Сливен - Черно море - 1:3
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 25.04, 17.00, Сливен - Черно море
Бием два гола разлика!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Имам аз една мечта ... да видя Румен Н. и Тошко титуляри по крилата с Божилов в нападение и Жоро + Ратника зад него. Имайки предвид младия състав на Сливен, не виждам защо да не пуснат момчетата да се развихрят.
Дори имам още по-голяма мечта ... Дани Г., Марадончо и Гравесена да получат почивка и да не пътуват до Сливен. Лично съм готов да ги черпя докато гледаме мача !!!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ... май затова съм почти 2 метра
Дори имам още по-голяма мечта ... Дани Г., Марадончо и Гравесена да получат почивка и да не пътуват до Сливен. Лично съм готов да ги черпя докато гледаме мача !!!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ... май затова съм почти 2 метра
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Предвид какво представлява Румен Николов последните мачове хич не е за титуляр в момента. Просто няма и помен от хъс и скорост в него в последно време.
Защо така, има ли някой инфо дали не се е отегчил и отказал от титулярното място и цялото това "налагане" на младите???
Има ли кой да каже защо има спад във формата му?
Тошко оправи ли се вече?
Кролик, мечтите ти наистина са гооооууууееемииии!
И аз се включвам със същата мечта, за състава не да ставам 2 м.
Съжалявам, че няма да мога да гледам мача на живо, но ще викам за наще от 2000км.
Прогноза за мача-2:0 с голове на Тошко/ако играе, ако не-Жоро Божилов/ и Жоро Илиев!
П.П.Сега е момента и Мурадов да изиграе поне 1 полувреме, за да го видим дали ще има сили да измести Тиаго по фланга!
Тошко оправи ли се вече?
И аз се включвам със същата мечта, за състава не да ставам 2 м.
Съжалявам, че няма да мога да гледам мача на живо, но ще викам за наще от 2000км.
Прогноза за мача-2:0 с голове на Тошко/ако играе, ако не-Жоро Божилов/ и Жоро Илиев!
П.П.Сега е момента и Мурадов да изиграе поне 1 полувреме, за да го видим дали ще има сили да измести Тиаго по фланга!
-
ShooterMan
- Контакти:
Никакви рискове с намиращи се в слаба форма играчи.Сори,както каза Кривия преди време - и той като е бил млад се е борил.Влезе с Академик-нищо не направи,вместо да им забие победното 0:1,влезе с Локо Пд - пак нула,с Левски-начина по който тръгна да проси дузпа дори ме извади извън нерви!!!-така ли ще става футболист,с подобни жалки отигравания
....искам да кажа,че няма нито едно добро включване,а го гледах и в контролата със Светкавица - освен пропуска на празната врата не го запомних,там се убедих,че никак не е добре тази пролет.Мурадов досега не проби,надали ще пробие във финалния рейд където всяка точка,всяка грешка ни пращат в киреча.Яд ме е,много ме е яд,че никое момче не получи шанс реално от Генов - говоря за Капитанов и Мурадов най-вече,но....няма как,при създалата се ситуация,битката за ЕКТ,която е просто битка за всяка точица....няма място за рискове.Мурадов например е готов направил една глупава дузпа примерно,като тая на Тошко в Кюстендил и айде,замина всичко в канала.Не е момента да се месим на Генов,той много добре знае,че нямаме кой знае какви големи играчи,които да не им дреме,че покрай тях играят новобранци и грешат,при нас всички трябва да са безупречни,ето я грешката на Денчев 21 годишния в Подуене как ни лиши от точка или дори 3.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Батстанчо написа:Защо така, има ли някой инфо дали не се е отегчил и отказал от титулярното място и цялото това "налагане" на младите???
Тошко оправи ли се вече?
И аз се включвам със същата мечта, за състава не да ставам 2 м.![]()
ТОЙ НЕ ИГРА С ''ВИДИМА'', ТИ ИСКАШ ДА ГО ПУСНАТ СЕГА!
-
motion_man
- Контакти:
Тцтц, ако става дума за обсъждане на схеми и критикуване на треньорски грешки - темата ще е 10-тина страници.
Ако става дума обаче за подкрепа на отбора - два дена никой един ред не е драснал...
Ако става дума обаче за подкрепа на отбора - два дена никой един ред не е драснал...
Ф.К.Ч.М.
Успех на моряците, ако искаме Европа просто ни трябва задължителна победа, да се надяваме, че момчетата са готови за това. Ако вкараме първи гол съм почти убеден, че ще бием, но очаквам да е доста тежко. Още помня еуфорията от гола на Каката в 93-та минута и колко щастлив бях, пожелавам на всички моряци отново да изпитаме чувствата от мачовете ни с ПСВ и Щутгарт. Напред моряци! 
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Двубоят срещу "Черно море" е поредната битка за "Сливен" в "А" група. Това заяви за "Народно дело" халфът на воеводите Марко Илич. Любопитно е, че неговата кариера в България започна именно при "моряците". Сърбинът дойде на 19 години на "Тича" - през 2004-а година, и игра за тима до януари 2006-а.
"Бях сред любимците на феновете на "Черно море" и оттогава много ги уважавам. Убеден съм, че ще подкрепят мощно своите от трибуните и в понеделник. Сега обаче съм от другата страна на барикадата и ще дам всичко от себе си за "Сливен". Варненци са добър отбор, с доказани изпълнители. Виждам ги отново в Европа, докато ние имаме шансове за оцеляване и се надявам да се възползваме по най-добрия начин от тях", каза още Марко. Последният напомни, че в предните им домакински двубои също ги брояли за аутсайдер. "За такива ни смятаха срещу "Пирин", "Академик" и "Черноморец", но първите два ги бихме, а бургазлии ги изтървахме. В Севлиево пък преди дни пък получихме два бързи гола, но второто полувреме бе наше. "Сливен" разполага с перспективен състав и градим отбор с бъдеще. Шефовете са коректни и търпеливи, имат правилен подход към нас и не ни напрягат. Това ни помага да играем по-добре с всеки мач", каза Марко.
Той се радва, че Стефан Генов успява с "Черно море" и е на път да обори критиците си, които му предричаха провал на "Тича". "Аз съм работил с г-н Генов заедно в "Локомотив" (Пд). Тогава беше помощник-треньор. Възпитан човек, чувства отвътре играта. Знаех, че ако получи шанс за развитие от наш елитен клуб, ще се възползва от него и познах". Илич обаче уточни, че "Сливен" също разполага с кадърен наставник - младия Димчо Ненов. "Води модерни тренировки и при него правим упражнения, каквито не съм виждал в другите отбори, за които съм играл в елита. Дано има шанс да напредне в професията", допълни Марко. Той е бил съотборник на "Тича" със Станислав Стоянов, Александър Александров и Красимир Колев, а в "Берое" е играл заедно със Сашко Александров и Дончо Атанасов. "Черно море" ни превъзхожда с по-опитни изпълнители. Нашите са млади, но горят от желание за изява и могат да изкарат два мача. За мен обаче е най-важно, че се върнах да играя в елита. Кой каквото иска да казва, "А" група си е "А" група", допълни Илич.
Винаги съм го уважавал Марко, наистина много го обичахме!!! Евала Марко!!!
"Бях сред любимците на феновете на "Черно море" и оттогава много ги уважавам. Убеден съм, че ще подкрепят мощно своите от трибуните и в понеделник. Сега обаче съм от другата страна на барикадата и ще дам всичко от себе си за "Сливен". Варненци са добър отбор, с доказани изпълнители. Виждам ги отново в Европа, докато ние имаме шансове за оцеляване и се надявам да се възползваме по най-добрия начин от тях", каза още Марко. Последният напомни, че в предните им домакински двубои също ги брояли за аутсайдер. "За такива ни смятаха срещу "Пирин", "Академик" и "Черноморец", но първите два ги бихме, а бургазлии ги изтървахме. В Севлиево пък преди дни пък получихме два бързи гола, но второто полувреме бе наше. "Сливен" разполага с перспективен състав и градим отбор с бъдеще. Шефовете са коректни и търпеливи, имат правилен подход към нас и не ни напрягат. Това ни помага да играем по-добре с всеки мач", каза Марко.
Той се радва, че Стефан Генов успява с "Черно море" и е на път да обори критиците си, които му предричаха провал на "Тича". "Аз съм работил с г-н Генов заедно в "Локомотив" (Пд). Тогава беше помощник-треньор. Възпитан човек, чувства отвътре играта. Знаех, че ако получи шанс за развитие от наш елитен клуб, ще се възползва от него и познах". Илич обаче уточни, че "Сливен" също разполага с кадърен наставник - младия Димчо Ненов. "Води модерни тренировки и при него правим упражнения, каквито не съм виждал в другите отбори, за които съм играл в елита. Дано има шанс да напредне в професията", допълни Марко. Той е бил съотборник на "Тича" със Станислав Стоянов, Александър Александров и Красимир Колев, а в "Берое" е играл заедно със Сашко Александров и Дончо Атанасов. "Черно море" ни превъзхожда с по-опитни изпълнители. Нашите са млади, но горят от желание за изява и могат да изкарат два мача. За мен обаче е най-важно, че се върнах да играя в елита. Кой каквото иска да казва, "А" група си е "А" група", допълни Илич.
Винаги съм го уважавал Марко, наистина много го обичахме!!! Евала Марко!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- wicked1913
- Контакти: