16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Лига Европа: Черно море (България) - Динамо Минск (Белар

Мнениеот action66 » 22 юни 2015 20:45

Alexandrov93 написа:
Iceberg написа:А сега я изтрий тая простотия, та да си коментираме спокойно за мача тука! :mrgreen:

Не, не, аз преди час някъде бях копирал това и още си е останало и не ми е хванало "copy" от заглавието ... както и да е, готово!

Какво мислите за жребия? Не е приятен според мен, но имаше и по неприятни.

Имаме шанс,но нищо не е сигурно.Важното е,че си струва да се разходим до Разград ако не сме заети покрай разгара на сезона разбира се....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ

Мнениеот greenpeak » 22 юни 2015 20:54

yavorescu написа:Лоша новина за пътуващите фенове: ще ни трябват визи. Има оскъдна информация на страницата на МВнР: http://www.mfa.bg/index.php?page=120&st ... solstvo=21

Българските граждани могат да получат входни визи и на летище Минск-2.

Най-добре им се обади и говори директно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 юни 2015 21:00

Hietzing написа:Не знам дали някой им гледа мача в момента, но според мен не играят нищо. Бавни са, слаба техника, всичките им атаки са изритани напред топки. Пресират високо, но защитната им линия остава доста назад, от което се получава огромна дука между халфове и защитници, въобще футбол на ниво по-ниско от А група. Иначе играят здрав футбол с яки единоборства, но мисля, че всеки български отбор от първата шестица, както ние и Левски, би могъл да ги отстрани (ако играят така, разбира се). Тия Славия Мозир и те са супер зле, но направиха две атаки на скорост и Динамо Минск не знаеха как да реагират. Оптимист съм след това, което видях.

И аз съм оптимист. Имаме шансове, и то големи. Важното е да стабилизираме защитата.
В Динамо играят при средна домакинска посещаемост 2000 зрителя, на малкият си стадион който е за 4500.н Там на хокей ходят по 7-8000 :mrgreen:.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 юни 2015 21:09

Успех ;) Няма да е много лесно Динамо Минск миналата година направи добър сезон в Европа,а и отборите от Беларус стават все по силни.Но вярвам че ще успеете първия мач е много важен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 юни 2015 21:23

Желая ви успех!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2015 21:27

Hietzing написа:Не знам дали някой им гледа мача в момента, но според мен не играят нищо. Бавни са, слаба техника, всичките им атаки са изритани напред топки. Пресират високо, но защитната им линия остава доста назад, от което се получава огромна дука между халфове и защитници, въобще футбол на ниво по-ниско от А група. Иначе играят здрав футбол с яки единоборства, но мисля, че всеки български отбор от първата шестица, както ние и Левски, би могъл да ги отстрани (ако играят така, разбира се). Тия Славия Мозир и те са супер зле, но направиха две атаки на скорост и Динамо Минск не знаеха как да реагират. Оптимист съм след това, което видях.

Друга е психологията и вас Левски във втората шестица ви разнасяха като пръскачка ама в турнирния мач се на*каха! Пък и победа с 4:2 като гост не ми звучи като издънка!
Важното е да сте психически освободени както срещу Левски! Нека те да са фаворита - това ще е от ваша полза в пс. план!
Жребия е тежък за Динамо и за Бръондби - едва ли са се надявали като поставени в такъв ранен етап да срещнат костеливи орехи като Морето и Берое! 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 юни 2015 21:33

runnersa написа:Важното е да сте психически освободени както срещу Левски! Нека те да са фаворита - това ще е от ваша полза в пс. план!
Жребия е тежък за Динамо и за Бръондби - едва ли са се надявали като поставени в такъв ранен етап да срещнат костеливи орехи като Морето и Берое! 8-)

Принципно е така. Но все пак да напомня, че единствено безумните пропуски на празна врата на сините докараха до загубата им в този финал. Не всички ще пропускат по такъв начин...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 юни 2015 21:45

Никола Спасов вярва в шансовете на Черно море срещу Динамо

http://chernomore.gong.bg/bg-football/e ... amo-334129

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 22 юни 2015 21:48

runnersa написа:

Друга е психологията и вас Левски във втората шестица ви разнасяха като пръскачка ама в турнирния мач се на*каха! Пък и победа с 4:2 като гост не ми звучи като издънка!
Важното е да сте психически освободени както срещу Левски! Нека те да са фаворита - това ще е от ваша полза в пс. план!

Казвам какво видях. Противникът им беше много слаб, което също е фактор, но все пак не мисля, че са нещо изключително. Иначе ясно е, те са фаворити, никой не си прави илюзии. Ние не сме кой знае каква сила, но с малко късмет можем да ги отстраним. В крайна сметка няма какво да губим.
Черно море е Варна

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 юни 2015 22:15

Успех, коварен отбор са, но преодолим. Имам въпрос, тъй като бях на работа и не можах да следя жребия - кои бяха другите евентуални съперници?
Само Левски!

Върни се в “Черно море”