1:0 с гол на Тодор Колев.Крайно време е Тошето да направи нещо, което Генов ще оцени.
Успех на Моряците!
Черно море - Монтана - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Монтана (18:00, Събота,06.08.2011)
Тошето едва ли ще играе,а прогнозата ми е 1:0 с гол на Паломино.Иначе очаквам труден мач като за начало,а и без Жоро в средата ще ни е още по-трудно.От друга страна бай Гроздан знае как да нареди един отбор така че трудно да бъде пробит отзад,затова се надявам на ранен гол за да се успокои отбора и да заиграе играта която може,иначе ако се закучи мача допълнително ще се налее олово в краката на някои наши момчета.Иначе да си пожелаем един добър сезон и естествено добро начало 
За вас моряци ний живеем...
iicoo написа:.......
Това са ви прогнозите от месец май - много големи разбирачи сте. Особено зеления - ако продължаваш така(5:0, 5:0), все некой мач ще познаеш.
ае ти си много зле... не те знам от кой отбор си, ама сигурно всеки мач залагаш любимия ти отбор да падне... ясно е, че сме пристрастни и е нормално да не познаем

- wicked1913
- Контакти:
Стига се занимавахте с левскарите...темата е съвсем друга,съветвам някой модератор да изтрие коментарите.
Очаквам победа,която да ни повдигне самочувствието преди дербито на втория кръг. Трудно ще е,спор няма,но като домакини сме длъжни да направим силен старт(3 точки)
Очаквам победа,която да ни повдигне самочувствието преди дербито на втория кръг. Трудно ще е,спор няма,но като домакини сме длъжни да направим силен старт(3 точки)
фалшива коса - фалшив футбол!
Аз не мога да разбера защо му обръщате внимание. Още в четвъртък ще им се посмеем на тях. Тук имаха див късмет, ама в Словакия прошка няма. А ние ще си спечелим мача. Може да е трудно, може да е лесно, но ще бием. Тук някой се опитва да ни плаши с Пирин. Голямо уважение към този отбор и школа, ама не се сещам за някакви скорошни техни успехи срещу нас. Прогноза 2:0.
-
THE G.A.M.E
Най вероятно 1 : 1 ...
Моята прогноза може да ви се стори изненадваща, но едно зрелищно 0:0 ми се струва е реално.
Мача ще е много труден, никой не иска да загуби в първия кръг. Монтана ще пристигнат за 0:0 и ще се затворят.
Очаквам "трудно" 1:0, но се надявам на по изразителен резултат
Очаквам "трудно" 1:0, но се надявам на по изразителен резултат
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?