Какво липсва на отбора за ЕКТ ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Какво липсва на отбора за ЕКТ ?

Мнениеот stannn » 08 апр 2011 18:14

Доста играчи и треньор който да ви научи да играете футбол. С балтиите и бабунест терен няма как да биете дори и ЦСКА както го казваше един от предните. Ще ме прощавате, но в момента сме много над вас.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 08 апр 2011 18:56

Според мен загубихме много като манталитет , когато не остранихме ''Сампдория'' и особенно ''Щутгарт'',беше преломен момент.За един отбор е нужна и харизма , сега и да се класираме(което много ме съмнява), едва ли ще направим нещо забележително.Не са лоши футболисти, отборът ни е корав,но срещу ЦСКА , играха без хъс, да отбият малко номера.
За мен лично всичко опира до настройката на футболистите.Наистина трябва да мине някакъе период за да заиграем по шампионски :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 08 апр 2011 18:58

Аз лично не искам да гледам моя отбор тази година във ЕКТ 1во-Нямаме този отбор който да се представи на високо ниво 2ро-Нашият дом ''Тича'' да оправим и вече може да погледнем към Европа а защо не и по нагоре :) Айде Моряций Утре всички на Стадион ТИЧА..... ЗАПЕЙ?!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 08 апр 2011 19:07

GrEeN-FaN написа:Аз лично не искам да гледам моя отбор тази година във ЕКТ 1во-Нямаме този отбор който да се представи на високо ниво 2ро-Нашият дом ''Тича'' да оправим и вече може да погледнем към Европа а защо не и по нагоре :) Айде Моряций Утре всички на Стадион ТИЧА..... ЗАПЕЙ?!

[offtopic]ЗА МОРЯЦИТЕ !!![/offtopic]

Но все пак аз ги искам в ЕКТ :)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 апр 2011 19:12

GrEeN-FaN написа:Аз лично не искам да гледам моя отбор тази година във ЕКТ 1во-Нямаме този отбор който да се представи на високо ниво 2ро-Нашият дом ''Тича'' да оправим и вече може да погледнем към Европа а защо не и по нагоре :) Айде Моряций Утре всички на Стадион ТИЧА..... ЗАПЕЙ?!

Много претенциозни станахте някои, не искали Европа, нямало стадион, май някой забравят как преди 7-8 годни не можехме и да си мечтаем за подобно нещо, ако тоя отбор има шанс да се класира за Европа, дано стане факт още този сезон, играчи за евротурнири винаги може да се вземат, защо да се класират в ЕКТ през този сезон Локо Пд, Славия, Берое или Локо Сф например по същата логика, те също нямат стадион и по мое мнение ние имаме по-добри футболисти от тях
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 апр 2011 19:45

на първо време в трябва стадион.
LEVSKI_FOREVER

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 08 апр 2011 20:01

Задължително трябва да се борим за ЕКТ.Именно тази борба ще изгради нужния "манталитет",защото после играчите няма с лека ръка да пропиляват нещо което са спечелили и изстрадали на терена.Да ме прощават някои съфорумници,но точки и квоти се печелят не само с манталитет,а и с мъъъъъничко побутване когато е "нужно".Я дузпичка,я червен картон,я миди след мача.....После ги изтупват като брашнян чувал сульо и пульо в Европа,понеже те си знаят"догодина пак сме ний",що да се натягат!
Затова борба е нужна,може да не успеем,но трябва да се борим и ще изградим Манталитет.
Стадион определено нямаме!Факт!
Играчи за да се класираме мисля че имаме.За резултати в ЕКТ.....ще трябват попълнения.Ако Божилов разкрие целия си потенциал и Миро се завърне (в Оная форма която помним с удоволствие) ,мисля че ще ни трябва само попълнение в средата на терена.Тук Ратников все още повече "обещава" ,отколкото показва.Ако и той се разиграе както искаме,ще бъде страхотно.Остава да се помисли за резервната скамейка,самото ни класиране ще бъде стимул за играчите които ще искат да дойдат тук.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 08 апр 2011 20:11

Факт е, че преди 7-8 години наистина клубът беше изправен от угрозата да бъде закрит,и сега на пръв поглед изглежда като малко превзето да сме с претенции...но апетитът идвал с яденето.За 3-поредни участия нямаме нито един позорен мач, излязохме с достойнство , но дотам.Човек бил голям, колкото са големи мечтите му и аз мечтая за нещо голямо, но на този етап е химера
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 апр 2011 20:20

зелено-бяло написа:Задължително трябва да се борим за ЕКТ.Именно тази борба ще изгради нужния "манталитет",защото после играчите няма с лека ръка да пропиляват нещо което са спечелили и изстрадали на терена.

Абсолютно подкрепям. С уточнението, че не трябва да се надуват фанфари както Локо Пд направи. Освен с тази борба, победите в Европа, особено над по-сериозни съперници, са фундаментални за изграждането на манталитет на победител.

Важно е и каляването на играчите в такива мачове, особено младите.

П.П. Забравяте, че трябва класен централен бранител, ако Танко си тръгне лятото. С Колев и Тиаго защитата ни не е същата.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 апр 2011 23:10

Започвам първо с това,че заслужаваме много повече да играем в ЕКТ от Локо Сф или Локо Пд.Второто което ще кажа е,че ИМАМЕ треньор,ИМАМЕ публика,но НЯМАМЕ играчи.Колкото и да нямаме обаче те са КЛАСИ над аналозите си в отборите борещи се за последната виза.Играчи като Жоро Илиев,защитниците,Божилов - те са класи класи над останалите,изпъкват ярко.Другото което ИМАМЕ е страхотна школа,съпоставена с тези на Локо Сф и Локо Пд нашата е на светлинни години пред тях,разполагаме с най-големите таланти на България и,за да растат МОРЯЦИ,за да растат надъхани,ентусиазирани,мечтаещи...то Черно Море в който растат ТРЯБВА да играе в ЕКТ,за да знаят за чия фанелка се борят,а не да им набиват в главите гъзпапирни медии къде трябвало да отидат,за да играят в ЕКТ.Виждаме резултата от тази пропаганда-Шабленския.Другото което ИМАМЕ е харизма!Никой не може да ме убеди,че ЦСКА,Левски или Литекс щяха да водят такива свирепи битки със Сампдория,Щутгарт и ПСВ!Те щяха да бъдат разфасовани на парчета,а поне в единия мач щяха да станат и за резил инкасирвайки голови антирекорди.Ние с дух и харизма превърнахме тези битки в епохални мачове,приравнихме нашите играчи до нивото на тези отбори и не ни достигна само опит,за да елиминираме някой от тях,а този опит става с игра в ЕКТ,готови или не - там,зорлем или не-там.Относно футболистите в отбора:
Проблема на Черно Море е следният в игрови план.На нас ни липсват 2 фундаментални фигури на терена,точно тези,които придават блясък на играта,качество.На първо място това е плеймейкъра,лидера на терена,не като характер,а ИГРОВИЯ ЛИДЕР.Кривия беше такъв,беше игрови лидер,беше и лидер като характер.Липсата на игрови лидер води до мачове като този за Купата с ЦСКА,до този с Академик 0:0,защото с една такава фигура отборът НАЛАГА своя стил на игра,налага своя футбол.На нас липсва такъв човек,ние сме принудени да приемаме футбола на противника играейки на контраатаки и неконтролирайки играта.Другата голяма фигура е голмайстора,така и не бе купен такъв човек.В блестящите дни на Миро Манолов и Данчо Юруков те компенсираха този проблем,но без тях той е нерешим.Миро със своя хъс и непрестанна преса подпомаган от качествени халфове и Божилов ще го реши,но една машина за голове до него и зад тях Божилката-това е моята мечта!Пак обаче ще кажа - за да играе Черно Море голям футбол,за да се налага Черно Море на терена,за да надиграва систематично съперниците си ни е нужен плеймейкър като Алекс.Такъв човек би оформил невероятна халфова линия с Жоровците и Камазола 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”