Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Мнениеот San-Jose » 06 яну 2010 12:40

deepblue1963 написа:
San-Jose написа:
kiko_1914ls написа:Как така сте се разпаднали тогава?Нали сте си институция!Ама никой не е знаел!

Взеха ни, нали виждаш кои, просто не може веднага да се намери собственик, ако беше така Батков да ви е продал отдавна, но вас никой не ви иска, да го антирекламирате с евроидиотски подвизи :lol: голяма иституцията сте :mrgreen: особно в Европа всички ги е страх :lol: били сте институция заедно с ЦСКА повремето на комунизма, по обясними причини, не случайно тогава са най-големите успехи и на двата отбора, сега веча са други времена

Аз едно не разбирам:как отбор,който няма НИКАКВИ,ама АБСОЛЮТНО НИКАКВИ успехи в Европа,нито през "комунизма",нито след него,се сравнява с отбор,постигнал нещо в Европа и през "комунизма",и СЛЕД него?Кое ви е "институционното",че не разбрах?

Kъде съм говорил, че сме институция ве, казвам, че вие в момента сте всичко друго, но не е институция, а точно комунизма ви е създал като отбор, аз бих се срамувал от това

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 яну 2010 16:21

Aко 4MVN пусне некоя троха ще разберем. Ако не - здраве да е ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 16:21

aide_morqci написа:Аве оставете ги тея говеда.Те освен да мучат друго не умеят.
Аде някой запознат да каже дали наистина сме им го дали и ако е вярно какви са условията при които тим са се съгласили на трансфера.Едва ли им го даваме без нищо в замяна

В замяна на:
а)пари
б)картофи
в)билети за концерт
г)безплатен абонамент за в."Стандарт"
Ти как мислиш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 яну 2010 19:00

Айдеееее-Морски,къде си да изгониш синята пасмина дето се е насъбрала и дразни с епитети "еклерче" и т.н.Ей сини звездобройци,и 100 пъти вашите помиярски медии да повтарят колко велик бил вашия Крив-ние НЯМА да го признаем,разбра ли бе?Кривия е левскарин-следователно в очите на Варна,в очите на моряците Кривия е НИЩОЖЕСТВО,ОТРЕПКА,ПРЕДАТЕЛ и се радвам,че го изпъдихме.Кривия никога няма да е Жоро Илиев,никога няма да е дори като Миро Манолов,Данчо Юруков,Сашко,Танка,Илко,да не говорим пък за Дани Димов и Тошко Колев.Дреме ми на онази работа какво мислите,но не се опитвайте да ни втъкпите,че след 2008 тоя е бил с водеща роля в Черно Море.

Черно Море-Левски 0:0 - с Кривия
Черно Море - Левски 4:1 - без Кривия
Повече няма да говоря,явно е колко се е "напъвал" срещу вас предателя син.Искрено се надявам да бъде в състава ви за гостуването във Варна,не за друго,а за да разбере как ще бъде посрещнат...като всеки левскарин :P .Той сам си го направи,защото в момента в който затръби,че бил от Левски стана враг на институцията Черно Море,защото тук или си от Черно Море или си предател,помияр,отрепка - среден път няма и кривия сам избра да бъде в помията,да бъде боклук,да замине като предател,да го запомним с ку*венски номера....да го запомним като един левскар и нищо повече.За мене тоя никгоа не е носил екипа на Черно Море и съжалявам,че някога се възхищавах на един обикновен син подмазвач като него.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 яну 2010 19:04

До пича с комплексарския ник: Много си зле мой човек, започвам да вярвам в това, че масово зомбират българите

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 яну 2010 19:15

BigDick,колкото и да ти е голямо нещото,толкова ти е сивото вещество в черепа. :lol: Вземи си ник-а и си го целувай,може да поумнееш :lol:
p.s.Стрелец,не се впрягай толкова.Може да му е свършило лепилото :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 яну 2010 19:27

Черно Море е религия за нас,Черно Мрое е емблема на цялата Варна.Черно Море плюе на вас и ви презира.Варна плюе на вас.Не ни казвай какви сме ние,а си гледай вашето канче...и вашето ФОРУМЧЕ,недей ми кисни тука жителю на Татарли мааала :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 яну 2010 20:12

Левскарите побесняха като на луда крава МЪЖА И!
Какво сте постигнали в момента бе ЕВРО.....вий си знайте!
Подписахте ли с Алекс?
Хайде честито!
Ама се съмнявам че това е победа за вас!ЩОМ НА ТОВА полудяхте нещо ви куца!
:ugeek:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 яну 2010 20:50

kiko_1914ls написа:
Sagittarius написа:Черно Море е религия за нас,Черно Мрое е емблема на цялата Варна.Черно Море плюе на вас и ви презира.Варна плюе на вас.Не ни казвай какви сме ние,а си гледай вашето канче...и вашето ФОРУМЧЕ,недей ми кисни тука жителю на Татарли мааала :!:

Нашия форум има по 1 0 теми на ден вашите теми са едни от мн дни.Незнам кой кисне като ви гледам тук сте не повече от 10 византиеца с болни глави! Аз съм от Варна и вие не сте емблемата на тоя град нали така житилю на Каменар?

Кико,не вярвам да си из..кукал,ама да си от Варна и да си левскар??????????????????
Що не си от Милан примерно????????????????
Или от Реал????????????????????
Може и Манчестър Юнайтед???????????????????

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 20:56

Sagittarius написа:Айдеееее-Морски,къде си да изгониш синята пасмина дето се е насъбрала и дразни с епитети "еклерче" и т.н.Ей сини звездобройци,и 100 пъти вашите помиярски медии да повтарят колко велик бил вашия Крив-ние НЯМА да го признаем,разбра ли бе?Кривия е левскарин-следователно в очите на Варна,в очите на моряците Кривия е НИЩОЖЕСТВО,ОТРЕПКА,ПРЕДАТЕЛ и се радвам,че го изпъдихме.Кривия никога няма да е Жоро Илиев,никога няма да е дори като Миро Манолов,Данчо Юруков,Сашко,Танка,Илко,да не говорим пък за Дани Димов и Тошко Колев.Дреме ми на онази работа какво мислите,но не се опитвайте да ни втъкпите,че след 2008 тоя е бил с водеща роля в Черно Море.

Черно Море-Левски 0:0 - с Кривия
Черно Море - Левски 4:1 - без Кривия
Повече няма да говоря,явно е колко се е "напъвал" срещу вас предателя син.Искрено се надявам да бъде в състава ви за гостуването във Варна,не за друго,а за да разбере как ще бъде посрещнат...като всеки левскарин :P .Той сам си го направи,защото в момента в който затръби,че бил от Левски стана враг на институцията Черно Море,защото тук или си от Черно Море или си предател,помияр,отрепка - среден път няма и кривия сам избра да бъде в помията,да бъде боклук,да замине като предател,да го запомним с ку*венски номера....да го запомним като един левскар и нищо повече.За мене тоя никгоа не е носил екипа на Черно Море и съжалявам,че някога се възхищавах на един обикновен син подмазвач като него.

Написано преди мача Левски-Ч.море:
"Черно море ще направи поредния опит да победи Левски след 31 години пауза. Това ще стане в събота на „Герена“. Този път „моряците“ ще атакуват вратата на „сините“ с повече от половин дузина играчи, минали през ЦСКА. В състава на гостите от Варна има цели 8 футболисти, прекарали кой по-големи, кой по-малки периоди от кариерата си на стадион „Българска армия“. В никой друг от останалите клубове в „А“ група не са събрани толкова много „армейци“. В този смисъл стадион „Тича“ си е същински червен бастион, приютяващ гостоприемно отхвърлените от Борисовата градина.

До момента обаче „червените моряци“ тотално се провалят в опитите си да удавят левскарите. Общото между всички тях е, че балансът им срещу Левски е повече от ужасяващ. Някои от тях като Ели Маркес, Даниел Георгиев и Мирослав Манолов нямат дори една победа срещу Левски. Най-опитните – Милен Петков и Георги Илиев, имат зад гърба по 15 мача срещу „сините“ и общо едва 4 победи. За вратаря Илко Пиргов, който си извоюва титулярното място под рамката на вратата на Черно море и по всяка вероятност ще пази на „Герена“, това ще бъде първи сблъсък срещу „сините“.
Интересното е, че активът и на Миро Манолов, и на Йордан Юруков (който сега е трайно контузен) срещу Левски е нулев и двамата не са успявали досега да вкарат на „сините“ в мач от „А“ група."
Я ми обясни сега колко "слабо" играел Александров срещу Левски и колко са "велики" Манолов,Илиев,Юруков и Д.Георгиев срещу същия този Левски.Пак не си си "написал домашното".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”