6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15
Когато си изказах мнението за Курьор,ненапразно споменах за още няколко пропиляни играчи!!!Говоря за действащи момчета в разцвета на силите и кариерата си!!!Никой от тях не е по важен от ЧЕРНО МОРЕ и за никой от тях не бих ревнал!!!С това че Курьор,Ернандез,Китанов,Ал.Александров-централния и Шоко,не са в НАШИЯ ОТБОР светът няма да свърши!!!Аз говоря за липсата на ясна стратегия и политика за правилното развитие на ЧЕРНО МОРЕ!!!Тези,които изброих по горе ги давам за пример и потвърждение на притесненията ми!!!Защото,това е половин отбор доста класни футболисти,които ако бяха задържани или привлечени....щяхме да изглеждаме доста по добре!!!А те бяха пропиляни!!!Нито пари се взеха за тях,нито по някакъв начин можем да ги използваме!!!От това ме боли,а не че този или онзи отишъл да играе другаде!!!Никого не упреквам,а дори и да го направя полза няма никаква!!!Файда йок,както казват в Разград!!!Мен ме интересува,как нашето ръководство решава ситуациите и това,което се случва никак не ме радва!!!Когато се чуе,че проявяваме интерес към някой играч,ако има и друг отбор,който да го поиска....на всички ни е ясно предварително,че няма да дойде при нас!!!Никаква настоятелност,никакво преследване на поставена цел!!!Това важи и при селекцията и при мачовете от Шампионата!!!Едва ли има запалянко по света,на когото подобно отношение от страна на ръководството би му харесало!!!Не ми харесва и на мен!!!Случая с Курьор приключи и трябва да си гледаме отбора!!!Ако можем да изкопчим нещо от Разград няма да е лошо,но не виждам как ще стане!!!Ние ще сме в Каварна и ще подкрепяме!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
ti4a70 написа:На каква база правиш това изявление. Опровергай моето твърдение, но казано с обратен знак.
Курьор е искал да играе само и единствено в Черно Море в България. Свързва се с клуба след като напуска Тбилиси и от ръководството са съгласни. Чака се само одобрението на Гонзо. Гонзо обаче казва на ръководството този не ми трябва (защото сигурно още сънува гола на Лазур). Това каза и в Разград Курьор не ми трябва.Каква е алтернативата пред Курьор. Той трябва да упражнява професията си. Пробва при оранжевите,после Франция и все не става, тогава отива в Горна. Заради това,че не го иска Гонзо да прекрати кариерата си ли?
По-млад си може да не знаеш. Навремето "неблагодарни екземпляри" прокудиха за една година най-великия ни играч Марев, заедно с друг великан Барона, защото вече били стари. Дойдоха двамата на Тича с Доростол и ни опукаха май с 2:0, а селяните от Силистра не спряха да им скандират имената. Душата ми "плачеше", че трябва да изтърпя това. Тогава нямаше интернет и този и онзи не можаха да напишат по адрес на Марев и Барона ужасните епитети с които сега пишат за Курьор. Легендарните Б.Колев, Жоро Илиев и Илиян Илиев не бяха само в ложата, а изиграха доста мачове на терена срещу нас и ни вкараха голове. Това което си позволяват някои е липса на уважение и памет. Все пак ще се радвам ако Гонзо излезе прав и наистина Курьор се окаже ненужен в сравнение с алтернативите Коконов, Романов и Секо. Ако утре обаче Гонзо ги натири Зеления и Стрелеца ще кажат Гонзо е прав, защото не му взеха Ернандес. Ернандес е класен играч, но изигра десетина мача от които сигурно 5-6 цели 90мин и вкара два гола. Оказа се обаче толкова фундаментален играч в мозъка на Стрелеца, че даже нямам обяснение как спечелихме суперкупата без него. Всъщност има обяснение, но трябва прозорливост, която сред феновете на Черно Море само Стрелеца притежава. Лудогорец заложиха на тото, че ще загубят суперкупата и искаха да изгонят Рибейро.
По принцип съм съгласен с този пост. Искам да внеса само едно уточнение. Когато Тошко Марев и Барона през лятото на 1991 год. отидоха в Доростол Илиян замина в Левски. С един много отслабен отбор през октомври гостувахме в Силистра. Бях на този мач. Отнесоха ни с 3:0. Марата и Барона бяха най-добрите. Не се зарадваха при нито един от головете! Пролетния мач във Варна пак го загубихме, но не с 2, а с 1:0. Наистина ми бе тъжно да гледам Марата с друг екип.[/quote]
Съгласен съм с теб приятелю!!!Помня ги тези мачове!!!На мен също ми беше тъжно да гледам ТОДОР МАРЕВ с друг екип,но за по младите искам да внеса едно пояснение!!!След почти 20 сезона в ЧЕРНО МОРЕ ТОШКО беше освободен от Тодор Великов!!!Не напусна,а беше освободен,въпреки че дори и на тази възраст беше един от най добрите защитници в БЪЛГАРИЯ!!!Доказа го с изявите си в Доростол!!!Можеше още много да даде на ЧЕРНО МОРЕ,но беше унизително освободен от хора,които не могат да се закачат на малкия пръст на левия му крак!!!Той,обаче е благородник по душа и както всички знаем продължи и продължава да работи за ЧЕРНО МОРЕ!!!
Зелен, нямам сантименти към Курьор, а само към Черно Море.
Гледам че сме имали голмайстор с 11 гола предходния сезон и го искам обратно. Не за друго, а защото футболистите можещи да вкарват в България са голяма рядкост. Когато имаш Бакари, Курьор и Жоро Илиев в отбора, тогава стават 3 голмайстори. Ако не бъркам името, Марек Кузма и той започва с голове. Всяка защита се съобразява със способностите на нападателите. Ако "вкарвачите" са повече от 2, то тогава и защитата на противника се разкъсва ... и т.н. и т.н. ...
За Гонзо не мога да кажа нищо хубаво, съжалявам !
Смятах да съм в Каварна в петък, но ще пътувам по работа. Викайте и заради мен. Успех Моряци !
Гледам че сме имали голмайстор с 11 гола предходния сезон и го искам обратно. Не за друго, а защото футболистите можещи да вкарват в България са голяма рядкост. Когато имаш Бакари, Курьор и Жоро Илиев в отбора, тогава стават 3 голмайстори. Ако не бъркам името, Марек Кузма и той започва с голове. Всяка защита се съобразява със способностите на нападателите. Ако "вкарвачите" са повече от 2, то тогава и защитата на противника се разкъсва ... и т.н. и т.н. ...
За Гонзо не мога да кажа нищо хубаво, съжалявам !
Смятах да съм в Каварна в петък, но ще пътувам по работа. Викайте и заради мен. Успех Моряци !
Последна промяна от Кролик на 09 сеп 2016 11:30, променено общо 1 път.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Вземането на Суперкупата - колкото и да не ви се иска да го признаете беше разходка на Лудогорец с цел Риберйро да изхвърчи. Което и стана след мача веднага.
Илиан Илиев - младши в групата за мача - една добра новина за всички курьористи и некурьористи
Илиан Илиев - младши в групата за мача - една добра новина за всички курьористи и некурьористи

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Във връзка с това,че нашият приятел Готвача от Англия е във ВАРНА,имахме идея да направим още една среща!!!Не се получава,защото времето е кът!!!Затова решихме,като последен шанс да се срещнем на път за Каварна в Балчик,на крайбрежната алея!!!Който има време и желание,да мине!!!Ние ще сме там от 18.00 до 19.45,след което тръгваме за Каварна!!!Заведенията на това място не са кой знае колко много,затова мисля,че ще се намерим лесно!!!Можем да се координираме и по телефона естествено!!!Който ми няма телефона и има желание,да ми пише на лични,ще му звънна!!!Дай Боже и на връщане,след мача да ни се иска да спрем и да продължим веселбата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
ShooterMan написа:Вземането на Суперкупата - колкото и да не ви се иска да го признаете беше разходка на Лудогорец с цел Риберйро да изхвърчи. Което и стана след мача веднага.
То и вземането на Купата беше с цел разходка на Левски,но не стана както бяха решили!!!Вземането на Суперкупата беше,защото нашите играха добре,имахме шанс да вкараме гол и да задържим резултата!!!Ако някой смята да омаловажава успехите на МОЯ ОТБОР,отговорно заявявам,че ще го блокирам!!!Отидохме два пъти до Бургас,играхме и победихме!!!Това е истината,това са фактите!!!Всичко друго е глупости,достойни за болни плебейски мозъци!!!Ние сме МОРЯЦИ и нека се държим,като такива!!!Останалото е плебейщина!!!Включването на ИЛИАН ИЛИЕВ в групата е страхотна новина!!!Поздравявам го и му пожелавам да постигне успехите на баща си....и да ги надмине!!!
-
- Контакти:
Свалете зелените очила! Всички българи в Лудогорец в онзи мач играха със свалени гащи и демонстративно слабо. Те очевидно симулираха и няма нужда да пишем пасквили за великата ни игра, защото ставаме смешни. Все едно Хасково и Любимец да пишат как играли с Домузчиев или как Локо Го го отстранили за Купата след СТРАХОТНАТА си игра. На ВСЕКИ е ясно, че Лудогорец симулираше в тези мачове, а конкретно в нашия, защото бяхме много слаби вече по това време се наложи да симулира бая. Фактите са Купа, прав си, но точно за Суперкупата аз си имам моето мнение. Изказах го СЛЕД мача, изказвал съм го и после и ще си го имам и сега - за мен Лудогорец игра симулативно, за да рзкара Рибейро, а вероятно и Домузчиев пак е заложил срещу себе си пари...еле па след отпадането от ЕКТ как се избиват тези милиони?!
Успех и от мен на следващия голям ИЛИЕВ! Футболна фамилия, футболно ИМЕ. На последната контрола - Илиев младши, сина на Илиан Илиев игра с фланелка на Жоро Илиев на гърба...от това по-голяма символика...дано надмине и двамата взети заедно
Успех и от мен на следващия голям ИЛИЕВ! Футболна фамилия, футболно ИМЕ. На последната контрола - Илиев младши, сина на Илиан Илиев игра с фланелка на Жоро Илиев на гърба...от това по-голяма символика...дано надмине и двамата взети заедно

Последна промяна от Iceberg на 08 сеп 2016 14:18, променено общо 1 път.
Причина: т.9!!!!
Причина: т.9!!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Вземането на Суперкупата - колкото и да не ви се иска да го признаете беше разходка на Лудогорец с цел Риберйро да изхвърчи. Което и стана след мача веднага.

Пълни глупости!
Бихме си редовно!
Групата на Черно море за мача с Лудогорец:
Александър Чанович, Емил Михайлов,
Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков,
Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков,
Илиан Илиев, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Бакари, Влади Романов, Иван Коконов.
Александър Чанович, Емил Михайлов,
Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков,
Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков,
Илиан Илиев, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Бакари, Влади Романов, Иван Коконов.
greenpeak написа:ShooterMan написа:Вземането на Суперкупата - колкото и да не ви се иска да го признаете беше разходка на Лудогорец с цел Риберйро да изхвърчи. Което и стана след мача веднага.
![]()
![]()
![]()
Пълни глупости!
Бихме си редовно!
Абсолютни, пълни глупости! Треньор не се сменя на мач за трофей! Особено, ако става дума за печеленето на трофей от един мач, какъвто е този за суперкупата! Ако искат да го махнат треньора, биха играли симулативно слабо в мач без значение от първенството, а не в мач за трофей??!! Кой простак така лесно би дал купа и медали на някой, щото видиш ли, искал да махне треньора?! Абе.... що не мислите малко, преди да пишете глупости от подобен род?! Ама, какво се питам и аз, след като знам, че то само един мозък тук, може да роди подобни идиотски мисли!!!

И за да не оспамваме темата, ще кажа, че за предстоящия мач с Лудогорец не съм оптимист. Особено след яловия мач с Дунав! Иска ми се, много ми се иска да покажем играта срещу Локо Пд! Ако това стане, а видиш ли покажем и нещо повече

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------