Какво мислите за постъпката на Сашо?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?

Мнениеот sin4ec » 02 дек 2012 21:05

T&T написа:Не зная умишлена или не е постъпката на футболиста на Черно Море, но Пастата и българските съдии определено заслужават повече от този бодичек.

Това е така, и днес Левски беше ощетен с две измислени засади, а някои от зелените правеха по три фаула за 2 минути...Но подобна постъпка е просто типична за селянин от мегданя, пил 4 ракии от дедовата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 02 дек 2012 21:24

какво се чудите ,наредбата е ясна - 1 година. За другата Коледа може и да поиграе :idea:
Изображение

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 02 дек 2012 21:29

Значи Рамос се спъваше в топката и терена и сам си падна
и това провокира Сашо Александров да тръгне на корида срещу Пастата-
вината им е 50 на 50 - и двамата са за 1 година за извън футбола. :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2012 21:36

windy26 написа:Mюлдер:"Играх силно и вкарах два гола, защото преди мача ядох кисело мляко и банан, а и пих популярна енергийна напитка."
Зафиров:„Сашо Александров се срещна без да иска със съдията, те се движеха в различни посоки и се срещнаха, не мисля, че той търсеше контакт с рефера.“
"Гол, бой, куче и персийско килимче белязаха Спартак Вн - Литекс"
Е не,днес е било голямо шоу по родните терени.

[offtopic]Героят за Левски срещу Черно море Дъстли Мюлдер показа тънко чувство за хумор след мача. ;)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 02 дек 2012 21:43

Ivo-Chernomoretz написа:Хехехе пукнах се да се смея :) :) Еми може и от гняв да го е бутнал ;)

майтапа на страна, колкото пъти го пускаха, толкова пъти съм се хилил до край
иначе Сашо си е цигане от Факултето, техните имат баничарница

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 02 дек 2012 22:10

подкрепям
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 02 дек 2012 22:11

Сега го изгледах момента, няма съмнение че е умишлено. Определено на родните терени цари своеволие. Както от страна на участващите в мач така и на съдиите и публиката. Нещо повече ако този играч беше в английски или немски отбор едва ли би му минало през акъла да си позволи подобна наглост.
Това е повече от наглост, това показва нивото на футбола ни - махленско. Никакво уважение! Ако аз решавам във футбола ни този футболист изгаря за тази професия. Това е недопустимо. А щотото ще го допуснем (и ще го накажат леко) е признак че по- важни са парите не играта!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 дек 2012 22:12

Браво Сашко, една Пирненска ракия от мен ! Като се гавреше /пастата / с Херо в Разград и ядеше кИфтаци на аванта хубаво му беше ! Но дойде време да хапне еклера на Сашко !!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 дек 2012 22:24

определено малоумна постъпка, но какво друго да се очаква от глезен футболист, то всичките ни са такива де, ама тоя явно по са го галили по главичката!
даже таман да замаже малко положението с едното си извинявай и глупака му изтърсил, че видиш ли не било нарочно!!!
па к'во да кажем за тренера, явно го е страх и него от футболистите му, щом плещи врели не кипели, че как съдията и Сашенцето вървели напред па гледали в други посоки и бууум! идиот надупен!
Черно Море с нова тотална излагация! Честито!

срам голям, а аз даже преди началото на сезона се бях замислил да отида все пак на някой мач на Тича, ама дългото ми колебанието се замени вече с категорично НЕ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 дек 2012 22:32

И какъв еклер хапна на Сашко, че ми е много интересно? Изправи се, вдигна му картона и сега Сашко не се знае кога ще играе пак футбол. Да лишиш отбора от себе си за сума мачове заради такава простотия си е чиста глупост на футболиста, която не му прави чест. Поне доколкото си спомням, този беше един от най-големите играчи на Морето и стотици пъти сме слушали как той трябва да бъде национал. Поправете ме ако греша :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Черно море”