БРАВО МОРЯЦИ !!!Винаги ще има боклуци,които да търсят "под вола теле" и за съжаление ще имат поводи за това.Не ми пука.Днес ми се напълни душата.Кеф ми стана.Дай боже, повече такива срещи в първенството !!!
Ще ми се да виждам същата игра във всеки мач !!!
Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България
Браво, Моряци!
Резултатът е резонен - носителят на Купата победи полуфиналиста за нея.
NOMER14 написа:Браво, Моряци!
+1

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Току що се връщам от Бургас,за по направо минахме през Несебър!!!В страшно настроение съм,а още едва съм помирисал ракията....нищо че е рано сутрин,заслужава си!!!Здраво ни тръгна на купи нещо напоследък!!!Не ми се правят анализи и разбори,просто ми е кеф!!!Кеф ми е,че доживях това време!!!На тези,дето им горчи в устата....да продължават да си плюят,ако не ги е срам!!!Ние истинските фенове,които вярваме на ТРЕНЬОРА и на ОТБОРА,имаме право да се гордеем с тях!!!Да не забравяме,че сега сме носители на КУПАТА и СУПЕРКУПАТА на БЪЛГАРИЯ....но купи не се печелят всеки ден!!!ОТБОРА ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ ПОСТОЯННО !!!Без значение дали е 30-ти май,12-ти август,или петък 13-ти !!! Днес момчетата се раздадоха и изтощиха до край....но потвърдиха,че МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! ЧЕСТИТО МОРЯЦИ !!!
Честито моряци, това лято цял живот ще има да го помня както и всички обичащи клуба разбира се!
КироВарна написа:Току що се връщам от Бургас,за по направо минахме през Несебър!!!В страшно настроение съм,а още едва съм помирисал ракията....нищо че е рано сутрин,заслужава си!!!Здраво ни тръгна на купи нещо напоследък!!!Не ми се правят анализи и разбори,просто ми е кеф!!!Кеф ми е,че доживях това време!!!На тези,дето им горчи в устата....да продължават да си плюят,ако не ги е срам!!!Ние истинските фенове,които вярваме на ТРЕНЬОРА и на ОТБОРА,имаме право да се гордеем с тях!!!Да не забравяме,че сега сме носители на КУПАТА и СУПЕРКУПАТА на БЪЛГАРИЯ....но купи не се печелят всеки ден!!!ОТБОРА ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ ПОСТОЯННО !!!Без значение дали е 30-ти май,12-ти август,или петък 13-ти !!! Днес момчетата се раздадоха и изтощиха до край....но потвърдиха,че МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! ЧЕСТИТО МОРЯЦИ !!!
Невероятно точен отново

Не ми е приятно, но трябва да кажа нещо и за "спецовете". Поправете ме, ако греша, но да си фен означава да обичаш и подкрепяш отбора на сърцето си. Дори и в тежките Петък 13 (благодаря ти, Киро!). Разборите и анализите на треньори и играчи - да, но не и тук! Хейтърчето - моля върни се на запазената си територия пред служебния вход на "Тича" (стадионът е друга тема)! Ние не даваме заплатите на футболисти и треньори! Ние ОБИЧАМЕ "Черно море"!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

ShooterMan написа:kapacitet написа:И какво от това?Просто един мач в никакъв период от сезона с нищожно значение. Никакъв футбол, никаква игра, в първенство за какво се борим за мухите, да не изпаднем, пазил бил ''Адмирала'' състава, къде го пазеше от Пирин ли е започнал да пази отбора за една измислена купа без никакво значение, нито ти дава участие в Европа, нищо. От началото на първенството не играем нищо, кръгла нула сме, идва мача с Берое, да видим, да не скубим коси пак.
??? ЪЪЪ??? ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ?
е,ти не виждаш ли-ПЪЛЕН...

-
- Контакти:
Честито Моряци!!! Честита суперкупа на България! Страхотна игра, страхотна купа и страхотни спомени,...Благодаря Ви момчета!
-
- Контакти:
Честита Суперкупа,Моряци!Браво на тези наши фенове,които намериха време,сили и средства да подкрепят отбора в Бургас!За тези от нас,които си намериха някакво оправдание и не отидоха, можем само да съжаляваме,макар духом пред телевизорите да бяхме с вас.Голямо бягане избягаха нашите момчета на терена,колкото за предходните 4 мача заедно.Голямо желание за Победа,голямо раздаване и подсигуряване.Един се контузи,друг го смениха,но отпускане не се осети и като голям отбор дочакаха края на мача за да вдигнат високо Суперкупата.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Страшна емоция, страшен КЕФ ! И тази КУПА Е НАША !!!
Оставих гласа си на Лазур, но пък си струваше
Честито Моряци !!
П.с.: Капацитетко, ние не сме слепи ! Много добре виждаме дереджето на отбора. За да не заживееш в празни заблуди, да ти кажа, че Черно Море няма да стане Ман Юнайтед. За пореден път ти казвам, че на нас колко и да ни пишеш колко си умен, файда НЯМА
Оставих гласа си на Лазур, но пък си струваше

П.с.: Капацитетко, ние не сме слепи ! Много добре виждаме дереджето на отбора. За да не заживееш в празни заблуди, да ти кажа, че Черно Море няма да стане Ман Юнайтед. За пореден път ти казвам, че на нас колко и да ни пишеш колко си умен, файда НЯМА

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?