Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)

Мнениеот yavorescu » 09 апр 2012 08:42

cristely написа:Наборе, не се подвеждай. Момчето си пази добре и извади 2-3 положения. Дори при първия гол спаси удар от 5-6 м. Както знаеш, в нашия форум винаги има вечно недоволни!

Къде съм писал, че съм недоволен от Денчев? Иначе от загубата и играта в защита не вярвам някой да е останал доволен...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 апр 2012 10:39

Мача беше много як. Ако не ви ритаха толкова първите 45 минути можеше да ги биете! Головете на Черно Море бяха по-красиви!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 10:50

Все още не съм гледал мача във вариант на ТВ излъчване. Обаче...Днес отивам в офиса и още от вратата. "И-ииии, голям мач", "Страшен мач". Нещо повече - мой колега, който от години е "заровил" Бг футбола ми каза, че случайно превключил на ТВ 7 и изгледал мача на един дъх с дистанционното в ръка и с отворена мандибула. Мислел си в началото, че предлагат само отбрани моменти от двубоя. Когато разбрал, че всичко е лайф - се щипал по бузките. :)
Аз бях на стадиона с емоциите си там. Бърз, динамичен, жив и интересен футбол видях. И понеже съм/сме от заинтересованите страни на терена мачът така или иначе си ми харесваше де. Тук е момента да кажа, че виновниците за това шоу са двата ни отбора. (То и Хубав секс не става с един чИляк. НЪл тъй. :) )
Евалла на отбора ви, евала на подкрепата ви...Въобще атмосферата беше добра, а аз се радвам, че и тези, които не са били на стадиона са я усетили.
Вижте, колко малко му трябва на БГ футбола. Добър терен, два свястни отбора, дружески публики и най-важното - честна игра. Когато всичко е на лице, кажете, кой може да убие красотата. Особено вчерашната. И нещо друго: Прави ли ви впечатления, че за вчерашния двубой никой не говори за победата на Черноморец или загубата на Черно море. Всички говорят за " страхотния, фантастичен ( така казал коментатора на ТВ 7) и пълен с положения, скорост и атаки мач. Двата отбора удариха звучна плесница на отборите тип "подлоги" на користни откъм его и съществуване собственици. След такива мачове обикновения и неутрален запалянко не може да бъде заблуден...При всички положения обаче и Черноморец и Морето в края на Шампионата ще заемат места, които не им се полагат, защото на техните места ще има други отбори с предварително осигурени и закупени заверки ...Да им е честито. Лъжат само себе си. Що се касае за нашия Черноморец. Заложен е на дръвника, а спринцовката за точене на кръв вече им е забита. Дано не съм прав.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 10:55

entwickler написа:Мача беше много як. Ако не ви ритаха толкова първите 45 минути можеше да ги биете! Головете на Черно Море бяха по-красиви!

Смея да твърдя, че имаше здрави и твърди единоборства, но не и грубости. Важи за двата отбора. Това е в стила им на игра.
Разглезените примадони - да играят на конзолите си ФИФА 12. :)

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 апр 2012 11:15

ntodorov написа:
entwickler написа:Мача беше много як. Ако не ви ритаха толкова първите 45 минути можеше да ги биете! Головете на Черно Море бяха по-красиви!

Смея да твърдя, че имаше здрави и твърди единоборства, но не и грубости. Важи за двата отбора. Това е в стила им на игра.
Разглезените примадони - да играят на конзолите си ФИФА 12. :)

Точно така! и аз съм на това мнение!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 апр 2012 11:22

Забележете,че всички умрели мачове на държавното отборче Левски се излъчват пряко по БНТ.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 11:46

Момчета. Все щях да ви питам и не успявах. :mrgreen: На отиване към стадиона бяхме паркирали откъм входа за гости. Имаше ваши момчета с, които се поздравихме. Ние бяхме 4-ма със сини фланелки (" Момчета от старата школа "). Поздравихме се през оградата с ръкостискане...Та да не е бил някой от вас...С Косьо вече се запознахме, а наш колега го откара от капаните до стадиона. Съжалявам, че нямаше други с него.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 апр 2012 12:11

ntodorov написа:Все още не съм гледал мача във вариант на ТВ излъчване. Обаче...Днес отивам в офиса и още от вратата. "И-ииии, голям мач", "Страшен мач". Нещо повече - мой колега, който от години е "заровил" Бг футбола ми каза, че случайно превключил на ТВ 7 и изгледал мача на един дъх с дистанционното в ръка и с отворена мандибула. Мислел си в началото, че предлагат само отбрани моменти от двубоя. Когато разбрал, че всичко е лайф - се щипал по бузките. :)
Аз бях на стадиона с емоциите си там. Бърз, динамичен, жив и интересен футбол видях. И понеже съм/сме от заинтересованите страни на терена мачът така или иначе си ми харесваше де. Тук е момента да кажа, че виновниците за това шоу са двата ни отбора. (То и Хубав секс не става с един чИляк. НЪл тъй. :) )
Евалла на отбора ви, евала на подкрепата ви...Въобще атмосферата беше добра, а аз се радвам, че и тези, които не са били на стадиона са я усетили.
Вижте, колко малко му трябва на БГ футбола. Добър терен, два свястни отбора, дружески публики и най-важното - честна игра. Когато всичко е на лице, кажете, кой може да убие красотата. Особено вчерашната. И нещо друго: Прави ли ви впечатления, че за вчерашния двубой никой не говори за победата на Черноморец или загубата на Черно море. Всички говорят за " страхотния, фантастичен ( така казал коментатора на ТВ 7) и пълен с положения, скорост и атаки мач. Двата отбора удариха звучна плесница на отборите тип "подлоги" на користни откъм его и съществуване собственици. След такива мачове обикновения и неутрален запалянко не може да бъде заблуден...При всички положения обаче и Черноморец и Морето в края на Шампионата ще заемат места, които не им се полагат, защото на техните места ще има други отбори с предварително осигурени и закупени заверки ...Да им е честито. Лъжат само себе си. Що се касае за нашия Черноморец. Заложен е на дръвника, а спринцовката за точене на кръв вече им е забита. Дано не съм прав.

Какво да каже човек след такова изказване?Съжалявам че самоо не съм гледал мача :( .Но съм щастлив че МОЯТ отбор,макар и загубил в случая е допринесъл за така харесаното зрелище.Ами по-просто казано,затова футбола се харесва от милиарди хора по света.Защото когатоо е честен,без предизвевстен край,няма нищо по-нормално от това да се получи зрелище.БРАВО за прекрасното изказване и още едно ГОЛЯМО БРАВО за отношението към нашите фенове преди и след мача.Жалко че в случая фенове се характеризира само от Косьо,но искрено се надявам следващия път да има повече хора и от двете агитки.Желая ви с цялото си сърце да продължите с отличното си представяне и да станете шампиони.Имате шанса,а и ние ще се опитаме да ви помогнем,сваляйки червените на земята.Само да не полегнете на държавното отборче,че ще развалите цялостното впечатление от мача с нас и представянето си досега.Успех акули ,а ние ще си чакаме реванша ;) .
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 апр 2012 15:18

Какво полягване бе, май някой не е наред тук. Запомнете веднъж завинаги, че ЧЕРНО МОРЕ даром нищо на никого не дава. Щом Черноморец са ни вкарали 3 гола, а Лудогорец нито един може да си направите изводите за двете нападения. И всъщност- да, Черноморец играят най- раздвижено и най- разнообразно в атака. А ти разбирачо я ми сподели гледал ли си мач в който полегналия отбор дава двама контузени до почивката. Ако Росен беше на терена можеше и да не получим 3 гола. Можеше да получим обаче и 5. Просто се получи един много хубав и зрелищен мач и може би все пак логично Черноморец спечели.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 апр 2012 15:22

Vladislav написа:Какво полягване бе, май някой не е наред тук. Запомнете веднъж завинаги, че ЧЕРНО МОРЕ даром нищо на никого не дава. Щом Черноморец са ни вкарали 3 гола, а Лудогорец нито един може да си направите изводите за двете нападения. И всъщност- да, Черноморец играят най- раздвижено и най- разнообразно в атака. А ти разбирачо я ми сподели гледал ли си мач в който полегналия отбор дава двама контузени до почивката. Ако Росен беше на терена можеше и да не получим 3 гола. Можеше да получим обаче и 5. Просто се получи един много хубав и зрелищен мач и може би все пак логично Черноморец спечели.

Пич, мисля, че не разбра за какво става въпрос! Вашия фен се притеснява "Черноморец" да не "полегне" на "Левски"! Затова става дума! Не за вашия мач! Иначе беше страхотен мач, коректен, с много движение! Много корав отбор сте, не се предавате и до последната минута в Бургас се трепереше! Но за мен, логично по-добрия отбор ( в момента) заслужено победи!

Върни се в “Черно море”