Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли

Мнениеот thisisthelife » 31 май 2018 23:21

И двамата ще бъдат полезни. Но наистина някой измежду Божилов/Огнянов/Кики е вероятен пътник. Според мен това ще е Огнянов. Съмнява ме Кики да напусне, след като пристигна точно заради Илиев. Божилов също е доста полезен и редовен титуляр. И остава Огнянов, който в един мач играе, в друг го няма.
Truth is hate for those that hate the truth.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 31 май 2018 23:36

Преди контузията Огнянов беше твърд титуляр и почти всичко интересно в атака идваше от него. Аз бих заложил на Божилов, от 36 мача ще изиграе максимум 3-4 на ниво, през останалото време е ръчна спирачка, дегизирана като футболист. Полезен е само за определен тип мачове и то само ако играта му върви. Последния ни мач беше точно за него и нищо не направи (не само той, де). Кики с дисциплина и мотивация може да бъде съвсем друг играч, а и може да се ползва на крилото (с променлив успех, но все пак е някаква опция, докато другите двама категорично не стават за там).

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 01 юни 2018 02:12

Аз от Кики половин сезон нищо не видях (той почти не игра де). Не мога да разбера за кьв чеп да го оставяме. Щото можело да му се доиграе, ако сме го били дьржали изкьсо. Той досега ако не се е научил на дисциплина, не знам за кога да го учим. Да не говорим, че след като Г. Илиев е преподписал, сьвсем не виждам за какво ни е Кики. Двамата са доста подобни играчи. И Огнянов, и Божилов са по различен тип футболисти и придават на отбора повече опции в атакa. Особено Божилов с неговото телосложение и техника. Просто този полусезон се той вьрна след 6 месечна контузия, беше доста бавен (той по принцип не е от най-бьрзите :mrgreen: ) и му трябва време докато влезе вьв форма, но вьпреки това допринесе за вьзхода на отбора. Докато Д.Кики - нищо.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 01 юни 2018 07:34

В Минчев има много хляб,техничар че е и има добър поглед върху играта,мек пас и т.н.Това което ме притеснява е че във Варна не вали много сняг,не знам къде ще се хвърли,да не се ожули на пистата.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юни 2018 08:51

'enki' написа:Аз от Кики половин сезон нищо не видях (той почти не игра де). Не мога да разбера за кьв чеп да го оставяме. Щото можело да му се доиграе, ако сме го били дьржали изкьсо. Той досега ако не се е научил на дисциплина, не знам за кога да го учим.

Така е, на дисциплина няма да се научи със сигурност, въпроса е дали иска да играе за нас или просто чака шанс да се върне в Локо. Освен това, може да има допълнителен спад заради адаптацията или непрекъснатите контузии.
Да не говорим, че след като Г. Илиев е преподписал, сьвсем не виждам за какво ни е Кики. Двамата са доста подобни играчи.

Няма такова нещо, Кики на поста на Жоро не съм го виждал никога. Той си е атакуващ халф, който може да играе по целия фронт на атаката. Локо го ползваха даже и като нападател в някои мачове, особено след напускането на Камбуров.
И Огнянов, и Божилов са по различен тип футболисти и придават на отбора повече опции в атакa.

Различни са и тримата, ако питаш мен.
Особено Божилов с неговото телосложение и техника. Просто този полусезон се той вьрна след 6 месечна контузия, беше доста бавен (той по принцип не е от най-бьрзите :mrgreen: ) и му трябва време докато влезе вьв форма, но вьпреки това допринесе за вьзхода на отбора. Докато Д.Кики - нищо.

Сухата статистика:
Божилов - 1 гол и 2 асистенции
Кики - 1 гол и 1 асистенция

Съгласен съм, че Божилов допринесе малко повече, и в по-важните мачове. Но това е ако гледаш последните месеци. Ако обхванеш последните сезони, Кики беше доста влиятелен играч в Локо и един от основните подавачи на Камбуров, докато Божилов беше излишен багаж както при нас, така и в Берое.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 01 юни 2018 10:19

Склонен сьм да се сьглася с повечето неща, които казваш. Кики е нелош играч и може да ни придаде повече класа. В началото на трансфера му определено си мислех, че той ще е попадение за нас. Но сега в края на сезона, ако трябва да избирам, кой измежду Божилов, Огнянов и Кики, бих се отказал от Кики. Ще поживеем, ще видим!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юни 2018 10:29

Ами и аз си мислех, че Дани Кики е най-доброто ни попълнение, но не се оказа така. Понякога нещата не се получават веднага, в други случаи пък изобщо не се получават. Виж Андонов как игра като разпран за Берое и Верея, а при нас едно голямо нищо. Марчев беше едно страхливо мишленце тук, а в Локо Пд е съвсем друг играч. Примери много. Ще поживеем, ще видим.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юни 2018 11:11

Пък може и да са пропаднали преговорите с Минчев и Велев. Защо не излиза като новина ако сме подписали с тях?! А за пробен период ме съмнява да става дума :roll: Как излезнаха новините кого сме освободили, а не се казва ако евентуално сме подписали с някой футболист?! Ради Василев нали до края на сезона само имаше договор, с него какво стана?! Щото Кузма го освободихме вече.... да не е накрая без нападатели да играем и Огнянов да го изнесем напред като фалшива 9-ка или Божилов :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 юни 2018 11:26

Причината да не сме подписали обикновено винаги е една и съща -- играчите чакат до последно вариант за чужбина и когато всички опции отпаднат, ние сме последната дупка на... Така и Димов подписа с нас в последния момент, големия моряк.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 01 юни 2018 11:35

Стефан Велев и Иван Минчев биха били много полезни играчи в средата на терена за нас. Единият е опорен халф , който умее да руши играта на противника, а другият е офанзивен халф , който е полезен в по-предни позиции. Друг е въпросът до колко това с Иван Минчев е вярно и дали наистина ще идва при нас?

Върни се в “Черно море”