garfild8 написа:Честито на Калиакра.А моите смешници в зелено-бяло,НЯМА да ида да ги гледам на Тича.Много съм разочарован.Много.
Има такива мачове моряче

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
garfild8 написа:Честито на Калиакра.А моите смешници в зелено-бяло,НЯМА да ида да ги гледам на Тича.Много съм разочарован.Много.
PB1936 написа:Много ти е интересна логиката."Не са достатъчно силни да си вземат мачовете навън".Може би причината е другаде.Например мизерните разорани ниви,играещи роля на терени.Калиакра са изключение.
PB1936 написа:garfild8 написа:Честито на Калиакра.А моите смешници в зелено-бяло,НЯМА да ида да ги гледам на Тича.Много съм разочарован.Много.
Много лесно се отказвате нещо.В такива моменти личи кой е истински фен-след жалки,срамни загуби.
Супер е щото трите отбора имат стадиони със седящи места-два от тях с осветление,играят българи,тренират ги българи...значи би трябвало смешните грандове да се замислят поне малкоMORSKI написа:soilwork написа:Морски,факта че има 3 отбора от второ ниво на полуфинали е супер!!
Не е супер... Това само по себе си говори колко зле е "А" група... Не, че в "Б" група играят титанични клубове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта