Все още не съм гледал мача във вариант на ТВ излъчване. Обаче...Днес отивам в офиса и още от вратата. "И-ииии, голям мач", "Страшен мач". Нещо повече - мой колега, който от години е "заровил" Бг футбола ми каза, че случайно превключил на ТВ 7 и изгледал мача на един дъх с дистанционното в ръка и с отворена мандибула. Мислел си в началото, че предлагат само отбрани моменти от двубоя. Когато разбрал, че всичко е лайф - се щипал по бузките.
Аз бях на стадиона с емоциите си там. Бърз, динамичен, жив и интересен футбол видях. И понеже съм/сме от заинтересованите страни на терена мачът така или иначе си ми харесваше де. Тук е момента да кажа, че виновниците за това шоу са двата ни отбора. (То и Хубав секс не става с един чИляк. НЪл тъй.

)
Евалла на отбора ви, евала на подкрепата ви...Въобще атмосферата беше добра, а аз се радвам, че и тези, които не са били на стадиона са я усетили.
Вижте, колко малко му трябва на БГ футбола. Добър терен, два свястни отбора, дружески публики и най-важното - честна игра. Когато всичко е на лице, кажете, кой може да убие красотата. Особено вчерашната. И нещо друго: Прави ли ви впечатления, че за вчерашния двубой никой не говори за победата на Черноморец или загубата на Черно море. Всички говорят за " страхотния, фантастичен ( така казал коментатора на ТВ 7) и пълен с положения, скорост и атаки мач. Двата отбора удариха звучна плесница на отборите тип "подлоги" на користни откъм его и съществуване собственици. След такива мачове обикновения и неутрален запалянко не може да бъде заблуден...При всички положения обаче и Черноморец и Морето в края на Шампионата ще заемат места, които не им се полагат, защото на техните места ще има други отбори с предварително осигурени и закупени заверки ...Да им е честито. Лъжат само себе си. Що се касае за нашия Черноморец. Заложен е на дръвника, а спринцовката за точене на кръв вече им е забита. Дано не съм прав.