Айде стига бе смешно ми е като чета такива глупости,псували сме си играчите.
1во. това са 10-15 20 човека,и то които са си набелязали 3-4 човека.
2ро.Абе еби му майката ти футболист ли си или примадона.Като си футболист много ясно,че трябва да си свикнал да ти изброяват родата по 5 пъти.Получаваш добри пари,ще стискаш зъби нали си професионалист.На бековете от страната на агитката и тъч-реферите сигурно им идва да са разреват,ама това им е работата все пак и това не го казвам с лошо за футболистите ни напротив..все пак хората си разпускат.Навсякаде по света го има това .
Междудругото от отбора с Кривия,Юруков,Жоро за първи път според мен имаме толкова добри индивидуалности събрани в един отбор.
Божилов ми направи много добро впечатление 1вото пуловреме.Дончо е на приливи и отливи,и не мисля че е играл кои знае какво в този мач.Фернандес е дупка на крилото,по добре Румен,Капитанов
Доста сме назад с точките,мисля че вече трябва да мислим за другия сезон и за 100 годишнината.Ако има пари трябва да гоним по високо място,но може би и с доказан треньор.Общо взето от година на година сме по слаби и не вярвам да променим нещо за 1 сезон,но имаме потенциал.
Черно море - Ботев вр
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев вр
Болно ми е да видя и то от 2000 км. че след победа, било то и грозна, се разделяме!
Тъжно е като се замисля, че аз нямам никаква възможност да дойда на стадиона и да се скъсам от викане, а хората, които ме "заместват" псуват нашите футболисти!!
Тъжно ми е, че никой не оценява удоволствието да се порадваш на футбол на живо на родния си отбор и да му помогнеш в момент, в който ръководството, ако има такова, няма нито планове нито цели!
Момчета, псувайте съдии, противници, плебеи, изруди, полицаи, ако искате и колегите до вас на седалката!!!
Моля, НЕ ПСУВАЙТЕ НАШИТЕ МОМЧЕТА!!!
Ядосвайте се, споделяйте с някой фен, или тук или на "Тича", но те трябва да знаят, че са поддържани безрезервно!
Ако някой много ви прави впечатление , че се скатава изчакайте го след мача и го питайте групичка от 5-10 човека защо не играе, но не и да му поздравявате роднините до 10 коляно!!!
Не разбирам защо ходят някои хора на стадиона и почват да викат-сменяй го, къв е тоя, физкултурник и т.н.
Винаги съм подкрепял отбора и след мач никога не съм имал глас.
Седя винаги под козирката, и много ме дразнят "капацитетите" , всички ги познавам и ми е жал за момчетата от отсрещната страна защото те се раздават на 100% и не мислят, че могат да наредят отбора по-добре от Генов.
И на мен ми е болно за тревата, седалките, стадиона, Гагарин, Тошко Колев, Румбата, Капитанов, ама всеки мач си викам у дома като играят само за нашите момчета и , ако нещо не ми хареса се ядосвам така, че жената ме мисли за луд, но никога не съм казал "Тоя педал прецака цялата схема" за някой , който не се е раздал или е сгрешил.Който не е играл играта не знае какво представлява и колко воля се иска, за да си на ниво!
Не се делете, и без това не сме кой знае колко и ще ставаме все по-малко!!!
Един Истински фен на Моряците от Германия!!!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Тъжно е като се замисля, че аз нямам никаква възможност да дойда на стадиона и да се скъсам от викане, а хората, които ме "заместват" псуват нашите футболисти!!
Тъжно ми е, че никой не оценява удоволствието да се порадваш на футбол на живо на родния си отбор и да му помогнеш в момент, в който ръководството, ако има такова, няма нито планове нито цели!
Момчета, псувайте съдии, противници, плебеи, изруди, полицаи, ако искате и колегите до вас на седалката!!!
Моля, НЕ ПСУВАЙТЕ НАШИТЕ МОМЧЕТА!!!
Ядосвайте се, споделяйте с някой фен, или тук или на "Тича", но те трябва да знаят, че са поддържани безрезервно!
Ако някой много ви прави впечатление , че се скатава изчакайте го след мача и го питайте групичка от 5-10 човека защо не играе, но не и да му поздравявате роднините до 10 коляно!!!
Не разбирам защо ходят някои хора на стадиона и почват да викат-сменяй го, къв е тоя, физкултурник и т.н.
Винаги съм подкрепял отбора и след мач никога не съм имал глас.
Седя винаги под козирката, и много ме дразнят "капацитетите" , всички ги познавам и ми е жал за момчетата от отсрещната страна защото те се раздават на 100% и не мислят, че могат да наредят отбора по-добре от Генов.
И на мен ми е болно за тревата, седалките, стадиона, Гагарин, Тошко Колев, Румбата, Капитанов, ама всеки мач си викам у дома като играят само за нашите момчета и , ако нещо не ми хареса се ядосвам така, че жената ме мисли за луд, но никога не съм казал "Тоя педал прецака цялата схема" за някой , който не се е раздал или е сгрешил.Който не е играл играта не знае какво представлява и колко воля се иска, за да си на ниво!
Не се делете, и без това не сме кой знае колко и ще ставаме все по-малко!!!
Един Истински фен на Моряците от Германия!!!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Аз не чух някой да псува (от трибуната с агитката). Малко неодобрителни възгласи при някои фрапантни грешки и пропуски, но нямаше освирквания и псувни.
До ,, Морячето"
Първо разбери какво искам да кажа и после ми давай оценки. А кой колко го боли за Черно море...??? явно с тебе имаме разминаване поне 20-25 години в стадиони на който е играл Черно море. И кой на колко тренировки е бил също. Не искам да влизам в полемика с теб. За мен Ти си един фен на нашия отбор който го боли к....а за Черно море. Поне така се разбира от твоите писания. И още не си станал Модератор за да решаваш кой и къде да бъде изтрит. Но всеки има право да се изкаже.....или греша.??
Първо разбери какво искам да кажа и после ми давай оценки. А кой колко го боли за Черно море...??? явно с тебе имаме разминаване поне 20-25 години в стадиони на който е играл Черно море. И кой на колко тренировки е бил също. Не искам да влизам в полемика с теб. За мен Ти си един фен на нашия отбор който го боли к....а за Черно море. Поне така се разбира от твоите писания. И още не си станал Модератор за да решаваш кой и къде да бъде изтрит. Но всеки има право да се изкаже.....или греша.??
Patriot написа:До ,, Морячето"
Вземи по-често да си пиеш хапчетата (Приятелче) че нещо почна да се излагаш....Първо разбери какво искам да кажа и после ми давай оценки. А кой колко го боли за Черно море...??? явно с тебе имаме разминаване поне 20-25 години в стадиони на който е играл Черно море. И кой на колко тренировки е бил също. Не искам да влизам в полемика с теб. За мен Ти си един фен на нашия отбор който го боли к....а за Черно море. Поне така се разбира от твоите писания. И още не си станал Модератор за да решаваш кой и къде да бъде изтрит. Но всеки има право да се изкаже.....или греша.??
Aз не съм искал да ставам модератор, че да ви трия постовете. Даже и да съм такъв няма да ги трия, всеки има право на мнение но повечето тука не дават мнение а само хранят! Защо да ме боли кура за Черно море? Мене наистина ме боли кура за отбора, защото след като отворя очи сутринта, това е първото нещо за което се сещам. Гнус ме е да го водя този диалог със съфорумници и фенове на най-старият отбор в България! Тези хора които псуват отбора на практика отказват част от играчите да играят с сърце. Как да се раздават на 100% за някакви си неблагодарници? Ние всеки мач си влизаме на стадиона с нашите си проблеми от фен-клуба, но никога не влизаме за да хулим играчите! Те не са по-вечни от "ЧЕРНО МОРЕ" но те са хората които защитават нашето име и трябва да бъдат подкрепяни по време на мач! Разборите след мача.
П.С Въпреки това се извинявам ако съм засегнал някой, нищо лично! Просто мнение!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
yavorescu написа:Аз не чух някой да псува (от трибуната с агитката). Малко неодобрителни възгласи при някои фрапантни грешки и пропуски, но нямаше освирквания и псувни.
Говорим за Сектор "А" братле

[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche, отборът ни бе пълна трагедия с/у Враца.
Върхът на цялата тази трагедия бе опълчението ни в края на мача.
Опълчение с/у отбор който за 17 кръга има точно 3 победи и 12-ет отбелязани гола
(третото най слабо нападение в лигата).
От тук на татък, как искаш да реагират феновете ни?
От началото на зимната ни подготовка плюс първите два кръга отбора е пълна скръб (мача с/у Левски мен не ме топли) и всеки който твърди обратното е малоумен.
Върхът на цялата тази трагедия бе опълчението ни в края на мача.
Опълчение с/у отбор който за 17 кръга има точно 3 победи и 12-ет отбелязани гола

От тук на татък, как искаш да реагират феновете ни?
От началото на зимната ни подготовка плюс първите два кръга отбора е пълна скръб (мача с/у Левски мен не ме топли) и всеки който твърди обратното е малоумен.
Момчетата спазват тактически указания, не играят махленската който където иска да се нарежда. Има един човек Стефан Генов, този човек е решил така миналата година с материала от Велизар Попов много добре си спомняме как не ни брояха за нищо а накрая 2 точки ни деляха от ЛЕ... Вярвам му безрезервно! Важното е че бихме!
П.С на мене ми хареса как играха с Левски, на хубав терен и доста пространства пред играчите ни. На нашата нива с този отбор на Ботев при схема 5:5:0 какво искате повече незнам, ако Дончо и Жоро си бяха вкарали положенията през първото и резултата беше 3-4:0 какво щяхте да говорите?
П.С на мене ми хареса как играха с Левски, на хубав терен и доста пространства пред играчите ни. На нашата нива с този отбор на Ботев при схема 5:5:0 какво искате повече незнам, ако Дончо и Жоро си бяха вкарали положенията през първото и резултата беше 3-4:0 какво щяхте да говорите?
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:yavorescu написа:Аз не чух някой да псува (от трибуната с агитката). Малко неодобрителни възгласи при някои фрапантни грешки и пропуски, но нямаше освирквания и псувни.
Говорим за Сектор "А" братле
и аз бях откъм агитката и наистина чак псувни или неодобрителни подвиквания към играчите, които те да чуят, не е имало. да, на мене ми се случва да изпадам в шизофрения и докато ръкопляскам бурно на Божилов след поредната слаба изява, да си мърморя как една топка не търкулна цял мач ... или пък да си нареждам тихичко Камазола как се крие и не мърда да поеме една топка, пък и дори да я поеме как пак я връща в изходна позиция (ей, по-слаб мач не е имал при нас - може просто да не ебил във форма нещо), но то по-скоро е от яд, че нищо не правим, отколко персонални упреци ... да водим ние 3:0 пък да си играя както искат - никой няма да каже нищо, даже и на най-комичните отигравания само ще се аплодира

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
morqche написа:Момчетата спазват тактически указания, не играят махленската който където иска да се нарежда. Има един човек Стефан Генов, този човек е решил така миналата година с материала от Велизар Попов много добре си спомняме как не ни брояха за нищо а накрая 2 точки ни деляха от ЛЕ... Вярвам му безрезервно! Важното е че бихме!
недей да ни настройваш против Генов

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"