Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот Готвача » 19 авг 2015 10:23

koseto40 написа:
ekspert написа:Интелигентните хора си променят мнението. За Спасов вече няма какво негативно да кажа, анализирах на базата на видяното и си промених преценката за него. Върши отлична работата като треньор за ресурса с който разполага.

Значи..можеш да ми викаш вече г-н РЕКТОР,на мен и на повечето от форума...От доста време се мъчим да налеем акъл в..интелигентната ти глава..Най накрая дойде на нашата.. :mrgreen: Ама...аз лично виждам нещо криминално в тая твоя трансформация..Та ти си NLO,как така изведнъж се приземи...:)))))))))

Правилният въпрос е-Как кацна на нашият? :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 авг 2015 10:35

"Нивото" е претърпял катарзис :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Кольо може най- накрая да спи спокойно. Райков да му мисли. :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 авг 2015 13:06

Да спи спокойно? КОЛЬО и фъшкията си (с извинение) не дава за това, че някакво куку го плюе зашо взел тоя, а не оня. ВАСЕВ бил не знам си къв, а ТЕДИ СТЕФАНОВ :) бил уникален играч....е, видяхме ВАСЕВ как влиза в час, според мен дори РАЙКОВ трудно ще стане от пейката...Човека си разбира занаята, никой не се е и съмнявал, че ще станат нещата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 19 авг 2015 14:27

ShooterMan написа:Да спи спокойно? КОЛЬО и фъшкията си (с извинение) не дава за това, че някакво куку го плюе зашо взел тоя, а не оня. ВАСЕВ бил не знам си къв, а ТЕДИ СТЕФАНОВ :) бил уникален играч....е, видяхме ВАСЕВ как влиза в час, според мен дори РАЙКОВ трудно ще стане от пейката...Човека си разбира занаята, никой не се е и съмнявал, че ще станат нещата.

емзеперикс...емзеперикс..мили братко,обади се...включ прев..:)))))))))))

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 авг 2015 15:58

ShooterMan написа:Да спи спокойно? КОЛЬО и фъшкията си (с извинение) не дава за това, че някакво куку го плюе зашо взел тоя, а не оня. ВАСЕВ бил не знам си къв, а ТЕДИ СТЕФАНОВ :) бил уникален играч....е, видяхме ВАСЕВ как влиза в час, според мен дори РАЙКОВ трудно ще стане от пейката...Човека си разбира занаята, никой не се е и съмнявал, че ще станат нещата.

Аз вече вярвам,че и този Стефанов да вземе Кольо,ще го направи играч.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 авг 2015 16:06

greenpeak написа:
icko65 написа:Всичко е казано и анализирано и съм съгласен но...Не се заблуждавайте за 2-то полувреме че Берое не са играли.Имаха абсолютно равни шансове с нас за победа.Гледайте още веднъж 2-ро полувреме.

Никой не казва, че Берое нямат голови възможности второто полувреме.
Обаче я преброй пропуските на Курьор колко са (три чисти), плюс нарушение с/у него в наказателното им поле.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MzYEjxN5gp0[/youtube]

Положенията са 6-4 за Берое.../2-ро полувреме/
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ekspert

Мнениеот ekspert » 19 авг 2015 17:06

Райков никога не съм го харесвал, всеки който ме познава ще го потвърди. Винаги излизаме с 10 човека, когато той е на терена, а и сами забелязвате реакцията на Спасов, отново изключително слаб в Стара Загора, след като го смени и ситуацията на терена се промени коренно. Той Райков друго освен да стреля като хамалим не може, поне и това да правеше като хората, има един гол от фал срещу ченгета и до там.
Аз със Спасов никога не съм имал проблем, попитайте го и ще ви каже същото, приятели сме, често сме водили дълги разговори и сме анализирали отстрани ситуацията в отбора преди да стане треньор. Лично ще стисна ръката на Спасов, когато го видя отново и ще призная, че не съм бил прав за много от нещата, които говорих срещу него, няма по-добър вариант от него за Черно море в момента, трябва да го призная и не нямам право вече да се изказвам срещу неговата работа. Забележки винаги има, но с този ресурс, това е човекът за този отбор.

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 19 авг 2015 17:58

Моряци-честита точка-прилична игра,добър отбор. Реален резултат 2 : 1 -единствено не съобразени със съдиите на мача.Мача от София е планиран за равен и толкова.Провинцията си е провинция............. Статистика положения за Моряците 38 ,50,52 54 61 66 минути-от тях 1 гол.Положения за Старозагорци 19,31,41,46,67,72,76,85 минути от тях 2 гола.Оформен е добър отбор-ще тровите нервите на отборите с "превилегии".Успешна година! Нашия Хубчев мисля,че малко прекалява ,но ще слезе на земята ! :) :) :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 авг 2015 20:37

mariuskirkov написа:Моряци-честита точка-прилична игра,добър отбор. Реален резултат 2 : 1 -единствено не съобразени със съдиите на мача.Мача от София е планиран за равен и толкова.Провинцията си е провинция............. Статистика положения за Моряците 38 ,50,52 54 61 66 минути-от тях 1 гол.Положения за Старозагорци 19,31,41,46,67,72,76,85 минути от тях 2 гола.Оформен е добър отбор-ще тровите нервите на отборите с "превилегии".Успешна година! Нашия Хубчев мисля,че малко прекалява ,но ще слезе на земята ! :) :) :)

В този мач-два изключително равностойни отбора си разделиха по една точка.Ако тръгнем да търсим под вола теле,може и да го намерим,но истината е една.Този мач завърши точно както и се игра-с поделено надмощие и по едно чисто полувреме за двата отбора.Съдията не мисля да го броим,беше си полуадекватен,така че нямаше тенденции сякаш.Успех на Берое,успех и на Морето.Пожелавам по добро представяне и на двата отбора,за разлика от миналара година. ;)

Върни се в “Черно море”