Phoenix_bird написа:ShooterMan написа:Напротив, казах, че съдията ще ви спечели мача, което и стана!
Според мен играхте трагично слабо и се отървахте само с 3:1,съдията ако беше нормален,щяхте да за губите с повече.....
Факт.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Phoenix_bird написа:ShooterMan написа:Напротив, казах, че съдията ще ви спечели мача, което и стана!
Според мен играхте трагично слабо и се отървахте само с 3:1,съдията ако беше нормален,щяхте да за губите с повече.....
ticha i vladislav написа:Кролик написа:Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.
Конкретен и прост въпрос:Защо на Черно море нито един път,повтарям нито 1-н път, не се падна да свири Радан Мирянов ,Цветан Кръстен,Радослав Станев или някой друг от зоналната съдийска комисия- Варна?
Дали е случайно,според теб,все пак от 2000г пак сме в Агрупа и са изиграни стотици мачове?
ticha i vladislav написа:Кролик написа:Според мен съдиите са некадърни, колкото и футболистите. Щом футболера на може да уцели вратата, защо съдията да има капацитета да отсъжда точно ?!? Като се има предвид че 3 милиона (минимум) си мислят че са Софиянци, а де факто родените там са към 300 000 човека, кажи как точно ще определиш кой от къде е ? Цялата България се изнася към София заради по-доброто заплащане. Скоро не съдии, а и публика, лекари, пожарни и охрана няма да има по стадионите извън София.
Конкретен и прост въпрос:Защо на Черно море нито един път,повтарям нито 1-н път, не се падна да свири Радан Мирянов ,Цветан Кръстен,Радослав Станев или някой друг от зоналната съдийска комисия- Варна?
Дали е случайно,според теб,все пак от 2000г пак сме в Агрупа и са изиграни стотици мачове?
yavorescu написа:Слаб мач изиграхме, особено второто полувреме. Няма какво да си кривим душата. За мен ключовия момент беше включването на Жоаким, когато Живко се върна като защитник и загубихме превеса (или паритета, по-скоро) в средата на терена. Много малко положения създадохме, а Станчев и Венков не бяха на нивото от мача с Левски. Левашки първи гол, Станчев буквално заспа, а и Илко можеше да се намеси по-добре. За втория виновен е не чима, а че оставиха нападателя на ЦСКА да стреля. При третия добра комбинация и липса на каквато и да е концентрация в нашия отбор. Липсваха ни ключови фигури, така че не ме учудва. Радващото е, че все пак отбелязахме гол и оказахме сериозна съпротива през първата част. Стенио е играч на сезона засега според мен.
Съдията се справи, само при онази засада сгреши, но Миро така или иначе ми се струва, че нямаше да стигне до топката. Шпагатът на Божилов срещу вратаря им съвсем не беше груб, просто Дивиш не го очакваше и затова може би се контузи. Правилно само жълт картон. Никаква дузпа при изчистването на Котев, също правилно решение.
Кролик, статистиката от мача:
Притежание: 53% : 47%
Корнери: 2 : 3
Удари към вратата: 6 : 6
Точни удари: 3 : 1
Нарушения: 16 : 21
Засади: 1 : 3
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта