Според дисциплинарния правилник решението на апелативната комисия е крайно и не може да се обжалва.Крайния срок за плащане е 1 седмица след решението(20.04) на апелативната комисия т.е 27.04. Ако не платят дотогава следва изваждане в аматьорския футбол.
Според правилника на А група (чл.24 ал.9) при изваждане на отбор след започнато участие през пролетния полусезон резултатите до момента се запазват и в оставащите срещи докрая се присъжда сл.резултат 3:0.Пролетта изгарят само Берое и евентуално може Локо пд ако не победят в понеделник 25.04. Смятам,че цирковете на Цонко обаче ще бъдат прекратени до 27.04 и ще си плати.После може да съди БФС,Боби,арменския поп и когото си поиска не 2 години ами колкото време си поиска не за 62000 лева а за 162 000 лева или повече.
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Значи няма изгода да изхвърлят Цонко за нас, резултатите така или иначе остават от есента. Както и да е, все пак изходните ни позиции са достатъчно добри, но просто победата в Сливен е задължителна, тя ще даде доста самочувствие на момчетата, което трябва да се материализира срещу Литекс. Ако вземем мача със Сливен ще съм спокоен за 4-тото място, тъй като има достатъчно тежки мачове докрая и всички ще губят точки. Все си мисля, че като игра ние с Берое сме малко над двата Локомотива, но играта не винаги означава точки. Дано се класираме в Европа и това убеди ТИМ-аджиите да развържат малко кесията.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Черноморец изгони Лис Муйтис
Съб, 2011-04-23 12:57
Треньорът Георги Василев напъди конгоанският нападател, след като двамата имали голям скандал в началото на седмицата, след което Гочето натирил тъмнокожия.
Треньорът на Черноморец Георги Василев изгони от тима нападателя от Конго Лис Муйтис. Двамата имали голям скандал в началото на седмицата, след което Гочето натирил тъмнокожия.
Муйтис закъснял за пореден път за тренировка, а когато все пак пристигнал, изобщо не бързал да си облича екипа. “Ти на какъв се правиш, на Зидан ли?”, попитал Василев, видимо подразнен от размотаването на възпитаника си. Муйтис пък отговорил прекалено нагло на треньора си с думите: “А ти пък кой си? Да не би да си Моуриньо?”.
Василев усетил още при идването си в Черноморец, че Лис се скатава здраво. Той провел няколко разговора с конгоанеца, но забележките му нямали ефект. Затова конгоанецът няма записана и минута в официален двубой под ръководството на Георги Василев. А след скандала отпреди няколко дни Гочето даже не искал да го вижда и на тренировките.
Ето един вариант за таран, има класа да играе на такъв пост, но нещо с изцепките си доста ми напомня на Масена Моке
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Не е за нас такова нещо.Нов Моке да трови атмосферата не ни е нужен.Виждаме какво правят печките в Черноморец,Локо Сф,Левски - навсякъде такива дърпат отборите надолу.Да не говорим пък в Локо Пд какво направиха Огунсото,Де (в)Карвальо и Бенжелюните.Колкото по-бързо разкараме и нашите чернички-Адемар и Тиаго-толкова по-добре за Морето 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дузпите отново заваляха и за стоиличното Локо, Големият нос май и той ще стане голмайстор както Камбуров покрай дузпите...
-
ShooterMan
- Контакти:
Смях се от сърце
.Локо пак се върна на сцената
.Аз съм им предвидил 3 точки в ПЛАНА от този мач,но смятайте колко са ЖАЛКИ и СМЕШНИ,щом се налага с такава комична дузпа да пречупват слабака Академик в свое домакинство!Пак виждам колко им е трагична играта,мисля си,че ще ги счупим там тези Марчо,Калоянчо-пенсионерите.Нека се излагат,сериозно ли мислят,че ще вземат точка от Армията,от нас,от Черноморец,Литекс,Славия дори....жалки жалки,това е най-жалкия и най-слабия отбор от всички борещи се за Европа 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Локо си взимат 3-те точки, Академик трябваше да си ги бием, не знам защо пак се стресирахме от софийскит стадион, ама тоя отбор ще изпадне и от Б група, за Локо Сф, че са слаби, ясно е, ако отидат в ЕКТ ще е някаква пародия
Стрелец, мача на Локо със Славия го брой 3 точки. Нали знаеш бате ти Венци колко е комерсиален. Той за чест не играе особено в края на сезона когато се жънат пачките...
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
ShooterMan
- Контакти:
2 пъти бате Венци ги реже през годините за Европа вкл. и последния път когато се класирахме там,първо ги би 0:1 в Надежда,а после им направи и 0:0 или 1:1(забравих) в Овчата купел.Освен това съм дал на Локо Сф 3 точки от мача с нас....изключително се съмнявам,че ще бият и нас,и Славия.Още следващия кръг сапунения отбор потъва на Армията,а по-следващия Гочето записва първите си 3 точки като гост на техния терен.
Локо Сф пак се гласят за Лига Европа, че вече и за селекцията мислят
Диян Петков: Трябват ни още играчи за Лига Европа
Съб, 2011-04-23 17:18
Наставникът на Локомотив София Диян Петков остана доволен след успеха с 2:0 над Академик София в мача от 23-ия кръг в А група. Петков сподели, че има напрежение в тима по време на мачовете, заради големите очаквания за класиране в Лига Европа.
“Мисля, че всеки трябва да се труди, за да спечели мачовете си. Беше трудно да се преодолеят играчите на Академик, защото се бяха затворили. Продължаваме да имаме притеснения при подаването на топката, получава се брак. Но от старанието не мога да се оплача. Времето може би е оправдание за бавното темпо на играта, в последните дни стана по-топло. А и играхме в 15:00 часа, което много рядко ни се случва”, коментира Петков. “Локо Сф малко му тегнат нещата, които се пишат за тази квота за Европа. Това създава напрежение. В тренировъчния процес обаче има настроение. Но по време на мачовете, може би напрежението тегне над момчетата”, добави специалистът.
“Ако ние се класираме за Лига Европа, трябва да се вземат поне 4-5 футболиста. Мисля, че и другите тимове, които се борят с нас за Лига Европа, трябва а направят същото. Ние сме длъжни да атакуваме местата за Лига Европа, но трябва да се успокоят момчетата”, каза още наставникът на Локомотив София.