Левски - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот ticha i vladislav » 26 авг 2013 09:43

Първо-по български- да оправя съдията.В ответния мач на Тича с Левски във Варна Съдийската комисия трябва да ни прати да свири съдия от Варна,тренирал в Черно море и винаги бутал аванти за Черно море.Така е справедливо,щом няма значение кой ще е съдията в София,нека същото го направят във Варна.Винаги когато съм питал във форумите феновете на Левски дали за тях това е правилно-интересно защо никой честен фен не иска да си признае.Втори пореден мач мач между Левски и Черно море,в момента в който играта на Левски не върви ,напред излиза този шопски смешник и с измислените си решения се превръща в 12 играч на Левски.Не го ли вижда ръководството на Черно море и докога ще допускат тези софийски гаври?
Второ-просто сме НЕПОБЕДИМИ-затова и Силвестър Сталоун дойде да снима във Варна.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 26 авг 2013 10:33

Пелето беше за гонене !!!
ex Popeye

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 авг 2013 10:55

Много добър резултат с оглед противника, нападателните ни възможности и фактора "гост". Браво !

Не ми хареса, че но.14 и но.9 липсваха от терена и на практика играхме без тях. Всички атаки минаваха през Райков и ако имахме стойностен отбор срещу себе си нямаше да го ставят да пипне топката. Бекир играеше в ляво и рядко виждаше топката от близо, което допълнително намаляваше бройката на играещите футболисти в нашия състав. С влизането си Капитана показа разликата ! Великан е !
Сашко Бодичека напълно доказа защо е на пейката този сезон. Добре че не му счупиха кръста за малкото минути игра.

Определено имахме огромен късмет, че куците и груби коне от противниковия отбор са мнооого ялови ... иначе и без дузпи щяха да ни отвеят :)

Оставам силно обнадежден, че с влизането на Младенов, Окоро и Г. Илиев като титуляри ще сме машина :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 11:08

Мнението ми за мача вчера.
Единственото хубаво нещо от вчера е спечелената точка и борбеността ни, при това с десет човека.

Разделям мача на две, до дузпата и изгонването на Станчев и мача след това.

Много слаб мач за нас особено първото полувреме, направо отчайващо трагични. Гонзо си излезе със старите изпълнители при обичайната схема и пак се изложихме. Губим средата на терена и се затваряме в зоната до 25-30-ят метър, а от там на сетне опълчение. Тотално ни разковаха и единствено некадърността и и липсата на късмет на левскарите ни спаси. Нямахме нито един точен удaр във вратата им, а те имаха поне 7-8, единият от които в гредата ни.
Видеото от мача мача мисля, че е показателно: http://www.novsport.com/video717991_1.html

Второто полувреме. Дузпата е 100% и безспорна, очевадно задържане. Дори за дискусия не иде реч. Картона е дискусионен до толкова дали е червен или жилт.
Преценката е на съдията и обикновено в подобни ситуации е на 90% - червен.
Подобна бе и дузпата на Партизан-Лудогорец (но там имаше бутане в гръб, а не задържане). Съдиите винаги си вързват гащите и картонът е директно червен.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_9V25aSId2o[/youtube]

Не виждам какво толкова има да се реве от съдията, конкретно в нашата ситуация, почти винаги картонът е червен!

Голът на Райков беше класа, страхотно изпълнение от над 30-ет метра (не го определям като неспасяем защото от части беше и чисто вратарски). Общо взето вариантите да изравним, с оглед на играта ни, се свеждаха до гол от статична ситуация или фрапантна грешка при левскарите.
Отличавам и вторият ни точен удaр в мача на Бакари :mrgreen: .

От там на сетне удържахме с много опълчение, борба и много голям късмет (благодарение на головата некадърност на левскатите). В общи линии в посока на вратата ни бяха отправени от подуенци едно 15-18 удара за целият мач, а ние толкова удара имаме като цяло дето се вика за първите пет кръга от първенството :mrgreen: .
Последна промяна от greenpeak на 26 авг 2013 11:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 11:09

Ron Jeremy написа:Пелето беше за гонене !!!

Доста картони бяха спестени, ама на Гереня е така :mrgreen: .

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 авг 2013 11:33

greenpeak написа:Мнението ми за мача вчера.
Единственото хубаво нещо от вчера е спечелената точка и борбеността ни, при това с десет човека.

Разделям мача на две, до дузпата и изгонването на Станчев и мача след това.

Много слаб мач за нас особено първото полувреме, направо отчайващо трагични. Гонзо си излезе със старите изпълнители при обичайната схема и пак се изложихме. Губим средата на терена и се затваряме в зоната до 25-30-ят метър, а от там на сетне опълчение. Тотално ни разковаха и единствено некадърността и и липсата на късмет на левскарите ни спаси. Нямахме нито един точен удaр във вратата им, а те имаха поне 7-8, единият от които в гредата ни.
Видеото от мача мача мисля, че е показателно: http://www.novsport.com/video717991_1.html

Второто полувреме. Дузпата е 100% и безспорна, очевадно задържане. Дори за дискусия не иде реч. Картона е дискусионен до толкова дали е червен или жилт.
Преценката е на съдията и обикновено в подобни ситуации е на 90% - червен.
Подобна бе и дузпата на Партизан-Лудогорец (но там имаше бутане в гръб, а не задържане). Съдиите винаги си вързват гащите и картонът е директно червен.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_9V25aSId2o[/youtube]

Не виждам какво толкова има да се реве от съдията, конкретно в нашата ситуация, почти винаги картонът е червен!

Голът на Райков беше класа, страхотно изпълнение от над 30-ет метра (не го определям като неспасяем защото от части беше и чисто вратарски). Общо взето вариантите да изравним, с оглед на играта ни, се свеждаха до гол от статична ситуация или фрапантна грешка при левскарите.
Отличавам и вторият ни точен удaр в мача на Бакари :mrgreen: .

От там на сетне удържахме с много опълчение, борба и много голям късмет (благодарение на головата некадърност на левскатите). В общи линии в посока на вратата ни бяха отправени от подуенци едно 15-18 удара за целият мач, а ние толкова удара имаме като цяло дето се вика за първите пет кръга от първенството :mrgreen: .

Гледали сме един и същи мач ...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 11:38

Кролик написа:Сашко Бодичека напълно доказа защо е на пейката този сезон. Добре че не му счупиха кръста за малкото минути игра.
:geek:

Кролик, Сашко Бодичека е с дископатия :mrgreen: .

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 авг 2013 11:38

Дузпата е 100%-ва, но картонът ми се струва пресилен.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 авг 2013 11:50

yavorescu написа:Дузпата е 100%-ва, но картонът ми се струва пресилен.

Ако играехме срещу Базел, според мен щеше да си е Червен.
Радва ме, че играхме изключително коректно. Нямаше брутални влизания и лежане по терена.

Грийн,
дано да го отпусне за мача с Лудогорец ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 12:39

A бе можеше и да не вдигне червен, спор няма, ама шанса си беше малък.

Върни се в “Черно море”