"Но дори и така да е защо държавата не финансира част от проекта? Нали ще строи 5 стадиона в София"
========================================
С тия строежи от държавата ще ме уморите направо . Как да го строи държавата като 65% е на някакви мутри а 35%-та на община Варна ??? Или може би и моловете и апартаментите да вземе да ги построи държавата пък после Химимпорт да се ги управлява ?
Община Варна и "Химимпорт" режат 10 хил. места от ст.Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Община Варна и "Химимпорт" режат 10 хил. места от ст.Варна
Pichichi написа:"Но дори и така да е защо държавата не финансира част от проекта? Нали ще строи 5 стадиона в София"
========================================
С тия строежи от държавата ще ме уморите направо . Как да го строи държавата като 65% е на някакви мутри а 35%-та на община Варна ??? Или може би и моловете и апартаментите да вземе да ги построи държавата пък после Химимпорт да се ги управлява ?
Да това е така,но ако има желание ще се намери и начин.Може да финансира от страна на общината примерно
Абсолютно съм съгласен че може от общината но това трябва пък да се отрази в дяловото разпределение на дружеството . Общината вече е участвала , така че нови пари дадени от нея трябва а водят до нова собственост за общината иначе затвор за кмета и общинския съвет .
Има и др. възможност но не знам дали е изпълнима, да изваят терена на който трябва да бъде стадиона от дружеството , дялът на общината в него да падне . А после да се построи стадиона който няма да има нищо общо с това смесено дружество .
Има и др. възможност но не знам дали е изпълнима, да изваят терена на който трябва да бъде стадиона от дружеството , дялът на общината в него да падне . А после да се построи стадиона който няма да има нищо общо с това смесено дружество .
-
bogdanov64
- Контакти:
Pichichi написа:Абсолютно съм съгласен че може от общината но това трябва пък да се отрази в дяловото разпределение на дружеството . Общината вече е участвала , така че нови пари дадени от нея трябва а водят до нова собственост за общината иначе затвор за кмета и общинския съвет .
Че то ясно, че делът на общината ще падне при всяко положение. Кирчо Йорданов си е взел неговото, тимаджиите са си оплели нещата, боли го някой к"ра за общината. Чомаков, Гергов и Пловдивския панаир - същата нагла и откровенна кражба.
Е той е в София, логично е да седи празен. Кой да го напълни?
Навремето "Ю.Гагарин" се пълнеше по 45-48000 на интересните мачове/Левски,ЦСКА/; на варненското дерби идваха по 35 000, а най-слабата посещаемост на мачове на Ч.море не е била по-малка от 12-15 000 души./..е все пак билетите бяха от 0,20 лв до 0,50лв/
По добре е за един стадион да има празни места,отколкото да не може да влезеш защото няма места
На Ю.Гагарин имаше случай и да имаш билет не можеш да гледаш мача,защото хората бяха правостоящи до самите входове и няма как да отидеш по-напред,за да зърнеш въобще терена.
По добре е за един стадион да има празни места,отколкото да не може да влезеш защото няма места
аз пък си спомням стадион варна да се пълни и докато бяхме в Б група, това се случваше по време на концертите на слави трифонов и това, което ме притеснява е, че сега няма да има къде да се провеждат концертите във варна...

Имам приятели които не са фенове на футбола по принцип.Но ми заявяват,че ако стадина се построи ще ходят на мачове провокирани от стадиона.Така че ще има кой да ходи. 
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- bigbonusprize
- Контакти:
Veso1913 написа:Имам приятели които не са фенове на футбола по принцип.Но ми заявяват,че ако стадина се построи ще ходят на мачове провокирани от стадиона.Така че ще има кой да ходи.
То стига само феновете на футбола да бъдат провокирани от нов стадион. Те са достатъчно, а и умеят да създават атмосфера. И не феновете са добре дошли, но да не разчитаме на тях да пълнят стадиона...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Иска ти се. Официално и София е 1.2млн ама не е нали?