Hietzing написа:Не знам дали някой им гледа мача в момента, но според мен не играят нищо. Бавни са, слаба техника, всичките им атаки са изритани напред топки. Пресират високо, но защитната им линия остава доста назад, от което се получава огромна дука между халфове и защитници, въобще футбол на ниво по-ниско от А група. Иначе играят здрав футбол с яки единоборства, но мисля, че всеки български отбор от първата шестица, както ние и Левски, би могъл да ги отстрани (ако играят така, разбира се). Тия Славия Мозир и те са супер зле, но направиха две атаки на скорост и Динамо Минск не знаеха как да реагират. Оптимист съм след това, което видях.
Друга е психологията и вас Левски във втората шестица ви разнасяха като пръскачка ама в турнирния мач се на*каха! Пък и победа с 4:2 като гост не ми звучи като издънка!
Важното е да сте психически освободени както срещу Левски! Нека те да са фаворита - това ще е от ваша полза в пс. план!
Жребия е тежък за Динамо и за Бръондби - едва ли са се надявали като поставени в такъв ранен етап да срещнат костеливи орехи като Морето и Берое!