Миньор Пк - Черно море 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Миньор Пк - Черно море (21.05, Събота, 18ч.)
Те ще имат безкрайно много проблеми в защита с хуните Румен и Илиян ако двамата си играят играта без да се притесняват.Румен е ясен,той се е доказал като талант,но днес е момента това да направи и Илиян.В този важен мач или ще блесне-или ще отиде на пейката и ще чака пак подобна възможност,но тя може да утре,може след година,може след 2,днес е денят.Мисля,че Генов ще успее да ги надъха,те за Черно Море ще изорат терена 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Много ще е трудно
Много късмет ще ни е нужен също така
Чесно казано не мисля че с тези юноши сме по слаби напротив.Да едно е да играеш с младежи съвсем друго с мъже,но някой тук беше изказал една теория че който си го може си го може и млад и стар и в България и в Испания-това е таланта
Имаме една от най-добрите школо напоследък-а тези момчета са най-добрите от там(надяваме се) значи са показали качества,отдавнна чувахме за Капитанов,Румен е бил забелязван още от малак значи таланта е на лице
Аз не мисля че на 19 20 си малак(за някой по възрастен може би) но виждане как момчета на 17-9 в европа са звезди и играят в големи отбори
Не трябва да цепим басма а и да се надъхваме много за да не прегорим,ако някой не е разбрал за какво излиза и не осазнава че играе и за собственото си име то какво да говорим..
Много късмет ще ни е нужен също така
Чесно казано не мисля че с тези юноши сме по слаби напротив.Да едно е да играеш с младежи съвсем друго с мъже,но някой тук беше изказал една теория че който си го може си го може и млад и стар и в България и в Испания-това е таланта
Имаме една от най-добрите школо напоследък-а тези момчета са най-добрите от там(надяваме се) значи са показали качества,отдавнна чувахме за Капитанов,Румен е бил забелязван още от малак значи таланта е на лице
Аз не мисля че на 19 20 си малак(за някой по възрастен може би) но виждане как момчета на 17-9 в европа са звезди и играят в големи отбори
Не трябва да цепим басма а и да се надъхваме много за да не прегорим,ако някой не е разбрал за какво излиза и не осазнава че играе и за собственото си име то какво да говорим..
А и още нещо след като тренираш с 1вия отбор,като играеш с Жоро Илиев,Камазола,преди и Кривия все класни играчи и бойци като Танко Димитър Петков Пиргов
Като си играл макар и двустранни игри с Марио Жардел ти ако не си прихванал нещо,ако не си добил самочувствие много лошо просто
Мисля че ще бием казвам 1:3
Като си играл макар и двустранни игри с Марио Жардел ти ако не си прихванал нещо,ако не си добил самочувствие много лошо просто
Мисля че ще бием казвам 1:3
ShooterMan написа:Те ще имат безкрайно много проблеми в защита с хуните Румен и Илиян ако двамата си играят играта без да се притесняват.Румен е ясен,той се е доказал като талант,но днес е момента това да направи и Илиян.В този важен мач или ще блесне-или ще отиде на пейката и ще чака пак подобна възможност,но тя може да утре,може след година,може след 2,днес е денят.Мисля,че Генов ще успее да ги надъха,те за Черно Море ще изорат терена
Капитанов и в предния мач показа качества да играе в Черно море, не сбърка нито един пас, умее да задържа топката, има бързина и техника, но сякаш все още няма достатъчно самочувствие да напредва сам с топка в крака и да опитва удари, имаше няколко атаки, в които вместо да стреля реши да подава, но все пак прави дебют на ''Тича'' и предпочете да не рискува, за да не сбърка
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
По скоро притеснение не липса на самочувствие ..
Да, може би така е по-правилно да се каже
п.с. съставът вече трябва да е излязъл?!
п.с. съставът вече трябва да е излязъл?!
Каптиев титуляр 

Черно Море
26. Пиргов
6. Дяков
55. Колев
16. Петков
21. Г. Илиев (к)
17. Андреев
13. Капитанов
77. Каптиев
5. Камазола
14. Божилов
90. Николов
Резерви:
1. Денчев
22. Мурадов
18. Митев
2. Тачев
9. Будинов
26. Пиргов
6. Дяков
55. Колев
16. Петков
21. Г. Илиев (к)
17. Андреев
13. Капитанов
77. Каптиев
5. Камазола
14. Божилов
90. Николов
Резерви:
1. Денчев
22. Мурадов
18. Митев
2. Тачев
9. Будинов
Гравесена ляв бек, Андреев десен, Жоро Илиев и Камазола опорни, Каптиев разиграващ халф? Хммм...
yavorescu написа:Гравесена ляв бек, Андреев десен, Жоро Илиев и Камазола опорни, Каптиев разиграващ халф? Хммм...
Каптиев напред с Божилов, мисля че така ще е схемата, за да се връща и малко по-назад Божилов, така прави, когато е с Ратников в атака, на моменти естоенцът остава сам напред, сега така ще е с Каптиев, айде стискайте палци!
Последна промяна от Mourinio на 21 май 2011 17:52, променено общо 1 път.