South_Park написа:както и да е , нека обобщим : докато не ми построят стадион Варна не стъпвам пак на тази кочина
недей така....значи никога да не стъпиш на мач.С какво са се захванали ТИМ та да го довършат....няма далавера
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
South_Park написа:както и да е , нека обобщим : докато не ми построят стадион Варна не стъпвам пак на тази кочина
lorda1234 написа:Абе разбра ли някой защо беше втория жълт за "Пантерата"?
South_Park написа:Да , Черно море бяха по-добри , въпреки че 85 минути не минаваха центъра , единствения виновник е човека в жълто и черно![]()
South_Park написа:lorda1234 написа:Абе разбра ли някой защо беше втория жълт за "Пантерата"?
Май само аз съм видял - за разправия със страничния
fraport написа:Днес във Варна станахме свидетели на един много '' интересен '' двубой ,свирен изключително точно от ''съдията '' Георги Табаков .Същият този който свири мача между Черно Море и Лудогорец миналата година .Същият този който свири съмнително много мачове на нашият '' Шампион '' ,отпаднал безславно още в първият предварителен кръг на ШЛ .Набеденият за най-качествен отбор в БГ Първенството ,не може да мине своето поле веднъж през първото полувреме .Но през второто картинката се промени .5 мин след началото на второто полувреме ,Георги Табаков изгони Паломино .Никой на стадиона не разбра за какво .Всяко съприкосновение на играч на Черно Море се декорираше в жълто . За 10-на минути кабаков раздигна няколко картона на футболисти на Черно Море.А безумни влизания на Минев , Стоянов отзад (класически червени картони ) бяха подминавани без нищо . Две неотсъдени дузпи за Черно Море при една от която беше съдрана цялата фанелка на Росен Колев за задържане . Явно ,че шампионите са се подсигурили допълнително .Бекяров свири 95-5 % за Лудогорец .Ако на Лудогорец им свири съдията от мача им с Динамо Загреб ,ще спечелят само срещу Пирин Гоце Делчев .От 15 години ходя на мачове , но такова подпиране за гостуващ отбор не съм виждал .
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта