yavorescu написа:При нас няма такъв аналогичен случай, за да правиш сравнение. Доколкото разбирам, санкцията е защото Огнянов е влязъл в преговори с друг клуб, а не защото не е подписал предложен му нов договор. Няма това право, и е нормално да реагират така. Ако иска да си тръгва сега, клуба трябва да бъде компенсиран (както ще бъдем ние за Коварж и както се случи с Бурабия).
Как да няма такъв случай при нас?Забравихе ли Адемар?Ако се класира ЧЕРНО МОРЕ в евротурнирите ще остана,ако не се класира,отивам в ЦСКА!!!И отиде!!!Но никой не го упрекна и не го прати на заточение!!!Игра си до последния мач!!!И не е само той!!!Никой в ЧЕРНО МОРЕ не е задържан насила и всеки футболист е решавал как да продължи живота и кариерата си!!!Мислите ли,че клубовете,които са ги привличали са спазвали,всяка буква от правилника?Преди онова 5:2 Левски не отправи ли предложения към Курьор и БАКАРИ?Не е ли нарушение,точно преди мач между двата отбора да ги търсиш и навиваш?Има още много подобни случаи,но не ми се напряга!!!Пък и случаят,е някаква измислица май!!!?Първо писаха,че и с Локо Пд бил преговарял,а после той заяви,че с никого не се е свързвал.....а най малко с ЧЕРНО МОРЕ!!!На мен специално ми харесва активността на ГОНЗО!!!Няма да е лошо,когато ги събере,да са в пълен състав!!!Ако чака и се ослушва,дори и да иска да направи нещо по добро.....ще стане както винаги!!!P.S. Мисля,че селското ръководство на Дунав е бясно на Антон Огнянов,че не иска да подпише нов договор и ще може да преговаря с други отбори!!!Затова,както винаги демонстрират елементарното си мислене.....чрез евтини трикове!!!