ShooterMan написа:А аз не одобрявам,защото този шут щеше да е на Камазола,а както видяхме от тази позиция той е много опасен от всякакви разстояния.Замисъла беше Дончо чуква,Камазола бомби...вместо това Паломино взе нещата в свои ръце,нормално е да се развикат другите двама,най-малкото се прецаква заучено положение заради нечий своеволия.Такива своеволия на терена нямат място.Иначе Пантерата има голямо бъдеще в Черно Море и колектива ни ще го приеме,а това,че Дончо е реагирал-в процес на игра,на игрова ситуация-всеки гори в ситуациите...я се сетете Кривия дори какви псувни пускаше към пейката на любимото си Левски и как хранеше Кокала
Не си гледал внимателно, Генов каза на дончо да остави топката на Хермес. Затова след удара, дончо се обърна към Генов и ръкомахаше. Ако аз съм треньор го забивам веднага на пейката, а зимата да си ходи да рита по селата. Дончо е супер селска пръчка и е вреден за нас. Позволява си защото го няма Жоро на терена. Той, ако не се сещаш си позволяваше и на Жардел да ръкомаха и да бучи, вместо да му нои сака и да му чисти обувките