Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот yavorescu » 19 дек 2016 16:59

Точно така, и аз се надявам да не сме ние този клуб. Постъпката е неетична и непрофесионална, а тази на Дунав -- съвсем резонна. Ако му изтича договора лятото, има право да преговаря с друг клуб след 1 януари, и то за договор от лятото нататък.

За Балджийски съм раздвоен -- нелош футболист, но е страшно непостоянен. Извън футбола, нормалните клубове бягат като дявол от тамян в такива случаи, но ние не сме нормален клуб. Има мутра на махмурлия. Добър трансфер за него, да свиква с раирания екип :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 дек 2016 17:11

yavorescu написа:Точно така, и аз се надявам да не сме ние този клуб. Постъпката е неетична и непрофесионална, а тази на Дунав -- съвсем резонна. Ако му изтича договора лятото, има право да преговаря с друг клуб след 1 януари, и то за договор от лятото нататък.

За Балджийски съм раздвоен -- нелош футболист, но е страшно непостоянен. Извън футбола, нормалните клубове бягат като дявол от тамян в такива случаи, но ние не сме нормален клуб. Има мутра на махмурлия. Добър трансфер за него, да свиква с раирания екип :mrgreen:

Майтапа настрана ама той си е баш за Локо ГО :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 дек 2016 17:30

Ние да не би Стенио, Клок, Коварж , Бурабия,Курьор Шерифа и още други футболисти да ги пращахме при юношите, като не искат да преподпишат?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 дек 2016 17:41

При нас няма такъв аналогичен случай, за да правиш сравнение. Доколкото разбирам, санкцията е защото Огнянов е влязъл в преговори с друг клуб, а не защото не е подписал предложен му нов договор. Няма това право, и е нормално да реагират така. Ако иска да си тръгва сега, клуба трябва да бъде компенсиран (както ще бъдем ние за Коварж и както се случи с Бурабия).

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 дек 2016 18:12

yavorescu написа:При нас няма такъв аналогичен случай, за да правиш сравнение. Доколкото разбирам, санкцията е защото Огнянов е влязъл в преговори с друг клуб, а не защото не е подписал предложен му нов договор. Няма това право, и е нормално да реагират така. Ако иска да си тръгва сега, клуба трябва да бъде компенсиран (както ще бъдем ние за Коварж и както се случи с Бурабия).

Как да няма такъв случай при нас?Забравихе ли Адемар?Ако се класира ЧЕРНО МОРЕ в евротурнирите ще остана,ако не се класира,отивам в ЦСКА!!!И отиде!!!Но никой не го упрекна и не го прати на заточение!!!Игра си до последния мач!!!И не е само той!!!Никой в ЧЕРНО МОРЕ не е задържан насила и всеки футболист е решавал как да продължи живота и кариерата си!!!Мислите ли,че клубовете,които са ги привличали са спазвали,всяка буква от правилника?Преди онова 5:2 Левски не отправи ли предложения към Курьор и БАКАРИ?Не е ли нарушение,точно преди мач между двата отбора да ги търсиш и навиваш?Има още много подобни случаи,но не ми се напряга!!!Пък и случаят,е някаква измислица май!!!?Първо писаха,че и с Локо Пд бил преговарял,а после той заяви,че с никого не се е свързвал.....а най малко с ЧЕРНО МОРЕ!!!На мен специално ми харесва активността на ГОНЗО!!!Няма да е лошо,когато ги събере,да са в пълен състав!!!Ако чака и се ослушва,дори и да иска да направи нещо по добро.....ще стане както винаги!!!P.S. Мисля,че селското ръководство на Дунав е бясно на Антон Огнянов,че не иска да подпише нов договор и ще може да преговаря с други отбори!!!Затова,както винаги демонстрират елементарното си мислене.....чрез евтини трикове!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 дек 2016 20:07

С Адемар нещата се случиха пролетта, а договора му изтичаше лятото. Тоест, държал е бъдещето си в своите ръце и е напълно естествено да се ослушва за оферти и да преговаря. Онова 5-2 на Гереня беше пак пролетта, а договора на Бакари изтичаше лятото. Същото се случи и през зимата с Венков преди два сезона -- договора му изтичаше лятото (преподписа точно преди финала за Купата), а от ЦСКА се свързаха с него и той им отказа. По принцип ако един клуб не е взел мерки да удължи договора на желан футболист навреме, това си е за негова сметка. Огнянов няма право да преговаря в момента и ако това се е случило, реакцията на клуба е нормална. Ако иска да премине в друг клуб сега, това може да стане само със съгласието на Дунав. Изобщо не виждам място за възмущение тук.

Не ми харесва да се напасват фактите така, че да ни уйдисва. А оправданието, че и другите клубове постъпват така, просто няма да го коментирам. Много големи клубове, които в никакъв случай не са "селски", прибягват до подобна мярка. Това е стандартна практика. Пак казвам, надявам се да не сме ние този клуб, който се е свързал неправомерно с Огнянов.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 дек 2016 20:50

Огнянов отрече за преговори с Гонзо, намекна с кого има проблем в Дунав

Един от най-силно представящите се играчи на Дунав (Русе) от началото на сезона в Първа професионална лига - Антон Огнянов, в последните дни се превърна в медиен герой. Атакуващият футболист бе обвинен, че е преговарял с друг отбор от елита, и изпратен да тренира с юношите. Огнянов сам пожела да изрази и своята позиция пред БТА.

"Искам най-отговорно да заявя, че нямам проблеми с ръководството на Дунав. Подчертавам - с ръководството. Напротив, благодарен съм и на президента, и на отбора като цяло за това, че ми дадоха шанс да възродя кариерата си. Тук намерих себе си и отново играя добър футбол. Не знам и кой измисли, че преговарям с други отбори. Най-малко пък с Черно Море. Не преговарям абсолютно с никого и защо да го правя сега?", недоумява крилото на "драконите".

"Само след по-малко от две седмици ще останат шест месеца до края на договора ми и ще мога да преговарям с друг отбор. Защо да го правя сега? Още веднъж казвам, че нямам проблеми с ръководството на Дунав и всичко се преекспонира в медиите. Да, аз искам да се развивам. Сега ми е времето. Но няма да бъда некоректен към хората в Русе, които ми подадоха ръка в труден момент", гарантира Огнянов.

http://www.sportal.bg/news.php?news=640043

Накрая се оказа, че изобщо не е преговарял с нас! А си е просто изнудване да подпише нов договор с Дунав.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 дек 2016 11:52

Mathias_Coureur написа:
Огнянов отрече за преговори с Гонзо, намекна с кого има проблем в Дунав

Един от най-силно представящите се играчи на Дунав (Русе) от началото на сезона в Първа професионална лига - Антон Огнянов, в последните дни се превърна в медиен герой. Атакуващият футболист бе обвинен, че е преговарял с друг отбор от елита, и изпратен да тренира с юношите. Огнянов сам пожела да изрази и своята позиция пред БТА.

"Искам най-отговорно да заявя, че нямам проблеми с ръководството на Дунав. Подчертавам - с ръководството. Напротив, благодарен съм и на президента, и на отбора като цяло за това, че ми дадоха шанс да възродя кариерата си. Тук намерих себе си и отново играя добър футбол. Не знам и кой измисли, че преговарям с други отбори. Най-малко пък с Черно Море. Не преговарям абсолютно с никого и защо да го правя сега?", недоумява крилото на "драконите".

"Само след по-малко от две седмици ще останат шест месеца до края на договора ми и ще мога да преговарям с друг отбор. Защо да го правя сега? Още веднъж казвам, че нямам проблеми с ръководството на Дунав и всичко се преекспонира в медиите. Да, аз искам да се развивам. Сега ми е времето. Но няма да бъда некоректен към хората в Русе, които ми подадоха ръка в труден момент", гарантира Огнянов.

http://www.sportal.bg/news.php?news=640043

Накрая се оказа, че изобщо не е преговарял с нас! А си е просто изнудване да подпише нов договор с Дунав.

Сензации да има ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 дек 2016 18:06

След като стана ясно, че Пржемисъл Коварж напуска Черно море и ще подпише с тим от своята родина, Черно море реши да се насочи отново към чешки вратар за негов заместник.

Според „Дарик“ - Варна, става дума за Якуб Дивиш, който преди време носеше екипа на друг български клуб – ЦСКА, където остави добри впечатления.

При „моряците“ очевидно са останали добри впечатления пък от изявите на Коварж, поради което те са решили да се ориентират отново към представител на чешката школа.

интересно ...ами Китанов ?!
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 дек 2016 18:07

След като стана ясно, че Пржемисъл Коварж напуска Черно море и ще подпише с тим от своята родина, Черно море реши да се насочи отново към чешки вратар за негов заместник.
Според „Дарик“ - Варна, става дума за Якуб Дивиш, който преди време носеше екипа на друг български клуб – ЦСКА, където остави добри впечатления.
При „моряците“ очевидно са останали добри впечатления пък от изявите на Коварж, поради което те са решили да се ориентират отново към представител на чешката школа.

Този Дивиш дано да го взимат за резерва,а не за титуляр, защото в закритото ЦСКА беше голяма риба. Дивиш е нещо като Давеш, който бяхме взели преди време от Черноморец Бс 8-)

Върни се в “Черно море”