Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
Какви ремонти чакаме, като видях ''терена'' на ''Тича'' вчера ми стана лошо, 85% пясък и кал, тук там малко зеленина, голяма излагация ще е, тепърва започва зимата, по-добре да излеят асфалт отгоре, отколкото да играем в кал
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- ralimavridov
- Контакти:
[quote="Mourinio"]Какви ремонти чакаме, като видях ''терена'' на ''Тича'' вчера ми стана лошо, 85% пясък и кал, тук там малко зеленина, голяма излагация ще е, тепърва започва зимата, по-добре да излеят асфалт отгоре, отколкото да играем в кал[/qХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХА!!!!+111111111 

и аз бях в потрес от състоянието на "тревата" вчера, а сме едва в началото на октомври ... да не би "циганското лято" да ги е изненадало и изгорило тревата 
сега една дъждовна седмица преди мач и ... идеята за асфалта няма да е чак толкова лоша ...

сега една дъждовна седмица преди мач и ... идеята за асфалта няма да е чак толкова лоша ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- зеленобелия
- Контакти:
Какви ремонти чакаме? Трябват ни хора като Гришата и Домусчиев,ако не бяха ТИМ Домуса със сигурност щеше да вземе нас,а не отбора от Делиормана.Нашите са царе на обещанията.Дано новия кмет им потърси сметка за разрушаването на Гагарин.
зеленобелия написа:Какви ремонти чакаме? Трябват ни хора като Гришата и Домусчиев,ако не бяха ТИМ Домуса със сигурност щеше да вземе нас,а не отбора от Делиормана.Нашите са царе на обещанията.Дано новия кмет им потърси сметка за разрушаването на Гагарин.
ххаха той да не е луд да им търси сметка

Clarion написа:и аз бях в потрес от състоянието на "тревата" вчера, а сме едва в началото на октомври ... да не би "циганското лято" да ги е изненадало и изгорило тревата
Пред моловете тревата е по-добра

зеленобелия написа:Дано новия кмет им потърси сметка за разрушаването на Гагарин.
В предизборна кампания сме. Някой да е чул да се коментира, от някоя от партиите или кандидатите за кмет, "ПРОБЛЕМА ГАГАРИН"

greenpeak написа:В предизборна кампания сме. Някой да е чул да се коментира, от някоя от партиите или кандидатите за кмет, "ПРОБЛЕМА ГАГАРИН"![]()
![]()
???
Съвсем сериозно чух, че тези дни щяло да има нещо в зала "Пленарна" в общината. Още не знам кой е организатора, но разбрах че е потърсена подкрепа дори и от съгражданите.

boys85 написа:greenpeak написа:В предизборна кампания сме. Някой да е чул да се коментира, от някоя от партиите или кандидатите за кмет, "ПРОБЛЕМА ГАГАРИН"![]()
![]()
???
Съвсем сериозно чух, че тези дни щяло да има нещо в зала "Пленарна" в общината. Още не знам кой е организатора, но разбрах че е потърсена подкрепа дори и от съгражданите.
http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1
До дни обявяват етапите на строителство на новия стадион във Варна
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=785070
Точно преди изборите
СМЯХ!!!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=785070
Точно преди изборите

- зеленобелия
- Контакти:
Строежа започва
на 24 октомври,само няколко часа след изборите.
Дано новият кмет да разреши проблема със стадиона а,не само преди избори да ни лъжат,че строежа започва.Ако трябва собствеността на спортен комплекс Варна да се отнеме от ТИМ и да се върне на общината.
на 24 октомври,само няколко часа след изборите.

Дано новият кмет да разреши проблема със стадиона а,не само преди избори да ни лъжат,че строежа започва.Ако трябва собствеността на спортен комплекс Варна да се отнеме от ТИМ и да се върне на общината.