да я чукне някой във вратата му,дори апогея на комизма беше когато един от Берое УМИШЛЕНО не изби една топка,оставя я на Тасевски,че той от 11 метра да избие гаргите.Пак ти казвам,всички ви видяхме,спри,ясна е работата ви,но в случая не ви ругая само защото имаме изгода - хем ще се дърпате с Литекс и ще биете Локомотивите,хем отстранихте Берое като евентуален претендент за ЕКТ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 17:53

ShooterMan написа:Да,но защитниците на Евертън сбъркаха веднъж,а днес цял ден гледам как разни джуджета ПЕРМАНЕНТНО надскачат 1.90 висока върлина,а вратаря ПЕРМАМЕНТНО отказва да излиза и да боксира,напротив,чака си човека да я чукне някой във вратата му,дори апогея на комизма беше когато един от Берое УМИШЛЕНО не изби една топка,оставя я на Тасевски,че той от 11 метра да избие гаргите.Пак ти казвам,всички ви видяхме,спри,ясна е работата ви,но в случая не ви ругая само защото имаме изгода - хем ще се дърпате с Литекс и ще биете Локомотивите,хем отстранихте Берое като евентуален претендент за ЕКТ

"...вратаря ПЕРМАМЕНТНО отказва да излиза и да боксира"
На Пиргов,от много "боксиране",Милиев(Т.Дяков-193см,Милиев-184см) му вкара гол на Тича?Тогава викахте,що излизал да боксира,като не можел?Сега-що вратаря на Берое не излизал?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 апр 2011 18:06

blue avalanche, стига спори, бе човек. Че сте слаби, слаби сте, но ви честитя победата защото може да се окаже много важна за нас. Берое са корав тим и аз се радвам, че с голяма доза късмет успяхте да вземете трите точки.

На всички във форума: Христос возкресе!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 25 апр 2011 19:24

Довечера ше викам за Калиакра по две причини - първо да бият директен наш конкурент за Европа и второ за да останат догодина понеже са ни най-близкото гостуване.По-добре Калиакра отколкото Пирин да остане, разликата е 500 км.И трябва да кажа, че Генов определно промени отбора.Бях върл песимист когато застана начело и много се радвам, че ме опроверга.Не очаквах да се представи толкова добре.Този мач съм 90 % убеден, че ако беше Косата начело щяхме да го изгубим....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2011 19:37

Не може да има сравнение между Стефан Генов и треньор без лиценз,т.е. - физкултурник.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 25 апр 2011 21:34

Гледате ли как Локото ще спечелят в Каварна? Такова нещо няма- голове от засада и от измислена дузпа... Тези ли са ни конкурентите за Европа? Надявам се да станем 4-ти и ЦСКА да вземе Купата, просто според мен нашия отбор е над двата Локомотива и Берое и заслужава да играе в Европа.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2011 21:50

Съдийството в Каварна е меко казано СКАНДАЛНО :idea: .Очевидно е просто,че се изпълнява ПОРЪЧКА,а този Богомил Маринов повече не бива да свири през живота си,по-нагло подпиране не е имало тази пролет дори съдийските отбори Литекс,Левски,Локо Сф получават максимум по 1 аванта,а този 45 минути свири само в полза на единия отбор с 2 решаващи аванти.Иначе като игра се чудя как домакините не водят с поне 3:0,те ги смачкаха направо казано :shock:

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 25 апр 2011 22:54

Да... Нищо, ние си вървим по план. Не трябва да губим само от Литекс, и си мисля, че другото ще се нареди. Оптимист съм, тъй като според мен нашата игра е най-добрата към момента, да се надяваме, че няма да имаме издънки, и ще успеем да вземем 4-тото място :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”