Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудог
Ако в пфл или бфс искат футболен празник,най-добре е да насрочат мача в Бургас.Няма какво да се засягаме,ясно е че ние ще подкрепим стабилно отбора само в Бургас,в който и да е друг град няма да отидат повече от 1000 човека,максимум.Даже са много.Левски нямат такъв проблем,истината е че имат фенове в цяла Бг,и ще си напълнят сектора.За да се случи това и при нас,финала трябва да е в Бургас.
Синьо сърце написа:До феновете на Морето, които като цяло са интелигентни и интересни тук във форума( това, че имам пререкания и различия с някои от тях само го доказва-първо, всеки си има и отстоява мнението и второ: с безлични и блудкави шушлеци никой не спори!).
Та обръщам се към зелените с две предложения: първо, основния проблем е датата. В почивен ден хората ще са двойно повече, където и да е мачът. Мястото не е толкова важн0-в края на май огромна част от нас с кеф ще дойдат до морето. Та ако може да се синхронизира място и дата-няма да е зле...
Второ-да се направи една тема за финала, ако трябва наблюдавана от един син и един ваш модератор, в която безсмислените полюции на неангажирани с този мач хора да бъдат незабавно отстрелвани.
Абсолютно съм съгласен!Колкото до "безсмислените полюции",защо да се "отстрелват"?Някои от тях даже ме забавляват!Все пак,свободно и демократично общество сме.Някой ако го боли,нека да си изплаче мъката!А относно финала....всеки иска да спечели неговия отбор,но най важното е да стане истински празник и красив мач!Това е малко вероятно,защото напрежението ще е много голямо!Но поне ние на трибуните,докато подкрепяме любимците си,можем да го направим като джентълмени!Трудно е,но не е невъзможно!
blue avalanche написа:boys85 написа:blue avalanche написа:Важно е присъствието на стадиона,а не кой се подмокря пред компа!Капиш???
Въобще не ни дреме кой ни обичал и кой ни мразел.
А тези,които ще викат за вас просто мразят Левски.През оная работа им е за мижавото ви отборче!И с Раковски да играем,пак ще викат срещу нас.Такава им е орисията!
Именно. А ти пак ще си пред телевизора/компютъра. Дали имаш мачове на Левски, изгледани на живо, колкото пръстите на едната ми ръка? Силно се съмнявам. Отново виртуално с Левски в малкото градче/селце, в което живееш, но пишещ по форумите в 1 лице мн.ч, опитвайки се да избиеш комплексите си за малоценност.
Как мъ разкри направооооо!!!
Реал М,Барселона,Байерн,Челси и др. имат фенове по целия свят.Да не би всички да ходят на стадиона???Или те не са фенове?
Вие,във Варна,по колко човека ходите на стадиона?Не можете да напълните мижавото си стадионче!![]()
Нали ви видях и на гостуването в София???А колко фенове на Левски има в сектора за гости,когато НИЕ гостуваме във Варна?
Схващаш ли разликите?
Ние ще напълним стадиона и много от нас ще останат отвън.Това какво значи?Нищо!
Това че съм фен на Ман Юнайтед значи ли че трябва да напиша, че Левски са малко селско отборче без публика ?!? Едвам пълните мижавото си стадионче, губите от смешни европейски отбори ! Да ти имам логиката ... комплексарска история. Това че си с малко акъл в главата, не значи че трябва да обиждаш околните.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:blue avalanche написа:boys85 написа:blue avalanche написа:Важно е присъствието на стадиона,а не кой се подмокря пред компа!Капиш???
Въобще не ни дреме кой ни обичал и кой ни мразел.
А тези,които ще викат за вас просто мразят Левски.През оная работа им е за мижавото ви отборче!И с Раковски да играем,пак ще викат срещу нас.Такава им е орисията!
Именно. А ти пак ще си пред телевизора/компютъра. Дали имаш мачове на Левски, изгледани на живо, колкото пръстите на едната ми ръка? Силно се съмнявам. Отново виртуално с Левски в малкото градче/селце, в което живееш, но пишещ по форумите в 1 лице мн.ч, опитвайки се да избиеш комплексите си за малоценност.
Как мъ разкри направооооо!!!
Реал М,Барселона,Байерн,Челси и др. имат фенове по целия свят.Да не би всички да ходят на стадиона???Или те не са фенове?
Вие,във Варна,по колко човека ходите на стадиона?Не можете да напълните мижавото си стадионче!![]()
Нали ви видях и на гостуването в София???А колко фенове на Левски има в сектора за гости,когато НИЕ гостуваме във Варна?
Схващаш ли разликите?
Ние ще напълним стадиона и много от нас ще останат отвън.Това какво значи?Нищо!
Това че съм фен на Ман Юнайтед значи ли че трябва да напиша, че Левски са малко селско отборче без публика ?!? Едвам пълните мижавото си стадионче, губите от смешни европейски отбори ! Да ти имам логиката ... комплексарска история. Това че си с малко акъл в главата, не значи че трябва да обиждаш околните.
Да.точно това трябва да напишеш.Когато дъщеря ми ме попита какво означава провинция,аз и казах да сравни Лондон със София и ще разбере сама.Че това се отнася и за жалките напъни на шопските отборчета от прованса/за тъпите неразбрали-София/ да се изкарат нещо по така,спор няма.Жалки,по жалки,най жалки-сини и червени "грандове".Няма нищо по лошо за тях от това,някакви "селски" отборчета да ги бият като "маче у дерек" последните десетина години и да се радват .когато същите тези "селяни" им пуснат малко аванта.Още десетина подобни сушави години и ще спорят със Славия/отбор докаран до подобно жалко състояние от същите тези "грандове"/,чий файтон точно е по голям и събира повече фенове.Остави ги да се рият калта с роги и копита и да си мислят че са център на вселената.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Очертава се първата, но по-малозначителна победа над Комунизма! Агентите и доносниците МАЙ, ЧЕ не успяха да пробутат Финала в София! Забележете защо няма да бъде на Васил Левски (най-гнусния стадион в България) - защото имало някакви концерти....смятайте ако ку*вите на Пайнер и всякакви други боклуци не го бяха резервирали да грухтят и мучат какво щеше да се случи - разбира се, че там щеше да е - в центъра на София
.
ВНИМАНИЕ!!! Предстои далеч по-важната битка и тя е....ЧУЖД РЕФЕР ЗА ФИНАЛА!!! Никакви български съдии, тея не спряха да скачат за дузпи оня ден с Домуз (въпреки уредения мач си тестваха тайното оръжие)! На Финала ще се спукат да се хвърлят в гьола като жабки, а подкупените съдии веднага ще посочат бялата точка и разбира се ще изгонят някой моряк за неправилно дишане в стил Цецко Баничката...Сетете се за есента, когато оня циркаджия не ни даде дузпа и ЧК за волейболиста на Левски-Сиконко в 90 минута....не знам по-очеизвадна дузпа да е имало някога!!! Само, че ставаше 2:0 и отнасяхме милиционерите за 6-тото място!.Очаквам и се надявам ръководителите да започнат офанзивата за чуждия съдия още от утре!!! С БЪЛГАРСКИ РЕФЕР ЧЕРНО МОРЕ НЕ БИВА ДА ИЗЛИЗА НА ТЕРЕНА!!! Бойкот на Финала още от сега да се обяви, ако за съдия се назначи българин (подуенска подлога). Ние ще платим чуждия съдия, но само да чужд

ВНИМАНИЕ!!! Предстои далеч по-важната битка и тя е....ЧУЖД РЕФЕР ЗА ФИНАЛА!!! Никакви български съдии, тея не спряха да скачат за дузпи оня ден с Домуз (въпреки уредения мач си тестваха тайното оръжие)! На Финала ще се спукат да се хвърлят в гьола като жабки, а подкупените съдии веднага ще посочат бялата точка и разбира се ще изгонят някой моряк за неправилно дишане в стил Цецко Баничката...Сетете се за есента, когато оня циркаджия не ни даде дузпа и ЧК за волейболиста на Левски-Сиконко в 90 минута....не знам по-очеизвадна дузпа да е имало някога!!! Само, че ставаше 2:0 и отнасяхме милиционерите за 6-тото място!.Очаквам и се надявам ръководителите да започнат офанзивата за чуждия съдия още от утре!!! С БЪЛГАРСКИ РЕФЕР ЧЕРНО МОРЕ НЕ БИВА ДА ИЗЛИЗА НА ТЕРЕНА!!! Бойкот на Финала още от сега да се обяви, ако за съдия се назначи българин (подуенска подлога). Ние ще платим чуждия съдия, но само да чужд

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Очертава се първата, но по-малозначителна победа над Комунизма! Агентите и доносниците МАЙ, ЧЕ не успяха да пробутат Финала в София! Забележете защо няма да бъде на Васил Левски (най-гнусния стадион в България) - защото имало някакви концерти....смятайте ако ку*вите на Пайнер и всякакви други боклуци не го бяха резервирали да грухтят и мучат какво щеше да се случи - разбира се, че там щеше да е - в центъра на София.
С всичко съм съгласен,само не си прав за тайното оръжие.То това е основното им въоръжение на синята армия.Дайте дузпа,спасете Левски,за кого е измислено?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
След всичкия ваш рев мачът да е в Бургас, ако не се изсипете 10 000 в Бургас, по-добре се скрийте в дупките си и не се показвайте! Ще е голям срам ако сте по-малко от 10 000
-
- Контакти:
Да, извинявам се, коректно ме поправяш, това е ЕДИНСТВЕНОТО им оръжие за Финала, мач в който няма да се надупим (надявам се) по подобие на Домуз ефенди. Никой не отчете, че палячото Аниете направи точно 3 симулации за дузпа и даже не трябваше да е на терена след 60 минута, след като за 3-ти път скокна в гьола....с един чужд рефер тези артистчета просто нямат шанс, те просто не са свикнали да се свири обективно, такива като Гаджев и Сашето, те просто няма да завършват мача! Не, истината е, че няма дори да пробват да се ритат, да викат по рефера, да падат за дузпи, да правят такива безогледно в полето си...просто ще знаят, че ще бъдат наказани. ЧУЖД РЕФЕР, знам, че шефове четат, бягайте за чуждия рефер г-да, тези мръсници вече са уточнили българския, дузпата е дадена, имаме и 1 изгонен...не се ли намесите голям ще го ядем на 30-ти, тази сган пред нищо няма да се спре, капка морал нямат!!! Вижте какви драсканици писаха по измислените кенефни сайтове за "великата победа" над Домуз, едно чисто нагъзване на Агата, което трябва да завърши при прокурор го изкарват едва ли не мач, голям мач на дърварите си, които много добре знаем какви мачове играят, такива с Домуз, с Аскуу и т.н.!!! НАМЕСЕТЕ СЕ 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа: С БЪЛГАРСКИ РЕФЕР ЧЕРНО МОРЕ НЕ БИВА ДА ИЗЛИЗА НА ТЕРЕНА!!!
То с какъвто и да е рефер не е хубаво да излизате, защото няма да може да си занесете головете до Варна.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!