Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
HenryII написа:Какво 3:0 и 4 :0 , бе? Не се ли видяхте какви сте яловаци.Само чакате някоя случайна грешка , като с Щутгарт.Всеки ден не е великден.
Мача е твърда единица , Черно море отпада , с тоя ялов отбор , на всичко отгоре още не са се подготвили за сеэона, в турнирите ми тръгнали да играят да се излагат срещу посредствени молдованци.
Най- малко с 3:1 ще ви опукат.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:HenryII написа:Какво 3:0 и 4 :0 , бе? Не се ли видяхте какви сте яловаци.Само чакате някоя случайна грешка , като с Щутгарт.Всеки ден не е великден.
Мача е твърда единица , Черно море отпада , с тоя ялов отбор , на всичко отгоре още не са се подготвили за сеэона, в турнирите ми тръгнали да играят да се излагат срещу посредствени молдованци.
Най- малко с 3:1 ще ви опукат.
Видя ли колко си жалък нещастнико.
gambara написа:абе все не мога да разбера кои от цска идва на тича![]()
![]()
Sagittarius написа:Пожелавам си на мен и на всички нас Миро да направи още по-голям мач с ПСВ!Показали сме и страхотен футбол.Явно нашите са прави за терена в Бургас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта