16.12 Черно море - Ботев Пд 14.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: 16.12 Черно море - Ботев Пд 14.00

Мнениеот Готвача » 16 дек 2013 19:55

KIL написа:Честита победа,МОРЯЦИИИ!!! Сладка победа в 92-рата минута!Не можах да гледам мача,поддържах телефонна връзка,как се развива мача.Имах коледни представления,а децата са нашето бъдеще! Е,как да оставиш 150 деца без Дядо Коледа? Нооо!!! Ще го гледам мача в удобно време.Приятел го записа,като мине Коледната офанзива,ще го гледам.Тиха и свята Коледа за всички! :mrgreen:

Косьо,не бях чувал за дядо Коледа с мегафон :) ,но и някой трябва да радва децата все пак,а и нас имаше кой да ни зарадва с победа в студеното време.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 дек 2013 20:01

давайте моряци победи победи докрай късмета е с нас
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 16 дек 2013 20:17

зеления написа:Честита победа МОРЯЦИИИИИИИИИИИИ!!!

Позна,но от видяното(само първото полувреме гледах) мисля че повече трябва да съжаляваме за изпуснатата победа :!:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 16 дек 2013 20:19

ShooterMan написа:Както и прогнозирахме - НИКАКВИ проблеми нямахме и победа на нула.Ботев е по-слаб от Черно Море,сега поне нещата в класирането се наместиха КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ!

Какви лекарства взимаш :lol:

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 16 дек 2013 21:14

Бях на работа днес и гледах мача в интернет :( Заради работата не успях да съм и плътни 90 минути пред монитора... Поправете ме, ако греша: гледам статистиката в ГОНГ и... нито един жълт картон в мача :o А единоборства и то здрави си имаше. Двустранно. Поправете ме, ако греша: Ст. Стоилов, известен със слабостта си към тревните покрития и атмосферните условия, дума не продума за терена на "Тича", за груба игра на моряците и др. подобни познати ни оправдания :o Моля колеги от Герена, Армията, Лаута, Лудогорец Арена, Ловеч за разумни и аргументирани коментари. На онези за "дърводелци", "ръгбисти", "нива", "блато" се наслушахме... Весели празници на всички, до нови, качествени надявам се мачове в първата седмица :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 дек 2013 21:17

blue avalanche написа:
Готвача написа:.По принцип Морето играе по-силно на пролет,така че няма да е изненада класирането в зона Европа и вземането на медали.Но може да се случи и обратното и да останем на седмото последно място.Така че дано босовете зарадвани от случващото се отпуснат необходимите средства за привличането на нови двама-трима класни играча,за да увеличат шансовете на отбора за призовите места,а и след очакваните сътресения в ЦСКА и задаващото се безпаричие на Герена,имаме шанса да повторим бронзовият си сезон.

Тази мантра я повтаряте всеки сезон...

Ами то това е МАНТРА.Да я повтаряш и да вярваш,докато се осъществи.Те и на вас ви я повтарят всеки сезон съдиите,но вече само със съдии не става.И акъл трябва!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 16 дек 2013 21:22

КироВарна написа:
blue avalanche написа:
Готвача написа:.По принцип Морето играе по-силно на пролет,така че няма да е изненада класирането в зона Европа и вземането на медали.Но може да се случи и обратното и да останем на седмото последно място.Така че дано босовете зарадвани от случващото се отпуснат необходимите средства за привличането на нови двама-трима класни играча,за да увеличат шансовете на отбора за призовите места,а и след очакваните сътресения в ЦСКА и задаващото се безпаричие на Герена,имаме шанса да повторим бронзовият си сезон.

Тази мантра я повтаряте всеки сезон...

Ами то това е МАНТРА.Да я повтаряш и да вярваш,докато се осъществи.Те и на вас ви я повтарят всеки сезон съдиите,но вече само със съдии не става.И акъл трябва!

:lol: :lol: :lol: No. 1
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 дек 2013 21:26

rodman написа:Бях на работа днес и гледах мача в интернет :( Заради работата не успях да съм и плътни 90 минути пред монитора... Поправете ме, ако греша: гледам статистиката в ГОНГ и... нито един жълт картон в мача :o А единоборства и то здрави си имаше. Двустранно. Поправете ме, ако греша: Ст. Стоилов, известен със слабостта си към тревните покрития и атмосферните условия, дума не продума за терена на "Тича", за груба игра на моряците и др. подобни познати ни оправдания :o Моля колеги от Герена, Армията, Лаута, Лудогорец Арена, Ловеч за разумни и аргументирани коментари. На онези за "дърводелци", "ръгбисти", "нива", "блато" се наслушахме... Весели празници на всички, до нови, качествени надявам се мачове в първата седмица :)

Правилно си видял и разбрал.Нито един жълт картон.Играта беше мъжка,но без грубости.А и съдията се справи.Пусна твърда игра и само ги предупреждаваше,и ги караше да си стискат ръцете след сблъсък.Даже нашия Сашо и техния Минев,не заслужиха картони.А Мъри дума не отрони,нито за терена,нито за високата влажност на въздуха край морето.Двамата с Кривия бяха доста пестеливи в изказванията си.Спортния директор изглеждаше като препикано на криво мушкато,а старши треньора,като препикан каун!

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 16 дек 2013 21:51

Този път Мъри се държа като мъжкар през целия мач.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 16 дек 2013 22:24

Честита победа! Само да отбележа , че това във Варна сте много големи "разбирачи" на футбола! Как пък никой не отбеляза играта и ролята на Симеон Райков при гола!???!!

Върни се в “Черно море”