Черно море-Черноморец - 0:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черно море-Черноморец

Мнениеот ntodorov » 28 сеп 2011 20:15

more написа:
Mincho написа:Уаууу как прозвуча пълният стадион "Тича'.....акулите на Херо направо ще глътнат гипса от многохилядната тълпа по трибуните :) мача е двойка 0:1, 0:2 ....

Сравнение с вашата и нашата публика ние изглеждаме като многохипядна ;) :)
Надявам се на голове и победа!

Да. Наистина. На Тича изглеждате многохилядни :) ...И ние и вие, ако говорим за многохилядност е все едно беззъба баба да се предлага, като лице за реклама на Зъбна паста Колгейт. Хайде да пишем сериозно. Очаквам здрав мач. Изглежда, че играем по-добре на чужд терен. С вас предпочитаме да се побеждаваме, като гости. Определено имаме по-добри състави от миналия сезон. Дано по-добрия победи без съдийски грешки или аванти. Аз съм пристрастен и за това казвам: 0:1.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 28 сеп 2011 21:11

Много се надявам на хубава игра от нашите. Мача няма да е лесен, затова 1-0 ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 сеп 2011 22:58

ntodorov написа:И ние и вие, ако говорим за многохилядност е все едно беззъба баба да се предлага, като лице за реклама на Зъбна паста Колгейт. Хайде да пишем сериозно.

По принцип съм съгласен, че посещаемостта е трагедия навсякъде в България, но нашата е в пъти по-добра от вашата, и традицонно винаги е било така (с изключение на периода, когато предлагахте свободен вход). Като говорим сериозно, този сезон нещата стоят така:

Черно море - Монтана: 2,730
Черно море - Левски: 8,780
Черно море - Миньор: 1,730
Черно море - Лудогорец: 3,900

Средна посещаемост: 4,285 (като изключим мача с Левски, понеже вие не сте играли с "гранд" досега: 2,786).

Черноморец - Калиакра: 580
Черноморец - Локо (Пд): 1,020
Черноморец - Видима-Раковски: 430
Черноморец - Славия: ~600

Средна посещаемост: 657

На този мач не очаквам да бъдем повече от 1500-2000, много се надявам да греша.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 сеп 2011 23:55

Кролик написа:Ще ми е интересно да видя = 4-3-3:

Няма начин Генов да смени схемата в движение и то срещу отбор от челото, без да е изпробвана в предсезонната подготовка. Казвал съм го и друг път, но ще го повторя пак: в България няма отбор, който да притежава достатъчно работливи, класни и тактически грамотни футболисти, за да играят в по-различна формация от 4-2-3-1 или най-много 4-1-4-1. Видяхме младежкия национален отбор в 4-4-2 (диамант), но гения Мадански беше пуснал две типични крила като нападатели и опорен халф на върха на диаманта.
==========Пиргов============
Сашко==Шерифа==Йотов==Янев
==Ратников=Станислав=Жоро==
Тошко===Капитанов===Николов

Това го наричам "синдром на лошата серия". Когато отборът предлага неубедителна игра и лоши резултати, обща болест на феновете е да "викат на помощ" играчи извън титулярния състав, които се явяват спасители и основни действащи лица за излизане от кризата. Тогава Ратников става Шави, Стънката е като Клод Макелеле, а Тошко Колев -- пълноценен еквивалент на Гарет Бейл :-)

Няма абсолютно никакъв шанс да излезем в този състав, а още повече -- с тази схема. Тройката в средата на терена Камазола-Илиев-Божилов ще играят, защото дори и в лоша форма, това са ни най-добрите футболисти, и именно те определят облика на отбора.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 сеп 2011 10:53

yavorescu написа:
Кролик написа:Ще ми е интересно да видя = 4-3-3:

Няма начин Генов да смени схемата в движение и то срещу отбор от челото, без да е изпробвана в предсезонната подготовка. Казвал съм го и друг път, но ще го повторя пак: в България няма отбор, който да притежава достатъчно работливи, класни и тактически грамотни футболисти, за да играят в по-различна формация от 4-2-3-1 или най-много 4-1-4-1. Видяхме младежкия национален отбор в 4-4-2 (диамант), но гения Мадански беше пуснал две типични крила като нападатели и опорен халф на върха на диаманта.
==========Пиргов============
Сашко==Шерифа==Йотов==Янев
==Ратников=Станислав=Жоро==
Тошко===Капитанов===Николов

Това го наричам "синдром на лошата серия". Когато отборът предлага неубедителна игра и лоши резултати, обща болест на феновете е да "викат на помощ" играчи извън титулярния състав, които се явяват спасители и основни действащи лица за излизане от кризата. Тогава Ратников става Шави, Стънката е като Клод Макелеле, а Тошко Колев -- пълноценен еквивалент на Гарет Бейл :-)

Няма абсолютно никакъв шанс да излезем в този състав, а още повече -- с тази схема. Тройката в средата на терена Камазола-Илиев-Божилов ще играят, защото дори и в лоша форма, това са ни най-добрите футболисти, и именно те определят облика на отбора.

Напълно съм съгласен с теб :geek: Не казвам че "резервите" са по-добри, а че искам да ги видя в игра като титуляри и то не всички накуп. Това 4-3-3 е по-скоро мечта за контролен мач и съм сигурен че би бил пълен провал срещу Черноморец. Генов (пък и аз, формуния мениджър :mrgreen: ) не бих рискувал с отбор от резерви в първенството. Все пак не сме МЮ.
Относно публиката: не виждам коя публика в Бг може да скове играчите на противниковия отбор. Както се казва "тех фенове не им требат, нашите футболери са си сковани по принцип" :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 сеп 2011 11:30

Yavoresku, мач ли ще играем или публиките ще си броим. :lol: Отлива на публика в Бургас има съвсем различно измерение. При цена от 15 лв. вход за ЦСКА и 6 лв. за Калиакра и Видима + неодобрението към клубната политика на Черноморец през изминалия шампионат ни докараха до този катарзис. Тези 600, които ходят на мач са "болните" футболни фенове на този отбор сред, които и аз. Само за сравнение преди 2 сезона, когато ви победихме с 2:1 в първия кръг в Бургас ( с Платини и Фернандес в нашия отбор) на стадиона имаше 7 000 човека влезли при цена на билета 7 лв. Явно и парите редуцираха бройката, но не чак толкова. Това са си наши проблеми, а тази вечер във фен клуба има среща с Херо, кмета на Бургас и ръководството ни. Там ще се кажат болките. Както и да е. Време за мача не остана. Стискам палци по-добрия да победи, а ние феновете и на двата отбора да останем доволни от играта на отборите ни независимо от изхода на срещата...
ПС: Не срещам Морския ? Да не се отдал изцяло на Примера дивизион. Ако е така - нашето първенство е по-интересно :geek: :)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 сеп 2011 12:23

ntodorov написа:Yavoresku, мач ли ще играем или публиките ще си броим. :lol: Отлива на публика в Бургас има съвсем различно измерение. При цена от 15 лв. вход за ЦСКА и 6 лв. за Калиакра и Видима + неодобрението към клубната политика на Черноморец през изминалия шампионат ни докараха до този катарзис. Тези 600, които ходят на мач са "болните" футболни фенове на този отбор сред, които и аз. Само за сравнение преди 2 сезона, когато ви победихме с 2:1 в първия кръг в Бургас ( с Платини и Фернандес в нашия отбор) на стадиона имаше 7 000 човека влезли при цена на билета 7 лв. Явно и парите редуцираха бройката, но не чак толкова. Това са си наши проблеми, а тази вечер във фен клуба има среща с Херо, кмета на Бургас и ръководството ни. Там ще се кажат болките. Както и да е. Време за мача не остана. Стискам палци по-добрия да победи, а ние феновете и на двата отбора да останем доволни от играта на отборите ни независимо от изхода на срещата...
ПС: Не срещам Морския ? Да не се отдал изцяло на Примера дивизион. Ако е така - нашето първенство е по-интересно :geek: :)

Вие поне коментирате с някого ! Ние си живеем в пълно информационно затъмнение :evil: Дано да стане хубав мач !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 сеп 2011 13:22

Подобна политика е крайно удобна на ТИМ и ги устройва.
Президента на отбора или изп. директор колко пъти са коментирали, за добро или лошо, отбора?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 сеп 2011 14:18

Кролик. И ние сме в затъмнение, а това ръководство в този си вид прави първото такова събиране. Дори в официоза на Черноморец пишеше, че ще се засегнат няколко въпроса включително и за цените на билетите ни в домакинствата. Явно отлива на публика е тревожно явление за шефовете в клуба. Днес Херо е направил традиционната си пресконференция преди мач, като е заявил, че на Тича играем трудно, но няма да търси оправдания за евентуална загуба. Ние няма да разчитаме на двама титулярни защитници ( Фо Поре и В. Бонев ), но пък има шанс Кишишев и Балджийски да се върнат в отбора след лечение на травми. Мача ще бъде с много кюскане, мачкане и тъпкане на топката. Радващото при нас е, че имаме много играчи за такава битка за разлика отпреди година да речем...Определено отборите ни ще се "лъжат" и, който надхитри той ще е победителя.
ПС: Някой би ли ми казал какви са размерите на терена на Тича.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 сеп 2011 14:26

ntodorov написа:ПС: Някой би ли ми казал какви са размерите на терена на Тича.

Официално: 103 x 67 m.
Реално: по-къс и по-тесен :-)

Върни се в “Черно море”