ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ, 13.12.14 г., 16:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ, 13.12.14 г., 16:00 ч

Мнениеот sandi74 » 14 дек 2014 13:21

Phoenix_bird написа:
ShooterMan написа:Напротив, казах, че съдията ще ви спечели мача, което и стана!

Според мен играхте трагично слабо и се отървахте само с 3:1,съдията ако беше нормален,щяхте да за губите с повече.....

Факт.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 дек 2014 09:48

Хубаво първо полувреме и много слабо второ за Черно Море. Нормално загубихме след като не можем да уцелим вратата и да вкараме гол.
След като играеш хубав скоростен футбол първо полувреме, а второто го проспиваш е нормално да се прибереш с пълна кошница.
Greenpeak, имаш ли статистика с ударите към 2-те врати, брой нарушения, притежание на топката и т.н. ?

Глупостите за съдии, атмосферно налягане, черна магия и деневилация на терена няма да ги коментирам, както когато се отнасят за мачове на ТИЧА, така и за мачове на останалите стадиони в Бг. Тук футболерите трябва да четат (ако влизат във форума), че сме недоволни от слабата им игра през второто полувреме, а не че те са били супер герои ама съдията ги порязал.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 15 дек 2014 10:19

Не може съдийската бригада да е от града на отбора домакин или гост.Това е против всички правила в футбола за честна игра.Шефа на Съдийската комисия Джугански е за затвора,защото така помага за черното тото като предрешава изхода на мача.
За мача се видя,че срещу нашите 2ма чужденци играят 9т от другия отбор,които малко или много имат някаква класа.Живко Атанасов,Паланков,Стефан Станчев явно не могат да надскочат възможностите си.Бяхме излезли за равен и след бързия 3-ти гол неможаха да се пренастроят за тотална атака особено срещу сгъстена отбрана.Силите им и надеждите за равен им след 80 минута посвършиха ,но пък докрая имаха желание поне за почетен втори гол.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 дек 2014 10:54

Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.
Аз лично не видях с какво съдията попречи на Миро, Божилов и Райков да изшият пенсионера Стоян Колев. Тоя трябваше да го замерват като гинла ябълка още от центъра. С 1-2 удара към вратата на ЦСКА трудно можеше да спечелим.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 дек 2014 10:59

Слаб мач изиграхме, особено второто полувреме. Няма какво да си кривим душата. За мен ключовия момент беше включването на Жоаким, когато Живко се върна като защитник и загубихме превеса (или паритета, по-скоро) в средата на терена. Много малко положения създадохме, а Станчев и Венков не бяха на нивото от мача с Левски. Левашки първи гол, Станчев буквално заспа, а и Илко можеше да се намеси по-добре. За втория виновен е не чима, а че оставиха нападателя на ЦСКА да стреля. При третия добра комбинация и липса на каквато и да е концентрация в нашия отбор. Липсваха ни ключови фигури, така че не ме учудва. Радващото е, че все пак отбелязахме гол и оказахме сериозна съпротива през първата част. Стенио е играч на сезона засега според мен.

Съдията се справи, само при онази засада сгреши, но Миро така или иначе ми се струва, че нямаше да стигне до топката. Шпагатът на Божилов срещу вратаря им съвсем не беше груб, просто Дивиш не го очакваше и затова може би се контузи. Правилно само жълт картон. Никаква дузпа при изчистването на Котев, също правилно решение.

Кролик, статистиката от мача:

Притежание: 53% : 47%
Корнери: 2 : 3
Удари към вратата: 6 : 6
Точни удари: 3 : 1
Нарушения: 16 : 21
Засади: 1 : 3

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 15 дек 2014 11:42

[quote="Кролик"]Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.

Конкретен и прост въпрос:Защо на Черно море нито един път,повтарям нито 1-н път, не се падна да свири Радан Мирянов ,Цветан Кръстен,Радослав Станев или някой друг от зоналната съдийска комисия- Варна?
Дали е случайно,според теб,все пак от 2000г пак сме в Агрупа и са изиграни стотици мачове?
Черно море-първият шампион по футбол в България

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 дек 2014 13:46

ticha i vladislav написа:
Кролик написа:Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.

Конкретен и прост въпрос:Защо на Черно море нито един път,повтарям нито 1-н път, не се падна да свири Радан Мирянов ,Цветан Кръстен,Радослав Станев или някой друг от зоналната съдийска комисия- Варна?
Дали е случайно,според теб,все пак от 2000г пак сме в Агрупа и са изиграни стотици мачове?

Никой няма да ти отговори
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 дек 2014 15:42

Кролик написа:Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.

Както очакваш не мога да ти отговоря. Много съжалявам, че статистиката която се води в А група е много малко, иначе съм сигурен че тя щеше да отговори на много от нашите въпроси, както за представянето на отборите, така и за избора на съдии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2014 15:43

Всъщност,как се избират съдиите?Ако ги избира комисия,трябва да питаш тях!Аз си мисля,че е след жребий ама не съм сигурен! ;)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 дек 2014 15:48

yavorescu написа:Слаб мач изиграхме, особено второто полувреме. Няма какво да си кривим душата. За мен ключовия момент беше включването на Жоаким, когато Живко се върна като защитник и загубихме превеса (или паритета, по-скоро) в средата на терена. Много малко положения създадохме, а Станчев и Венков не бяха на нивото от мача с Левски. Левашки първи гол, Станчев буквално заспа, а и Илко можеше да се намеси по-добре. За втория виновен е не чима, а че оставиха нападателя на ЦСКА да стреля. При третия добра комбинация и липса на каквато и да е концентрация в нашия отбор. Липсваха ни ключови фигури, така че не ме учудва. Радващото е, че все пак отбелязахме гол и оказахме сериозна съпротива през първата част. Стенио е играч на сезона засега според мен.

Съдията се справи, само при онази засада сгреши, но Миро така или иначе ми се струва, че нямаше да стигне до топката. Шпагатът на Божилов срещу вратаря им съвсем не беше груб, просто Дивиш не го очакваше и затова може би се контузи. Правилно само жълт картон. Никаква дузпа при изчистването на Котев, също правилно решение.

Кролик, статистиката от мача:

Притежание: 53% : 47%
Корнери: 2 : 3
Удари към вратата: 6 : 6
Точни удари: 3 : 1
Нарушения: 16 : 21
Засади: 1 : 3

Споделям мнението ти !
Статистиката е показателна. Като не уцелиш вратата, няма как да вкараш гол ...

П.с.: Същото е и с баскетболният ни отбор, играят добре, пресират, но накрая топката трябва да влезе в коша. Играхме много добре срещу Рилски и Лукойл, но към края издъхваме и губим ... Съдиите няма да ни печелят мачовете, иска се ИГРА !

Върни се в “Черно море”