Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

14 Ноември 2008
Контакти:

Re: Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 28 мар 2010 14:59

Sagittarius написа:Ако не бяха неориентираните Заков и Кулибали щяхме да сме с точка.Много добър мач на Румен Николов,голям талант и не разбирам защо не играе за първия отбор,а дърво като Заков играе.Радвам се за завръщането на Юрука,колкото пъти пипна топката толкова пъти правехме някаква интересна комбинация,особено с Николов.Доволен съм аз от младоците и Юрука,но в никакъв случай от такива като Кулибали и Заков.

А от Стоянов доволен,ли си? :evil:

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 28 мар 2010 15:00

Вили да беше пуснал изцяло младежкия отбор. И Стъни, и Кули и Заков бяха дупки. Харесаха ми младите. Малко неориентирани и стъписани, но играха с желание и се видя че имат качества. Очаквах повечко от Ратников, но май в поредн мач го пуснаха да запълва дупки, а не да играе на позицията си.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 мар 2010 15:02

Р.Николов - подвижен,много бърз,комбинативен и остър нападател....Заков - муден,бавен,глупав,никаква комбинативност...Нагледно се видя какво може единия и какво може другия.На Николов му липсва физиката и мощта на Миро Манолов,но по техника,бързина и комбинативност не отстъпва.Имаме ли такъв нападател при т.нар. титуляри?Няма.И за какво играе тоя Заков там?Никой не знае....
Не съм доволен от Стоянов,но след 11 години в Черно Море лоша дума за Станислав-никога.Но за пейките и некъдърниците Заков и Кулибали-да.Заков провали поне 3 атаки в които беше достатъчно само да пусне пас на Николов,нищо друго

ПС:И пак ще повторя - наказание за престъпника съдия,който закла 17-18 годишни деца и им зачеркна труда.Без тази комична дузпа Миньор абсурд да ни бяха победили :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 мар 2010 15:03

Може да ми се нахвърлите,но не ми пука..МНОГО СМЕ СЛАБИ ХОРА,честито на Миньор реалния резултат беше 3:0 за тях.
Една атака не можеме да направим,ЮРУКОВ НАЙ ДОБРИЯ въшреки че сега се връща от контузия..Николов и Тошко доло горе и пак мога да кажа ПО СКОРО НЕ..Аврамов също много добре игра и първото пуловреме Трифонов ми хареса..Всички другии са абсолютна дупка..
НЕ знам..нека Велизар да си носи отговорността,той излезе с този състав сега всичко зависи от мача с Каварна,които ще са мобилизирани до край и нищо не се знае..
Направи ли ви впечатление че като изкара този Дилян дори не го поздрави???
Не съм сигурен кой състав игра по слабо срещу Берое или този..трябва да изорем терена срещу Каварна,иначе може да ни изненадат,а не трябва..

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 28 мар 2010 15:04

Абсолютно никаква дузпа, тоя лебед се хвърли и съдията това и чакаше. Заков трябва д апоема по пътя на Керчев, Какалов и Електрика, не става просто- 100% положения изтърва срещу Славия, Берое и днес с Миньор, нека не се мъчи повече, при положение че Румен Николов е с класи над него, и играе с хъс момчето. Румен Николов до края на полусезона с първия отбор, да трупа опит и минути, а от следващия ще мачка. Дано велизар си направи необходимите изводи.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 15:06

Sagittarius написа:Р.Николов - подвижен,много бърз,комбинативен и остър нападател....Заков - муден,бавен,глупав,никаква комбинативност...Нагледно се видя какво може единия и какво може другия.На Николов му липсва физиката и мощта на Миро Манолов,но по техника,бързина и комбинативност не отстъпва.Имаме ли такъв нападател при т.нар. титуляри?Няма.И за какво играе тоя Заков там?Никой не знае....
Не съм доволен от Стоянов,но след 11 години в Черно Море лоша дума за Станислав-никога.Но за пейките и некъдърниците Заков и Кулибали-да.Заков провали поне 3 атаки в които беше достатъчно само да пусне пас на Николов,нищо друго

ПС:И пак ще повторя - наказание за престъпника съдия,който закла 17-18 годишни деца и им зачеркна труда.Без тази комична дузпа Миньор абсурд да ни бяха победили :!:

Всеки си има мнение! Аз пак повтарям, за мен имаше дузпа! Като са 17-18 годишни деца да не се свирят такива положения?! Даже Велизар с половин уста я призна като видя повторението! Не смятам, че съдията повлия на резултата и на загубата!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 28 мар 2010 15:06

Все пак имаше полза от този мач макар да го загубихме да се види,че доста от младите ни играчи има доста потенциал единствено им липсва опит в такива мачове.Надявам се Велизар да ги пуска някой и друга минута в първия състав да трупат опит,защото качества имат.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 28 мар 2010 15:08

Гледах последните 15-16 минути от мача,Миньор не стоят зле и май ще атакуват четвъртото място заедно с Черно море.
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 мар 2010 15:10

След умишлено проваленото Първенството,Велизар да си ходи :!: Това е подигравка с феновете и името на отбора :oops:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 мар 2010 15:16

Sole написа:След умишлено проваленото Първенството,Велизар да си ходи :!: Това е подигравка с феновете и името на отбора :oops:

Едва ли е умишлено..ЦСКА кво получава за да се откаже от купата?Нищо..много трудно ще я спечелим а с тая игра по скоро никога..

Върни се в “Черно море”