КАКАЛОВ И МАНОЛОВ - АТОМНО НАПАДЕНИЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Re: КАКАЛОВ И МАНОЛОВ - АТОМНО НАПАДЕНИЕ

Мнениеот aaaaz-ve » 09 яну 2009 17:25

Greenway написа:Силата на ТОШКО обаче е най-вече на фланга,на лявото крило,където със своята техника,демараж и експлозивност блести най-ярко.Ще се бори с ДАНЧО за мястото си.Впрочем отляво ПЕРИ-ТОШКО би бил убийствена зона,смърт за всеки противник.

Мисля, че на този етап няма как да се пребори с Юруков
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 09 яну 2009 17:27

тоя какалов е баси яловия футболист,тия от варна ако знаят само как са се набутали за тоя палячо.....

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 09 яну 2009 17:28

Ticha написа:Ботев не го искат, защото не им се дават пари, а Какалов казал, че не иска да се връща там, а да играе в по-сериозен отбор, освен това на него му трябва време за адаптация и след това е пушка, в чужда страна, в нов отбор още по-трудно се свиква, ще видиш, че и при нас ще почне трудно, ще го псуваш и след няколко месеца ще му лижиш гъза като почне да бележи наред

Не си познал! Дори по 3 гола на мач да бележи за моряците, аз Какалов за добър играч няма да го призная, още по-малко да му лижа гъза!!! Казах вече за мен това е грешка на Мастиката, дано аз да греша, защото иначе жалко за нас!

aaaaz-ve написа:Аз лично предпочитам тандема Манолов - Тошко Колев! Тоя Какалов ми е супер антипатичен.

Напълно те подкрепям!!!
Изображение

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 09 яну 2009 17:30

ти вярваш ли си, че това е трансфер на Мастиката ??? Повечето играчи на Черно море не ги избира той, нито Кривия, нито Милен Петков или Юруков ги е извикал той, когато го питаха за Какалов каза, че няма такова нещо, а Какалов преди това беше казал, че неговия мениджър преговаря с Черно море и почти сигурно ще играе при нас
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 09 яну 2009 17:36

Още по-лошо за нас! Марин Митев да дава пари на отбора, но да не се меси в работата на Мастичката, иначе ще станем като Левски и ЦСКА - в отношение на трансферната политика - да се купуват ниско качествени играчи и после, за да компенсират ниското качество да купуват мачовете си наред, за да станат шампиони! В цял свят само треньора на отбора казва кои играчи ще му трябват и кои не, само у нас в родната България не е така и затова първенството ни е на такъв хал!
Последна промяна от LordVOODOO на 09 яну 2009 17:37, променено общо 1 път.
Изображение

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 17:37

Ако бележи по три гола на ма4 6те станем 6ампиони.Не е важно да белеги много.Важно е да бием редовно и то да бием „големите„

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 09 яну 2009 17:42

Какалов е отборен играч, винаги е казвал, че е важно за него отбора да побеждава пред това да бележи във всеки мач
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 09 яну 2009 17:48

Много ясно, че Какалов така ще каже, нали все някакси трябва да се оправдае за това, че вкарва веднъж на два месеца! Всеки може да каже каквото си поиска, това означава ли, че ние не можем да мислим и че трябва да му вярваме безрезервно? Ами ако каже, че е Супермен... пак ли ще му повярваш? :D :D :D :D :D
Изображение

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 09 яну 2009 17:50

Ще си говорим след време, само ще ти цитирам мненията после ;) сега и да говорим цял ден няма смисъл, времето ще покаже кой е прав
Последна промяна от aaaaz-ve на 09 яну 2009 17:51, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 09 яну 2009 17:51

Ок, казах ти... надявам се за доброто на отбора да греша и че, ако Какалов докаже, че съм сгрешил ще си взема думите назад. ;)
Изображение

Върни се в “Черно море”