ако и той се навие ставаме 6
каменица фен купа 2 сезон
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: каменица фен купа 2 сезон
писах на вратаря да видим дали ще се навие, че вратарите са си доста нужни като се замисля

ogrizko написа:писах на вратаря да видим дали ще се навие, че вратарите са си доста нужни като се замисля![]()
значи още двама и дрийм тим-а е готов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
нещо такова.... като няма да е зле пак да се съберем да поритаме малко заедно, все пак да преценим по-добре нещата.. ще е тъпо да си видим уменията на турнира чак и да не можем 1 пас да си подадем
тоя път съм надъхан да вкарам поне 1 гол повече от предния път... демек 2

тоя път съм надъхан да вкарам поне 1 гол повече от предния път... демек 2

ееее, вратарчето е трансферирано в Германия... май ще се наложи Моуриньо да пази.... ако не сме на големите врати, имаме сравнително добър шанс

Аз пък мога да играя ролята на г-н Пачков. Или май по-добре ще е да надигам бирената бутилка покрай тъч линията
.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
надигай бирената бутилка, сигурно ще има и други покрай тъч линията за наздраве.. може и семки да чоплите, само да не вземе да скандирате ФОРУМНИ ПЛЪХОВЕЕЕ - ПОБЕДААА

-
Гочето1913
Аз мога да играя добре като десен атакуващ халф. Там ми е силата.
Ако е останало още някое местенце, съм навит и аз да поритам с вас... Долу-горе се справям като дефанзивен халф... Ама ако се налага, могада помагам на колегите като център-пейка! :D
останало е... то като се замисля няма лошо да направим един разширен състав 10на човека... хем да може и един мач да изиграем дето се вика... а пък и да не стане нещо в последния момент, даже още чакаме да видим дали ще има навити... ама май имаше изискване над 18г. да са хората 

Ros3n4o написа:Ако е останало още някое местенце, съм навит и аз да поритам с вас... Долу-горе се справям като дефанзивен халф... Ама ако се налага, могада помагам на колегите като център-пейка! :D
Хахаха, не позна. Център-пейка съм аз и не си давам поста на никого
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/