Мнениеот ozzy » 05 авг 2014 13:59
Проблема в халфовата линия не се казва Стенио, а Паланков и Дани трябва да е титуляр именно на неговото място. Признавам си, че Дани никога не ми е бил любимец и винаги съм го наричал "слаботоковия", но е факт, че след напускането на Жоро той беше единственият халф който се представяше на постоянно добро ниво. На всичкото отгоре той е и играчът ни с най-много мачове през миналия сезон - 39. Очевидно има някакъв личен проблем м/у него и Станков и именно заради този проблем миналата година Дани напусна Локо-то и се върна на Тича.
Иначе, след първите ни три мача смея най-отговорно да заявя, че по-безидеен и смешен отбор на Черно Море не съм гледал, дори и в Б-група! Защитниците ни все едно не се познават, Мишо Венков играе трети мач подред контузен и това си личи и от самолет. Играта на Котев е под всякаква критика и ако не е Слави да му покрива вересиите щяхме да сме с три загуби /лично за мен именно смяната на Слави е причината да загубим в Пловдив, Живко не е лош защитник, дори бих казал, че го харесвам, но не е от типа ЦЗ които могат да покриват грешките на партньорите си в отбрана при грешно подреждане, забавяне, изтърване и т.н./. И най-накрая - спрете се с тоя Расим, това момче въпреки огромния си талант НЕ СТАВА ЗА МЪЖКИ ФУТБОЛ защото му липсва смелост, хъс и всички останали качества на характера които са нужни на всеки един професионален спортист за да стане звезда, легенда, или както искате го наречете!