20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: Черно море обръща Левски от 0:2 в мача на века

Мнениеот thehellriser » 19 сеп 2010 01:42

bluesupport написа:
thehellriser написа:
terata написа:Уау! Не мога да повярвам! Верно ли бе! :)
Най-обичам когато някви тимчета без каквито и да успехи в своята история, почват да вадят некви "исторически"мачове. То ясно че една победа над Левски придава смисъл на целия им нещастен живот, обречени да са фенове на отбор който никога в своята история няма да спечели каквато и да е титла.

Черно Море е едно от големите неща в моя живот... И всяка победа срещу когото и да е ме радва....
Но да погледнем по-друг начин на нещата! Защо Левски имат толкова фенове...Половината от вас вече си отговориха и така трябва....Защо Иванчо да речем от Село X не ходи да подкрепя отборът на селото му от "А" окръжна, а ходи да вика пред телевизора за Левски..Дали иска цял живот да е смачкан и всички да му се смеят или предпочита след вчерашния мач да може да каже:"-Ние бихме" (Нищо, че по никакъв начин, нищо не го свързва с отбора)Това важи и напълно за феновете на ЦСКА!
Та да обобщим Всеки, който не е от София и е за някой от столичните грандове е КОМПЛЕКСАР...
И ето защо когато Грандовете не играят добре има дербита пред 500 човека.Повечето фенове гледат Левски и Цска заради победите им, за да могат да си вдигнат и те малко самочувствието....
Докато Левски и Цска сменят веднага щом си пожелаят съдийската комисия-ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА
Когато хора играят в националния, защото са от "грандовете"-ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА

Значи повечето футболни фенове по света и те са комплексари, защото примерно не са от Мадрид, Барселона, Милано и т.н. Феновете на Черно Море, които са от други градове (колкото и малко да са) и те ли са комплексари? ЛЕВСКИ още преди комунизма е имал много фенове, отборът играе мачове пред 15 000-20 000, а тогава Славия е бил по-успешният отбор. И след като твърдите, че в България съдии и ръководители постоянно ви пречат, защо поне в европейските турнири нямате никакви успехи? Там сигурно УЕФА ви пречи!
Докато Перуката си слага сина да пази-ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА...
А иначе говорейки за история, ще разберем как Черно Море печели първото отличие за България в Европа, как е първият шампион на България... Как всички са се съобразявали с него преди да дойде футболното робство, което и до сега ни мъчи....

П.П. Въпреки, че не е свързано с темата ЕВАЛА на феновете в Пловдив било то на който и да е отбор...

Защо си ми писал в коментара .... Не си забавен...
A да сме наясно това, което гледаме в България не е футбол.... Не виждам основателна причина да си от Варна и да подкрепяш Левски или от София и да си за Черно Море....И след като футбола не е на лице.. Остава на лицето "А" да избере да подкрепя някой Софийски отбор Хем прибират футболисти на воля, хем имат и титли подарени от комунизма....

MORSKI
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2010 02:13

айде пък и вие... Не играем толкова грубо и никой от нашите играчи не цели да "оперира" друг футболист.... Що за глупост? Който е играл футбол знае за какво иде реч... Друг въпрос е, че по време на мач има твърди единоборства при които стават контузии... Примери има и от двете страни! Карайте я по полека и моряци и левскари, пък да видим в понеделник какво ще излезе ;) Аз искам да победим, но да е чисто... Така ще е по-сладко и в реда на нещата! Не странични фактори да опорочават мача! Това се отнася и за Левски, бийте, ако сте по-добри , но по честен начин! Ако можете де... ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2010 08:00

Понеже някой се беше "притеснил",че Гара бил контузен:
"Гарра Дембеле и Веселин Минев тренираха на облекчен режим на съботната тренировка на Левски. Двамата имат здравословни проблеми от мача с Гент и старши треньорът Ясен Петров не ги натовари в заниманието наравно с останалите.
Днес французинът Дембеле мина медицински прегледи, след като имаше оплаквания от мача с Гент в четвъртък. Резултатите показват, че Гарра няма сериозна контузия и може да играе срещу Черно море, предаде "Дарик"."

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 сеп 2010 08:51

А що говорите като с гъза си... две измислени дузпи !!!, не една както си е, а две !!!.. червен картон измислен, след като при първата дузпа, когато Танко игра с ръка на голлинията и спаси чист гол му дадоха само жълт картон... в ситуацията с Рабех, един от вашите играчи го удари Рабех, ама не получи червен картон и той, да не говорим за отменения гол, ама кво да си говорим за съдиите... то е ясно, вие отивате на стадиона да псувате съдията от първата секунда !
И кое ни пречи и на нас, ние си бием в Европа, 8 мача нямаме загуба, с най-голям коефициент сме в Европа от БГ отборите, винаги се представяме най-добре от всички отбори...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 19 сеп 2010 11:36

sostenere написа:... винаги се представяме най-добре от всички отбори...
:roll:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 сеп 2010 12:07

Това е то да си нагъл и безочлив!!!КАКЪВ ОТМЕНЕН ГОЛ БЕ :?: .НАЛИ ПРИЗНАХА НЕРЕДОВНИЯ ГОЛ ОТ ЗАСАДА НА ЗЕТЯ :?: Какво повече искате?Направо да ви бяха дали победата ли съдиите :?: .Колкото до Рабех-директен ЧК без уговорки,а в мелето освен Маркес удари раздаваше и Тасевски,а Минев блъсна съдията!Ако е трябвало да гони заради мелето то ние оставахме 10 човека,а вие - 8.Я си пусни видеозаписа да видш какво става там,защото удар на Маркес не се вижда,но се вижда как Тасевски удря Жоро Илиев в гръб,а Минев блъска съдията,това се вижда и е при 0:0.Относно дузпите и ЧК за онова 3:0 цяла България видя за какво говорим,къде изобщо ми се набираш?Вие играхте с 14 човека,нагло,безочливо,не ви стигнаха 2-те ИЗМИСЛЕНИ дузпи,ами и трябваше да се изогни 1 наш играч с ИЗМИСЛЕН ЧК,за да се докопате до победа при това да е с 3:0.Аз обаче вярвам в съдбата и в това,че всичко се връща тъпкано.Последните мачове точно вий милиционери пращате с тежки контузии наши играчи заради селските си балтии - Милен Петков,Герасим Заков,Жоро Божилов.....дали утре няма да се завърти палачинката и да изпищите?Дали утре няма вий да получите травмите за по 1 година,2-3 месеца каквито са на Милен и Жоро Божилов?Ако има съдба утре Дембелето и Тасевски може да изгорят ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 19 сеп 2010 12:17

The sailor man незнам с какъв акъл пишеш тея злобни коментари. Аз лично отивам на стадиона да гледам шоу пък, който ще да бие.

Жо, Тасевски и Мулдер няма да играят ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 сеп 2010 12:57

Когато в поредица от мачове съдиите свирят дузпа след дузпа и ви позволяват да играете копанарската няма как да не съм ядосан.Милен Петков не играе футбол от 1 година заради натрошени костици в крака поради вашите интервенции...и след мача вашия треньор с цялата си наглост заявява,че не сме играли достатъчно агресивно?!В следващия мач на тъча отзад Вецко Минев мисля,че рендоса Божилов и го извади от строя за 3 месеца със скъсан менискус,а за Рабех и Герасим Заков няма какво да говорим :x
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 19 сеп 2010 14:41

sostenere написа:Е това ли ви е разбирането за футбол... аз чета постове само някакви играчи от Левски да бъдат контузени по време на срещата, ама да не се дават картони, да има лежане по терена, бавене, абе да си играем селския футбол за 0:0, пък напред отдалече да се избомбим и ако случайно падне гол добре, ако не ще се радваме, че сме контузили някой играч и сме се докопали до равния... :lol:

Обикновено контузените играчи след мачове между Морето и Левски да от отбора на моряците.Милен Петков на Герена,Заков и Божилов на Тича в два поредни мача.За какво говорим?Кои са грубияните?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2010 21:38

Гара Дембеле написа:The sailor man незнам с какъв акъл пишеш тея злобни коментари. Аз лично отивам на стадиона да гледам шоу пък, който ще да бие.

Жо, Тасевски и Мулдер няма да играят ;)

ами след като е провокира ще ги пише! Наистина беше безочливо мнението на левскаря по-горе... Той сигурно ще отрече и гола в 96 минута срещу Родопа при продължбение 4 минути... И недадената дузпа срещу Нефтохимик за фаул срещу Сакалиев, когато съдията след мача каза "ами видях я, но не знам защо не я свирих"... И двете дузпи в послендите минути 2003 на Тича, които Пифа спаси.... Едната 10000% беше измислена... И т.н , и т.н.. То е лесно да се отричат факти ;)

Върни се в “Черно море”