Община Варна и "Химимпорт" режат 10 хил. места от ст.Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Община Варна и "Химимпорт" режат 10 хил. места от ст.Варна

Мнениеот Pichichi » 17 май 2011 12:48

"Но дори и така да е защо държавата не финансира част от проекта? Нали ще строи 5 стадиона в София"
========================================
С тия строежи от държавата ще ме уморите направо . Как да го строи държавата като 65% е на някакви мутри а 35%-та на община Варна ??? Или може би и моловете и апартаментите да вземе да ги построи държавата пък после Химимпорт да се ги управлява ?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 май 2011 12:52

Pichichi написа:"Но дори и така да е защо държавата не финансира част от проекта? Нали ще строи 5 стадиона в София"
========================================
С тия строежи от държавата ще ме уморите направо . Как да го строи държавата като 65% е на някакви мутри а 35%-та на община Варна ??? Или може би и моловете и апартаментите да вземе да ги построи държавата пък после Химимпорт да се ги управлява ?

Да това е така,но ако има желание ще се намери и начин.Може да финансира от страна на общината примерно

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2011 12:55

Абсолютно съм съгласен че може от общината но това трябва пък да се отрази в дяловото разпределение на дружеството . Общината вече е участвала , така че нови пари дадени от нея трябва а водят до нова собственост за общината иначе затвор за кмета и общинския съвет .
Има и др. възможност но не знам дали е изпълнима, да изваят терена на който трябва да бъде стадиона от дружеството , дялът на общината в него да падне . А после да се построи стадиона който няма да има нищо общо с това смесено дружество .

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 17 май 2011 13:32

Pichichi написа:Абсолютно съм съгласен че може от общината но това трябва пък да се отрази в дяловото разпределение на дружеството . Общината вече е участвала , така че нови пари дадени от нея трябва а водят до нова собственост за общината иначе затвор за кмета и общинския съвет .
Има и др. възможност но не знам дали е изпълнима, да изваят терена на който трябва да бъде стадиона от дружеството , дялът на общината в него да падне . А после да се построи стадиона който няма да има нищо общо с това смесено дружество .

Че то ясно, че делът на общината ще падне при всяко положение. Кирчо Йорданов си е взел неговото, тимаджиите са си оплели нещата, боли го някой к"ра за общината. Чомаков, Гергов и Пловдивския панаир - същата нагла и откровенна кражба.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2011 16:44

Е той е в София, логично е да седи празен. Кой да го напълни?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 май 2011 20:06

Навремето "Ю.Гагарин" се пълнеше по 45-48000 на интересните мачове/Левски,ЦСКА/; на варненското дерби идваха по 35 000, а най-слабата посещаемост на мачове на Ч.море не е била по-малка от 12-15 000 души./..е все пак билетите бяха от 0,20 лв до 0,50лв/
По добре е за един стадион да има празни места,отколкото да не може да влезеш защото няма места :!: На Ю.Гагарин имаше случай и да имаш билет не можеш да гледаш мача,защото хората бяха правостоящи до самите входове и няма как да отидеш по-напред,за да зърнеш въобще терена.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 май 2011 20:57

аз пък си спомням стадион варна да се пълни и докато бяхме в Б група, това се случваше по време на концертите на слави трифонов и това, което ме притеснява е, че сега няма да има къде да се провеждат концертите във варна... :cry: :cry:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2011 08:28

Имам приятели които не са фенове на футбола по принцип.Но ми заявяват,че ако стадина се построи ще ходят на мачове провокирани от стадиона.Така че ще има кой да ходи. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2011 10:43

Veso1913 написа:Имам приятели които не са фенове на футбола по принцип.Но ми заявяват,че ако стадина се построи ще ходят на мачове провокирани от стадиона.Така че ще има кой да ходи. ;)

То стига само феновете на футбола да бъдат провокирани от нов стадион. Те са достатъчно, а и умеят да създават атмосфера. И не феновете са добре дошли, но да не разчитаме на тях да пълнят стадиона... :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 май 2011 12:39

Иска ти се. Официално и София е 1.2млн ама не е нали?

Върни се в “Черно море”